به نظر منم شاید لیورپول کم بیاره ، چون بعد چند سال دباره داره اوج میگیره
ولی آرسنال تو این چند سال روند یکسانی داشته و با اضافه شدن چند بازیکن خوب به تیم بهتر شده
به نظرم همینجوری ادامه بدن
البته هیچ چیزی غیرممکن نیست
به نظر منم شاید لیورپول کم بیاره ، چون بعد چند سال دباره داره اوج میگیره
ولی آرسنال تو این چند سال روند یکسانی داشته و با اضافه شدن چند بازیکن خوب به تیم بهتر شده
به نظرم همینجوری ادامه بدن
البته هیچ چیزی غیرممکن نیست
منم موافقم، آرسنال هم مثل ما خط هافبکی خوبی داره، در کنار اون مهاجماشونم از مهاجمای ما گلزن ترن
پس احتمال اینکه ما طی فصل کم بیاریم بیشتره تا اونا
اینقدر توو سال های اخیر دیدیم که آرسنال توو مقاطع مهم فصل امتیاز زیادی از دست میده که همش فکر میکنم آرسنال کم میاره ... ولی خدایی اواخر فصل همیشه خوب میشه ... باید ببینیم توو بازی های مهم و فشرده ژانویه چی کار میکنه .... من که ترجیح میدم اگه خدایی نکرده یه وقتی ما قهرمان نشدیم یکی دیگه از تیم های لندنی ( آرسنال یا تاتنهام ) قهرمان شن ...
آرسنال واقعا تیم خیلی خوب و قابل احترامیه و با اینکه تیم رقیب و همشهریه ولی من این تیم رو دوس دارم
اگه خدای نکرده یه وقت چلسی قهرمان نشد من دوس دارم آرسنال قهرمان بشه
ولی در هر صورت چلسی از نظر مهره یکمی از آرسنال بهتره و به خصوص از لحاظ نیمکت وضعیت بهتری داره و اگه در طول فصل به طور درست از این مهره ها استفاده بشه قهرمانی در دسترسه
امتیاز آرسنال اینه که الان آماده تره و امتیاز ها رو از همون اول خوب جمع کرده
خوب شالکه را 3-0 بردیم و در مجموع 6 گل به این تیم زدیم و گلی هم نخوردیم
2 گل از اتوئو میتونه نوید بخش روزهای خوبش باشه گل اولش هم خیلی جالب بود
خوشحالی بعد از گل دمبا با هم از صحنه های دیدنی این مسابقه بود
تبریک به دوستان .... 99% صعود کردیم ... فقط مونده روو کاغذ ... شالکه هم افت کرده خیلی ... البته نباید از بازی خوب بچه ها گذشت .. مخصوصا ویلیان و اتوئو .. بقیه هم خوب بودم ...
با این وضعیت امسال هیچی نمیشیم.سیستم دفاعی داغونه ومثل اب خوردن گل میخوریم.
هرچند جوجه رو آخر فصل میشمرن! ولی تا آخر فصل برسه و فرضا اول هم بشیم بچه ها ما رو تا مرز سکته رسوندن
فاصلمونم که کم کم داریم با صدر زیاد میکنیم، خوبه باز شانس باهامون بود و یه امتیاز مرده رو زنده کردیم
خب وست بروم غول کش ما رو هم خفت گیر کرد ... با هم خیلی با زرنگی پنالتی گرفت ... تا دید یارو نازش کرد خودش رو انداخت زمین ... ولی خب شکست ناپزیری موو تو زمین خودی باقی موند... خیلی سخت شده لیگ برتر ... ولی خدا کنه امروز بازی منچستر و آرسنال مساوی شه .... امتیاز دادن توو زمین خودی خیلی ناراحت کنندس ... ولی باید امیدوار بود ...
مورینیو: پنالتی درست بود
در دقیقه 95 دیدار امشب، در حالی که وست بروم 2-1 پیش بود، مارینر برخورد استفن رید با رامیرس را پنالتی اعلام کرد
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، از تصمیم آندره مارینر، داور دیدار امشب تیمش مقابل وست بروم، در اعلام یک ضربه پنالتی به سود آبی ها در آخرین دقایق بازی، دفاع کرد و این پنالتی را درست دانست.
در دقیقه 95 دیدار امشب، در حالی که وست بروم 2-1 پیش بود، مارینر برخورد استفن رید با رامیرس را پنالتی اعلام کرد؛ در حالی که تصاویر آهسته برخوردی بسیار جزئی بین آنها را نشان می داد.
این پنالتی کمک کرد تا چلسی از این دیدار خانگی به یک امتیاز برسد و مورینیو معتقد است که این نتیجه عادلانه بود:" بله، ما شایسته تساوی بودیم. در نیمه اول، بازیکنان وست بروم از خط وسط زمین عبور نکردند.
ما موقعیت زیادی ایجاد نکردیم زیرا آنها خیلی خیلی خوب دفاعی می کردند اما ما تنها تیمی بودیم که به دنبال گل زدن بودیم؛ ما تلاش می کردیم تا نیمه اول را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
در نیمه دوم با 1-0 شدن بازی، ما فضای بیشتری داشتیم و موقعیت های خوبی به دست آوردیم. آنها گل جالبی به ثمر رساندند اما گل دوم، اشتباه داور بود.داور چهارم به من گفت حق با توست، این یک اشتباه بزرگ بود.
بعد از آن واکنش ما عالی بود. واکنش ما می توانست به 3-1 شدن نتیجه موجب شود اما ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم و یک موقعیت خیلی خوب را ازدست دادیم.
ما هر کاری می توانستیم انجام دادیم و پنالتی در لحظه ای فرا رسید که پذیرفتن آن برای تیم حریف دشواری بود زیرا آنها فکر می کنند برنده شده اند. اما پنالتی، پنالتی است؛ چه دقیقه یک و چه دقیقه 94. این صحنه، بی تردید یک پنالتی بود."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)