تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 97 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 961

نام تاپيک: شرایط فروش و پیش فروش شرکت های خودروساز داخلی و خارجی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تو اصل خبر که لیست شرایط فروش رو نداشت این لیست را معمولا از کجا میتونیم به صورت به روز پیدا کنیم؟
    والا این بخشنامه داخلی ایران خودرو واسه نمایندگی هاست. اما از کجا پیداش کنید رو نمیدونم. من از اینترنت یافتم یه فروم دیگری اونجا بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5-در صورتي که مشتريان محترم داراي پلاک فکي مي باشند، زمان صرف شده جهت ساخت پلاک به زمان موعد تحويل افزوده خواهد شد.

اين بند پنجم اطلاعيه سايت ايرانخودروس ، من منظورشو نميفهمم ، مگه پلاك فكي دوباره بايد ساخته بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

فروش محصولات ایران خودرو با تحویل پنج روزه

در حالیکه مدت زمان تحویل خودرو در فروش‌های فوری یک ماه است خودروسازان حرکت به سمت فروش‌های پنج روزه را آغاز کردند.

به گزارش ایسنا، طبق قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو، تولیدکنندگان و واردکنندگان خودرو موظف به تحویل یک ماهه خودروهای فروخته شده خود به روش فروش فوری هستند.

با این حال گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرده که مدت زمان تحویل خودروهای فروخته شده در طرح جدید فروش خود را به پنج روز کاهش داده است.

طبق اعلام این شرکت، فروش فوری محصولات ایران خودرو ویژه شهریور ماه از روز شنبه (بیست و دوم) آغاز خواهد شد.

ایران خودرو به مناسبت هفته دفاع مقدس و همچنین آغاز سال تحصیلی جدید محصولات تولیدی خود را تنها در این طرح فروش تا 5 روز پس از ثبت نام تحویل خریداران می‌دهد.

در این طرح محصولات خانواده پژو 405، وانت، پژو 206، سمند، پژو پارس و رانا به خریداران عرضه می‌شود.

لینک مطلب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از poyyesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعد عمری خواستیم بریم از این سایت ایراخودرو خرید کنیم .اولش صفحه اش باز نمیشد . دوبار هم که باز شد تا اخر که رفتم گفت برو ار اول ! الان میگه این رنگی که شما میخواین تکمیل شده ظرفیتش:|
    دستشون واقعا درد نکنه. خب اول بگین همه رو میخوایم بدیم به دلالهای خودمون چرا ملت رو سر کارمیذارین.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بعد عمری خواستیم بریم از این سایت ایراخودرو خرید کنیم .اولش صفحه اش باز نمیشد . دوبار هم که باز شد تا اخر که رفتم گفت برو ار اول ! الان میگه این رنگی که شما میخواین تکمیل شده ظرفیتش:|
    دستشون واقعا درد نکنه. خب اول بگین همه رو میخوایم بدیم به دلالهای خودمون چرا ملت رو سر کارمیذارین.
    شما همیشه قبل از ثبت نام یه سری به سایت ببزنید تا روالش دستتون بیاد
    سایت ایرانخودرو اگر لینکی ازش را بزنید باز نمیکنه و برای ثبت نام باید از مرحله انتخاب ماشین شروع کنید
    رفرش هم نمیپذیره
    ثبت نام در ساعت های اولی انجام میشه و بعد از اون اکثرا تکمیل ظرفیت میشند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما همیشه قبل از ثبت نام یه سری به سایت ببزنید تا روالش دستتون بیاد
    سایت ایرانخودرو اگر لینکی ازش را بزنید باز نمیکنه و برای ثبت نام باید از مرحله انتخاب ماشین شروع کنید
    رفرش هم نمیپذیره
    ثبت نام در ساعت های اولی انجام میشه و بعد از اون اکثرا تکمیل ظرفیت میشند
    الان که کلا قطع شده! نوشته مشکل کندی اینترنت.
    اینهمه پول از ملکت میگیرن زورشون میاد یه سرور درست حسابی برای سایتشون بگیرن که زیر تقاضاها زرتش قمصور نشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان

سایپا پیش فروش جدید محصولاتش ویژه ی پاییز رو شروع کرده . ( البته نمی دونم هنوز هم ظرفیت داره یا نه چون گفته بودن خیلی محدود)

من حدود 14 میلیون سرمایه دارم و می خوام یه ماشین بگیرم . توی این طرح ها تیبا رو با 10 میلیون و حداکثر 6 تا چک 4 ماهه می دن. و گفتن که ودیعه ی دوم رو هم موقع تحویل مشخص می کنند.

لینک دانلود شرایط
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این وضعیت اگر من یه تیبا ثبت نام کنم . ادامه ی پرداخت ها به چه صورت خواهد بود ( از لحاظ زمانی و مبلغ )

برای ثبت نام باید به نمایندگی مراجعه کنم ؟ روال ثبت نام چجوری هست ؟

خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید . بنده هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از دوستان کسی لیست قیمت فروش نقدی طرح «عيد تا عيد» فروش نقدي محصولات ايران خودرو را داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام از دوستان کسی لیست قیمت فروش نقدی طرح «عيد تا عيد» فروش نقدي محصولات ايران خودرو را داره؟
    سلام
    قیمت ها همونی هست که توی سایت ها هست ! نمونه این لینک قیمت کارخونه رو ببینید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمت های کارخونه کاملا درست هست فقط قیمت بازارش دقیق نیست که طبیعیه!

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    قیمت ها همونی هست که توی سایت ها هست ! نمونه این لینک قیمت کارخونه رو ببینید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمت های کارخونه کاملا درست هست فقط قیمت بازارش دقیق نیست که طبیعیه!
    ممنون دوست عزیز قیمت تقریبا مشخصه فقط میخواستم بدونم چه ماشین هایی را واسه فروش نقدی میذارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •