ازت خبری نیست
یه شماره تماس از خودت برام بفرست یا با همرام تماس بگیر
یا علی و بای بای
ازت خبری نیست
یه شماره تماس از خودت برام بفرست یا با همرام تماس بگیر
یا علی و بای بای
سلام
بابا بزرگ جمع دیشب طرقه صحبت می کنه
بچه هایی که دیشب بودین و کسانی که نبودین
یه زحمت بکشین و برای اینکه امین رو از ناراحتی در بیارین بهش کمک فکری بدین برای اینکه بتونه درست تصمیم گیری کنه
بچه های دیشب می دونن و برای اونایی می گم که نبودن
امین بین سربازی رفتن و دانشگاه رفتن مونده سر دو راهی و با وجود قانون جدید نظام وظیفه مجبوره که زودتر تصمیم گیری کنه
من که بهش گفتم فعلا رشته ای رو که قبول شده بره و دوباره بخونه برای رشته مورد علاقه اش
هر چند که رشته ای هم که قبول شده بد نیست
سخت افزار آزاد مشهد
فقط بچه ها بهش کمک کنین
امین جون![]()
![]()
هم یکی از دوستاتونه
یره مو امدوم ثبت نام کردم فقط بره همی قراراتان از هفته ی دگهحتمامو رم خبر کنن خیلی حال مکنوم بیام
خانمان هم پنجراهه به پارک خدا وکیلی دوره قرار بعدی ره تو عباسقلی خانی جایی بگذرن اخر صفایه
صفای همه ی مشدیای با حال
نوشته شده توسط شل تنبون
![]()
![]()
![]()
سلام
چرا كسي گزارش ديشب رو نميگه
فقط torgheh جان يك حالي داده
ميدونم آقا ميلاد و آقا بهيام حسابي مشغول سايت دانشجو هستن (اونجوري كه ديشب ميلاد تعريف ميكرد بايد كار جالبي باشه)
من فقط از قرار ديشب بگم كه بازم مثل هميشه نشستيم غيبت كردن
درباره بهنام ميگفتن يك گرافيست حرفه ايه, توكار با فوتوشاب از موس استفاده نميكنه و موقه كار هركي كه نگاش كنه انگار داره تايپ ميكنه
خداييش كارش درسته ها
منم كه از همون اول با آقا امير رفتيم تو كار بلتوس بازي , ولي اجب كليپ هاي توپس داشت ها
امير جان بابت كليپها ممنون امضا هم رديفه
يره بره چي اينجا با لهجهي مشدي صبت نمكنن خدايي خيطه سوسول بازياتان برن تو تريپ باصفاي مشدي خودمان
اي يرگه بهنام كيه ؟؟؟
دمش گرم حتما خداييه بره خودش به حق پنژ تن تو قرار بعدي بيبينومش يك خورده حال كنم باهاش
از همي الان حال هر كي كه تهرووني حرف بزنه ره ميگيروم
Last edited by شل تنبون; 03-11-2006 at 20:46.
شرمنده همه بروبچ باصفاي مشدي يك ذره تبليغ هم بد نيست راه بندزم خلاصه همه جوره در خذمتتان هستم (همه ي حرفام ره با لهجه ي مشدي بوخونن ها )
كافشن چرم
فقط با روزي صد تومان صاحب شيك ترين و گشاد ترين كاپشنهاي كمر تنگ شويد.
كاپشن چرم خزان خز را از كليه نمايندگي هاي ما در سطح شهر تهيه فرماييد.ويديو كلوپ گلها
عرضه كننده انواع نوار، سيدي و پوستر از سلاطين موسيقي اصيل ايراني: جواد يساري، عباس قادري، آغاسي و عكسهاي هنرمندان مطرح ايراني، هندي، تركي.(بره بروبچ با صفاي رفيق فيلم ... م عرضه مكنمعرق از توليد به مصرف
عرضه بهترين انواع عرق هاي درگزي. فقط با يك تلفن درب منزل تحويل بگيريد و بازاي هر 12 ليتر يك جهارليتري رايگان هديه بگيريد.
شركت تعاوني توليدي و توزيعي عرق سازان درگز گرما بخش مجالس شما.
بخاطر اینکه جیگر جان اصلیت هممون تقریبا غیرمشهدیهنوشته شده توسط شل تنبون
نوشته شده توسط شل تنبون
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Braveheart; 04-11-2006 at 01:33.
سلام به همه بروبچ با صفاي مشهدي منم بچه مشهدم تازه اينجا رو ديدم مارم تو خودتون راه مدن يا نه؟
17 شهريورم
سلام ورودت را به این انجمن تبریک میگم (حال میکنی5 دقیقه نشده باهات تبریک میگیم)
راستی خودتو معرفی کن تا بقیه بیشتر باهات آشنا بشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)