تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 752 اولاول ... 313738394041424344455191141541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان من داشتم یه برسی در جک های استریو میکردم که به یک چیز برخورد کردم که اخرشم نفهمیدم ...
    در جک های استریو 2 عایق حلقه ای داریم که جک رو به 3 قسمت تبدیل میکند که نوک جک برای اتصال سیگنال های سیمی هست که برای L هست و قسمت وسط برای سیگنال های سیم R هست ولی اخریش رو در ویکیپدیا نوشته بود sleeve که معنیش میشه
    استین منم نفهمیدم یعنی چی به عنوان usually manuall هم من شنیدم که میگن !! ... یعنی اتصال زمینی هست برای جلوگیری از نویز ؟
    اینم عکس :

که میشه شماره 1 که به این صورت توضیح داده :

. Sleeve: usually ground

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

240 هزار تومن !!!!! پوله یه cowon s9 چه جالب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من داشتم یه برسی در جک های استریو میکردم که به یک چیز برخورد کردم که اخرشم نفهمیدم ...
    در جک های استریو 2 عایق حلقه ای داریم که جک رو به 3 قسمت تبدیل میکند که نوک جک برای اتصال سیگنال های سیمی هست که برای L هست و قسمت وسط برای سیگنال های سیم R هست ولی اخریش رو در ویکیپدیا نوشته بود sleeve که معنیش میشه
    استین منم نفهمیدم یعنی چی به عنوان usually manuall هم من شنیدم که میگن !! ... یعنی اتصال زمینی هست برای جلوگیری از نویز ؟
    اینم عکس :

که میشه شماره 1 که به این صورت توضیح داده :

. Sleeve: usually ground
    روکش معنی اش کن ... بله - اساساً ground هستش .. توی ایران هم مثلا تلفن هایی که پریزشون سه - سر هستش رو همه مون دیدیم...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب یعنی کارش چیه ؟ جلوگیری از ایجاد نویز هست درسته ؟ ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به قیمت 240 تومن فروخته میشه در تهران ... قیمت فوق العاده گرون که اکثر سایت ها به عنوان یک عیب ازش نام بردند ...
    با این حال چیز واقعا تکمیلی هست ...
    آدم اگه قرار باشه 240 تومن پول بده خب بره Sennheiser یا AKG بخره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلا سلام 100 تا سلام
    یه هفته دیگه monster tourbines می رسه دستم واستون یه ریویو توپ مینویسم ازش
    احتمالا کسی که میاره monster beats هم واسه خودش میاره ازونم تونستم ریویو می پستم
    فعلا تا بعد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

پویان من خودم عاشق ... Aurvana X-fi هستم ولی اونرو رو برای کسی میخوام بخرم ...
    در ضمن درسته گرونه ولی یه نگاهی هم بهش بندازین تکنولوژی X-FI که داره که اکثر هدفون ها همچین تکنولوژِی رو ندارن که خودش یک مزایای خیلی خوبه تازه پک کاملی هم داره با کیف مسافرتی و ...

کسی از قیمت HD800 خبر داره ؟ خیلی عالی هست فقط فکر کنم چون سنگین باشه من نتونم ازش استفاده کنم
    330 گرم هست ..قیمتش هم خفن بالاست ظاهرا مثل اینکه 1400$ دیدم نمیدونم شایدم چون هنوز نخوابیدم توهم زدم !!!
    این نمایندگی Sennheiser هم سایت و ادریش رو بهم بدید خودم یکی پیدا کردم ولی نمیدونم اصلی هست یا نه ...
    حالا صرفا کارهای Sennheiser بهتر از اینطور نیست؟ AKG (منظورم توی هدفون های حرفه ای فول سایز هست) ...

خیلی ممنونم ...
    Last edited by a.z.p.z; 24-08-2009 at 05:55.

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام , دوستان من می خوام یه هدفون بخرم برا PC که جک 3.5 میلیمتری داشته باشه تا به گوشی هم بخوره اگه لازم باشه , در ضمن میکروفون هم نداشت عیبی نداره (اگه هم داشت فدای سرتون) بودجه ای که در نظر گرفتم حدودای 80 تومن هستش. (خیلی کمه نه؟ شرمنده ) اینم بگم انتظار اصلیم از هدفون کیفیت خیلی خوب توو موسیقی و مطعنا BASS خوب هستش. بعد خودم این رو پسندیدم:

Creative Aurvana DJ

حالا یه سری از دوستان میگن گویا Sennheiser و AKG هدفون های بهتری داره ولی با این بودجه ای که من در نظر گرفتم چطور؟ این رو توو نت دیدم Sennheiser HD280 Pro ! این چطوره ؟ با همون هفتاد هشتاد تومن توو ایران گیر میاد؟ خیلی قدیمی نیست؟ مال 5 سال پیشه (هرچند Aurvana DJ هم مال دو سال پیشه ولی این فک کنم خیلی قدیمیه Aurvana DJ که قدیمی محسوب نمیشه نه؟)

هر چیزی پیشنهاد میدید خواهشا قیمت تقریبیش رو هم بگید که توو ایران چند گیر میاد (اگه همین اول قیمت Creative Aurvana DJ توو ایران رو هم بگید که دمتون گرم)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

Aurvana Dj جز یکی از بهترین های کریتیو هست و کیفیت قابل قبولی هم داره ولی از تکنولوژِی X-fi استفاده نمیکنه ...
    Sennheiser هم محصولات فوق العاده خوب و حرفه ای داره ...

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام به همه اقا کسی میتونه کمک کنه بگه این هدفون تو عکس مدلش چبه؟

Last edited by mamad gonzo; 24-08-2009 at 07:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •