باسلام .
بله درست عرض میکنید ، ولی به قول آقا محسن کاملا سلیقه ای هس .
باتشکر
باسلام .
بله درست عرض میکنید ، ولی به قول آقا محسن کاملا سلیقه ای هس .
باتشکر
Last edited by blogmax; 13-03-2014 at 16:21.
داش درسته هیچ جایی ننوشته . ولی بعده خرید میبینید که لکه پزیریه فوق العاده ای داره . ودرست میفرمایید کاملا سلیقه ای هس .
وپیشاپیش مبارک باشه تبلتتون . امیدوارم از خریدتون راضی باشید . بعده خرید هر مشکلی که داشتید اینجا عرض کنید حتما من یا دوستان گرامی حلش میکنیم .
باتشکر
با سلام ! دوستان لطفا اگر آپدیت جدید در یافت کردید خاهش میکنم در اینجا مطرح کنید .
برای اینکه من نمیتوانم به صورت ota یا اتوماتیک آپدیت کنم . حتما باید آپدیت را از سایت دانلود کنم .
باتشکر از همه دوستان
سلام به همه دوستان.
من میخوام این تبلت رو بگیرم ، ولی سیم کارت نخوردنش اذیت میکنه.
از اونجایی که OTG داره ، مودم بهش وصل میشه که باهاش بشه GPRS استفاده کرد؟
موفق باشید![]()
باسلام . داش شما میتونید نسخه دوسیم کارتشو بخرید . خیلی هم پیشرفته تر از این نسخه شده.
اگه بخایید بازم در خدمت هستم .
با تشکر
این تبلت otg نداره
Sent from my ME173X using Tapatalk
نه خوب اون 370 تومن گرونتره!
راجع به همین نسخه میخواستم بدونم ، چون یه ویدئو هم تو یوتوب دیدم یه نفر داشت همینکار رو با نسخه ME 172V میکرد... یه مودم 3G یو اس بی ورداش وصل کرد بهش رفت تو نت.
داره دوست من
موفق باشید
با سلام به همه دوستان.
من بالاخره همون مدل Dual Sim این تبلت رو گرفتم و تو راهه..
از بچه ها کسی با آندروید 4.3 کار کرده؟ چون چند جا دیدم ملت باهاش مشکل داشتن و اینم به صورت پیش فرض روش 4.3 هست..
تازه یه چیز عجیب هم این که کلا آندروید از نسخه 4 به بعد از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ، ولی زنگ زدم گارانتی ویستا ، گفت این 4.3 هست و فقط از فارسی پشتیبانی نمیکنه که Firmware جدید 16 فروردین میاد و تو اون مشکل حل میشه، باید بیای واست نصب کنیم!
یه دونه Firmware جدید هم تو سایت ایسوس واسه این تبلت اومده حدود 10 روز پیش ، ولی SKU واسه چینه که احتمالا همونه میخوان نصب کنن
موفق باشید![]()
دوست عزیز با سلام . داش زیاد به حرف های مردم و دیگران گوش نده ، مگه میشه اندروید ۴،۳ از فارسی پشتیبانی نکنه؟؟؟؟؟ شما خریدید اگه بیاد برسه دستتون میبینید ، اگه فارسی نبود بیا اینجا بگو ، بدون صد درصد دوستان گرامی یا بنده حقیر میتونیم کمکت کنیم ، زیاد به حرفای دیکران گوش نکن ، فقط از تجربشون استفاده کن ،، من در حدی نیستم که شمارو نصیحت کنما نه ، ولی یه عنوان یه برادر کوچیک از من بشنو . ایشالاه که از خریدتون راضی باشید ، و در ضمن هر مشکلی هم که باشه بدونید ایسوس با آپدیت هاش حلش میکنه .
پیشاپیش عیدتونم مبارک . همینطور شما دوستان گرامی عیدتون مبارک.![]()
ميموپد دو سیم کارته:what:
Sent from my ME173X using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)