تم شما با زبان فارسی سازگار نیست یا یه تم اورجینال بزار رو گوشی یا زبان گوشی رو انگلیسی کن
تم شما با زبان فارسی سازگار نیست یا یه تم اورجینال بزار رو گوشی یا زبان گوشی رو انگلیسی کن
من یکی از دوستام k750i داشت (البته اصلیش ) اون روی گوشیش رم 2 gig گذاشته بود و مشکلی هم نداشت
در مورد شماره 1 : به طور کلی کلیه گوشی هایی که در روی آن زبانی به جز انگلیسی نوشته شده ساخت چین است (و یا مشترک چین و کشور اصلی سازنده )
در مورد شماره 2 : شما هم می توانید سایز عکسبرداری گوشی خود را در حالت کوچک بگذارید و از 4 زوم استفاده نمایید
این دلایلی که دوست شما ذکر کرده اصلا مبنی بر این نیست که گوشی شما اصل نباشد
اما شما بهتر است اینو بدونید گوشی های ساخت چین از نظر مقاومت کیت داخلی از گوشی های ساخت دیگر کشور ها مقاوم ترند
برای سوال سومتان باید بگویم که در زیر باتری عبارت made in ..... را مشاهد می کنید هر کشوری که در زیر آن نوشته بود نام کشور سازنده است
made in korea اصل کره
made in china supported by sony ericson مشترک چین و کره
made in china ساخت چین
دمت گرم n_yaghmaei جان ببخشید که اینقدر گیج می زنم چون اصلا تو این کارها نیستم
اونجا نوشته بود made in china finished in china پس حالا بازار مشترکی نیست دیگه هست؟
نه اصلا بازار مشترکی نیست....این که گفتی یعنی کاملا....سر تا پا! تو چین ساخته شده!![]()
خیالمو راحت کردی خدا رو شکر
منم با اون دوستهام![]()
سلام
ایا از کا 750 فقط ساخت چین وجود داره یا ساخت کشورهای دیگه هم هست. در ضمن شرکت سونی اریکسون متعلق به کدوم کشوره و اگر مال چین نیست چرا کا 750 توی چین ساخته میشه
ممنون
اقایون من یه سوال دارم
راستش من می خوام توی sms هام از اسمایلی که توی فوروم می ذاریم استفاده کنم توی قسمت picture یه فایل درست کردم و اسمایلی ها رو توش ریختم ولی موقع sms این فایلها که gif هم هستند رو نشون نمی ده ولی gif های خود گوشی رو نشون میده ببینم اصلا راهی نیست که بخوایم این کارو بکنیم؟؟
بچه ها خوبه ادامه بدين
کسی منبع دیگه ای به جز topsony سراغ نداره
من دیگه خسته شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)