کوتاه از قرعه کشی:
به نظر من گروه خوبیه نه به اون شکل سخت و وحشتناکه مثلا آرژانتین فرانسه ایران پرتغال!که واقعا هیچ شانس و امیدی نمیذاره و نه خیلی آسون مثل گروه C یا E و H (البته این آسون که میگیم نسبی هست در واقع تو جام جهانی سخت داریم و سخت تر وگرنه فنی تیمها رو الان مقایسه کنیم واقعا ما تو 28 تیم اول نیستیم)
فکر میکنم بزرگترین دستاور جام جهانی برای ایران تجربه بازی مقابل تیمهای قدرتمنده و معرفی چند لژیونره و البته کسب درآمد و تقویت فوتبال داخلی! نه صعود به مرحله بعد که البته با قرعه های نسبتا ساده تر( نسبت به حریفتان ممکن در اون دوره!) مثلا 2006 هم چنین چیزی نشد!یعنی اگه الان کره و ژاپن با چاشنی شانس تو گروه های قرار میگیرن که احتمال صعودشون بیشتره فوتبالشون به یک نقطه پیشرفت رسیده و دغدغه حضور در جام جهانی رو ندارن حالا دنبال صعود به مراحل بالاتر(که رسیدن بهش !) و حتی قهرمانی هستند!
باقی گروه ها تو تاپیک جام جهانی ...
اما مورد اصلی و بحث مهمتر آماده سازی در این مدت کوتاه:
به جای اینکه چرتکه اندازی و اما اگر ها شروع بشه خیلی ساده بدترین سناریوی ممکن رو در نظر میگیم!هر سه بازی رو میبازیم مقابل آرژانتین با اختلاف!
مگر اینکه تو این مدت کم (حدود 6 ماه) کارهای زیادی صورت بگیره:
اول اینکه لیگ با برنامه دقیق فشرده تر بدون تداخل با اردوهای تیم ملی زودتر به پایان برسه تو مراحلی که بازی های آسیایی داریم الویت تیم ملی هست نه باشگاه!(باشگاه ها خیلی باید همکاری کنن)
دوم برگزاری اردوهای بلند مدت و پر فشار هست
که بیشتر باید روی تاکتیکهای دفاعی-ضد حمله میزان دوندگی و بازی درگیرانه و فیزیکی کار بشه (چیزی که کیروش اعتقاد داره میتونه باهاش نتیجه بگیره و تو مقدماتی هم دیدیم با چاشنی شانس و بعضا اشتباهات داوری به جام جهانی رسیدیم ) البته بر خلاف نظر کارشناسان محترم من فکر میکنم رسوندن میانگین دوندگی یک بازیکن که عادت کرده تو لیگ کند و بی کیفیت 6 یا 7 کیلومتر , به 11-12 کیلومتر اونم تو 6 ماه خیلی بعید و سخته! ولی میشه پیشرفتهایی داشت مخصوصا تو دفاع تیمی ...
سوم بازی های تدارکاتی با تیمهای بزرگ متناسب حریفان
خب که تو این بازی های دوستانه( که به قدرت خدا تا الان یه دونه هم نداشتیم) باید تاکتیکها و برنامه های تمرین مرور و تست بشن و تیم تو موارد لازم محک بخوره البته روابط فدراسیون+کیروش و پول خیلی مهمه اینجا فکر میکنم بخش کوچکی از اموال و دارایی های مسئولین پاکترین دولت تاریخ ( دانشگاه ایرانیان - سازمان تامین اجتماعی و ب.ز ...)رو اختصاص بدن برای آماده سازی دیگه هیچ مشکلی نباشه!
ضمن اینکه فیفا هم خودش کمک میکنه
اینها اساسی بودند فاکتور شانس و اتفاقات فوتبال اتحاد و همدلی تیم (چیزی که خیلی 2006 آسیب زد!) و ... کلا هر چیزی که در اختیار خودمون هست رو به بهترین شکل انجام بدیم
حالا میشه امید و انگیزه ای برای بازی خوب یا حتی نتیجه گرفتن داشت!وگرنه با مسابقه پیامکی تیترهای آنچنانی جوک سازی در مورد بیگ زاده و مسی و حمله ددمنیشنیشانه به پروفایل شبکه اجتماعی بازیکنان حریف و صحبت مسئولان رده بالا خفن نتیجه ای نداره!(البته جای شکرش باقیه این دولت حداقل انقدر درگیر چیزهای دیگست که وقت نداره تو کاری که بهش مربوط نیست و تخصصش رو نداره خیلی دخالت کنه!)
در پایان ناامید نیستیم اما امید واهی و بی اساس هم نداریم(چیزی که خیلی خطرناکه حسن!)
نیجریه بسیار تیم دونده و فیزیکی هست (فاکتور میانگین قد و میانگین دوندگی + نتایج مقدماتی رو چک کنید) بازیکنان بزرگی هم داره مثل اوبی میکل /
بوسنی همچنین با قدرت کامل صعود کرده فوتبال حرفه ای و روز اروپا رو بازی میکنه بازیکنانی مثل ژکو داره/
آرژانتین هم که نیاز به صحبت نیست افتخارات و سابقه فراوان بزرگترین بازیکنان فوتبال دنیا مخصوصا در فاز هجومی همون مسی کافیه!
پ.ن:
واقعا خیلی افسرده شدم که صدا و سیمای میلی تصاویر پورن!
مربوط به قرعه کشی جام جهانی 2014 رو پخش نکرد!!!از مدتها پیش برنامه ریزی کرده بودم که اون خانوم رو ببینم فقط که نشد!
باشد که جوانان همیشه در صحنه این مرز و بوم رستگار شوند!
و البته مجری هایی با توهین بی اندازه به شعور بیننده(البته اونایی که واقعا دارن!) هر نیم ساعت اعلام میکردن خب مثل اینکه مراسم شروع شده!!
مساوی یا برد از نیجریه
مساوی یا باخت از آرژانتین
مساوی یا برد از بوسنی
100 درصد ما رو به مرحله بعد میبره ...![]()