والا این بخشنامه داخلی ایران خودرو واسه نمایندگی هاست. اما از کجا پیداش کنید رو نمیدونم. من از اینترنت یافتم یه فروم دیگری اونجا بود.
والا این بخشنامه داخلی ایران خودرو واسه نمایندگی هاست. اما از کجا پیداش کنید رو نمیدونم. من از اینترنت یافتم یه فروم دیگری اونجا بود.
5-در صورتي که مشتريان محترم داراي پلاک فکي مي باشند، زمان صرف شده جهت ساخت پلاک به زمان موعد تحويل افزوده خواهد شد.
اين بند پنجم اطلاعيه سايت ايرانخودروس ، من منظورشو نميفهمم ، مگه پلاك فكي دوباره بايد ساخته بشه ؟
فروش محصولات ایران خودرو با تحویل پنج روزه
در حالیکه مدت زمان تحویل خودرو در فروشهای فوری یک ماه است خودروسازان حرکت به سمت فروشهای پنج روزه را آغاز کردند.
به گزارش ایسنا، طبق قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان خودرو، تولیدکنندگان و واردکنندگان خودرو موظف به تحویل یک ماهه خودروهای فروخته شده خود به روش فروش فوری هستند.
با این حال گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرده که مدت زمان تحویل خودروهای فروخته شده در طرح جدید فروش خود را به پنج روز کاهش داده است.
طبق اعلام این شرکت، فروش فوری محصولات ایران خودرو ویژه شهریور ماه از روز شنبه (بیست و دوم) آغاز خواهد شد.
ایران خودرو به مناسبت هفته دفاع مقدس و همچنین آغاز سال تحصیلی جدید محصولات تولیدی خود را تنها در این طرح فروش تا 5 روز پس از ثبت نام تحویل خریداران میدهد.
در این طرح محصولات خانواده پژو 405، وانت، پژو 206، سمند، پژو پارس و رانا به خریداران عرضه میشود.
لینک مطلب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد عمری خواستیم بریم از این سایت ایراخودرو خرید کنیم .اولش صفحه اش باز نمیشد . دوبار هم که باز شد تا اخر که رفتم گفت برو ار اول ! الان میگه این رنگی که شما میخواین تکمیل شده ظرفیتش:|
دستشون واقعا درد نکنه. خب اول بگین همه رو میخوایم بدیم به دلالهای خودمون چرا ملت رو سر کارمیذارین.![]()
شما همیشه قبل از ثبت نام یه سری به سایت ببزنید تا روالش دستتون بیاد
سایت ایرانخودرو اگر لینکی ازش را بزنید باز نمیکنه و برای ثبت نام باید از مرحله انتخاب ماشین شروع کنید
رفرش هم نمیپذیره
ثبت نام در ساعت های اولی انجام میشه و بعد از اون اکثرا تکمیل ظرفیت میشند
الان که کلا قطع شده! نوشته مشکل کندی اینترنت.
اینهمه پول از ملکت میگیرن زورشون میاد یه سرور درست حسابی برای سایتشون بگیرن که زیر تقاضاها زرتش قمصور نشه!
سلام دوستان
سایپا پیش فروش جدید محصولاتش ویژه ی پاییز رو شروع کرده . ( البته نمی دونم هنوز هم ظرفیت داره یا نه چون گفته بودن خیلی محدود)
من حدود 14 میلیون سرمایه دارم و می خوام یه ماشین بگیرم . توی این طرح ها تیبا رو با 10 میلیون و حداکثر 6 تا چک 4 ماهه می دن. و گفتن که ودیعه ی دوم رو هم موقع تحویل مشخص می کنند.
لینک دانلود شرایط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضعیت اگر من یه تیبا ثبت نام کنم . ادامه ی پرداخت ها به چه صورت خواهد بود ( از لحاظ زمانی و مبلغ )
برای ثبت نام باید به نمایندگی مراجعه کنم ؟ روال ثبت نام چجوری هست ؟
خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید . بنده هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم
سلام از دوستان کسی لیست قیمت فروش نقدی طرح «عيد تا عيد» فروش نقدي محصولات ايران خودرو را داره؟
سلام
قیمت ها همونی هست که توی سایت ها هست ! نمونه این لینک قیمت کارخونه رو ببینید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت های کارخونه کاملا درست هست فقط قیمت بازارش دقیق نیست که طبیعیه!
ممنون دوست عزیز قیمت تقریبا مشخصه فقط میخواستم بدونم چه ماشین هایی را واسه فروش نقدی میذارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)