تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 118 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1172

نام تاپيک: مشكلات اجراي بازيهاي پلي استيشن 1 و 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه titanstinger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

خوب بلاخره فعلا همینیه که هست !!!!
    منم خودم خیلی دوست دارم Ps2 رو روی Pc اجرا کنم ولی کاری از دستمون بر نمیاد !!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

دوست عزیز من با کمال اطمینان میگم هیییییییییییییییییییییچ بازی رو نمیتونید اجرا کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من با این شبیه ساز PCSX 0.92 بازی رزیدنت اویل کد ورنیکا رو تا اخرش رفتم بدون مشکل تمام دموهاش رو هم دیدم بدون مشکل !
    فریم بازی هم بین 30 تا 60 بود

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من PCSX 0.92 رو دارم ولي تا الآن 3 تا بازي رو امتحان كردم نيومدن
    بازي رو كه لود ميكردم يه لحظه آروم آروم ميومد و ديگه چيزي نمياد
    fps هم به 3 نميرسه
    چيكار كنم مشكل از چيه ؟
    اين هم سيستم من
    سي پي يو : 3.6 فول 2 مگا بايت كش
    رم : 1 گيگ
    گرافيك 256 جيفورس 6200

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

در منوی Help گزینه Compatibility list رو انتخاب کنید حالا لیست بازی های رو که میشه با این شبیه ساز اجرا کنید رو می تونید ببینید (کمی زمان می بره تا لیست رو نشون بده) اونها که جلوشون نوشته Playable قابل بازی کردن هست بدون مشکل
    کلا این شبیه ساز هنوز با بازهای که دارای محیط کاملا سه بعدی هستند مشکل داره و بسیار اهسته می تونه این بازیها رو اجرا کنه
    بهتره برای بازی بازی های رو انتخاب کنید که محیط تقریبا ثابتی یا پشت زمینه ثابت دارند استفاده کنید مثلا سری رزیدنت اویل و بازی های تیر اندازی یا بازیهای سه بعدی ساده

این شبیه ساز می تونه 461 بازی رو بدون مشکل اجرا کنه ! 446 بازی رو می تونه با کمی مشکل اجرا کنه (امکان داره وسط بازی یک دفعه قاطی کنه) 118 بازی رو تا منو بازی می تونه اجرا کنه 226 بازی رو هم می تونه مقدار از بازی رو نمایش بده و با مشکل مواجه میشه 132 بازی رو هم نمی توه اجرا کنه
    این یک آمار از 1403 بازی بود که با این شبیه ساز امتحان شده بودند

داره خودمونی میشه hadidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در منوی Help گزینه Compatibility list رو انتخاب کنید حالا لیست بازی های رو که میشه با این شبیه ساز اجرا کنید رو می تونید ببینید (کمی زمان می بره تا لیست رو نشون بده) اونها که جلوشون نوشته Playable قابل بازی کردن هست بدون مشکل
    کلا این شبیه ساز هنوز با بازهای که دارای محیط کاملا سه بعدی هستند مشکل داره و بسیار اهسته می تونه این بازیها رو اجرا کنه
    بهتره برای بازی بازی های رو انتخاب کنید که محیط تقریبا ثابتی یا پشت زمینه ثابت دارند استفاده کنید مثلا سری رزیدنت اویل و بازی های تیر اندازی یا بازیهای سه بعدی ساده

این شبیه ساز می تونه 461 بازی رو بدون مشکل اجرا کنه ! 446 بازی رو می تونه با کمی مشکل اجرا کنه (امکان داره وسط بازی یک دفعه قاطی کنه) 118 بازی رو تا منو بازی می تونه اجرا کنه 226 بازی رو هم می تونه مقدار از بازی رو نمایش بده و با مشکل مواجه میشه 132 بازی رو هم نمی توه اجرا کنه
    این یک آمار از 1403 بازی بود که با این شبیه ساز امتحان شده بودند
    میتونی چند تا بازی معروف و قشنگ که بشه با این نرم افزار روون اجرا کرد نام ببری سیتم من هم اینه

CPU:3 FULL
    VGA:7100GS
    RAM:1GIG

بازیهایی باشه که با این سیستم بیاره من Devil May Cry 3 SE رو آوردم ولی وقتی میره تو بازی خیلی خیلی کنده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

میتونی چند تا بازی معروف و قشنگ که بشه با این نرم افزار روون اجرا کرد نام ببری سیتم من هم اینه

CPU:3 FULL
    VGA:7100GS
    RAM:1GIG

بازیهایی باشه که با این سیستم بیاره من Devil May Cry 3 SE رو آوردم ولی وقتی میره تو بازی خیلی خیلی کنده
    من تا حالا غیر همین بازی اویل که با شبیه ساز انجامش دادم هیچ بازی دیگه پلی 2 رو بازی نکردم (از زمان پلی 1 به بعد دیگه من بازی کنسول نکردم)
    والا نمیدونم چه بازی هایش جالبه این رو دیگه باید بقیه دوستان بگن

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اگه ميشه كسي كه بازيهاي زيادي با اين نرم افزار اجرا كرده
    نرم افزار خودش رو بصورت كامل آپلود كنه تا ما استفاده كنيم

در آغاز فعالیت vamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13

سلام من با psx v.1_10مشكل دارم اونو دانلود كردم و وقتي اجراش مي كنم اين ارور رو ميده:
    this application failed to start because d3dx9_26.dll was not found.reinstalling the application may fix this problem
    در ضمن بايد با فايل بايوس كار خاصي بكنم؟
    با تشكر

پروفشنال aminspy12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اهــواز

پيش فرض

سلام من با psx v.1_10مشكل دارم اونو دانلود كردم و وقتي اجراش مي كنم اين ارور رو ميده:
    this application failed to start because d3dx9_26.dll was not found.reinstalling the application may fix this problem
    در ضمن بايد با فايل بايوس كار خاصي بكنم؟
    با تشكر
    شما باید فایل d3dx9_26.dll رو از یکی از سایتهایی که فایلهای DLL ویندوز رو دارن دریافت و تو پوشه شبیه ساز پیست کنی.من خودم همین اشکال رو داشتم یه زمانی!
    برای بایوس بهتره از 10000 یا 10001 استفاده کنی چون Recommended هست ولی فکر نکنم بقیه بایوسها هم ایرادی داشته باشن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

من ps2
    30000 دارم
    بازي درايور 4 رو ميارم
    بعد اون آخرش كه loading هست ده دقيقه همين جوري ميچرخه منم خسته ميشم و قطع ميكنم

بازي تيكن جديده رو هم دارم ولي مارك شركت manco بود فك كنم تا اين مارك مياد ديگه وارد بازي نميشه!!!
    يا حق (:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •