تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 47 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 463

نام تاپيک: Don't Starve

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

با عرض سلام . نسخه جدید dont starve ب عنوان Shipwrecked هستش قراره پاییز امسال بیاد. در پائیز یک بسته ی الحاقی جدیدی به نام Shipwrecked را دریافت خواهد کرد و آن توسط استدیوی Super Time Force یعنی Capy Game برای توسعه آغاز شده.

سازنده ی Don’t Starve Klei اعلام کرد که تصمیم دارد تا یک بسته ی الحاقی جدید برای این بازی منتشر کند. این باری اولین بار است که بازیکنان می توانند در این باری خشکی را ترک کنند و به آب سفر کنند. در بازی اصلی ، دریا فقط به عنوان یک مرز عمل می کند.

این بسته ی الحاقی، شمال کاراکترها، biome ها، موجودات و افکت های آب و هوایی است. Klei اطلاعات زیادی در مورد Shipwrecked منتشر نکرده ف اما با توجه به اسم آن به نظر کشتی عنصر اصلی این بسته ی الحاقی باشد.

Capy Games که با Super Time Force و Superbrothers: Sword ، Sorceryشناخته شده است، به تسعه ی این بازی کمک می کند. اگر چه نقش آنها در این مرحله نا مشخص است، اما Klei گفت که Capy در طراحی و توسعه ی بسته ی الحاقی کمک می کند.

Don’t Starve: Shipwrecked در پائیز بر روی PC منتشر خواهد شد. هنوز کنسول هایی که این DLC قرار است بر روی آنها منتشر شود، مشخص نیست. اما آخرین بسته ی الحاقی که برای این بازی منتشر شد، Reign of Giants نام داشت که ابتدا بر روی PC و سپس بر روی کنسول ها منتشر گردید. نسخه ی کنسولی این بازی هم اکنون در دسترس است . از پلتفرم های دیگر این بازی می توان به PC, Wii U, PlayStation 4, Vita اشاره نمود . احتمالا مثل نسخه reign of giant اول افلاین باشه بعد ب together اضافه بشود

2. این کاربر از danial231471 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چقدر واسه این بازی پک میدن ؟ اینقدر نسخه های ختلف دادن کخ ادم بخواد بازی کنه نمیدونه کدوم رو بازی کنه . یه نسخه کاملی چیزی نداره که همه بسته ها رو داشته باشه ؟ این dont starve together دیگه چیه ؟ خود klei منتشر کرده یا موده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

چقدر واسه این بازی پک میدن ؟ اینقدر نسخه های ختلف دادن کخ ادم بخواد بازی کنه نمیدونه کدوم رو بازی کنه . یه نسخه کاملی چیزی نداره که همه بسته ها رو داشته باشه ؟ این dont starve together دیگه چیه ؟ خود klei منتشر کرده یا موده ؟

نه تا بحال خود این شرکت فقط ی مود تابحال واسه بازی گزاشته بقیه رو خود اعضای انجمنش ساختن ....این یک
    دوما together یک نسخه ی کاملا جدا از نسخه ی اصلیه (یعنی خود klei گزاشتتش)
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

با عرض سلام . نسخه جدید dont starve ب عنوان Shipwrecked هستش قراره پاییز امسال بیاد. در پائیز یک بسته ی الحاقی جدیدی به نام Shipwrecked را دریافت خواهد کرد و آن توسط استدیوی Super Time Force یعنی Capy Game برای توسعه آغاز شده.

سازنده ی Don’t Starve Klei اعلام کرد که تصمیم دارد تا یک بسته ی الحاقی جدید برای این بازی منتشر کند. این باری اولین بار است که بازیکنان می توانند در این باری خشکی را ترک کنند و به آب سفر کنند. در بازی اصلی ، دریا فقط به عنوان یک مرز عمل می کند.

این بسته ی الحاقی، شمال کاراکترها، biome ها، موجودات و افکت های آب و هوایی است. Klei اطلاعات زیادی در مورد Shipwrecked منتشر نکرده ف اما با توجه به اسم آن به نظر کشتی عنصر اصلی این بسته ی الحاقی باشد.

Capy Games که با Super Time Force و Superbrothers: Sword ، Sorceryشناخته شده است، به تسعه ی این بازی کمک می کند. اگر چه نقش آنها در این مرحله نا مشخص است، اما Klei گفت که Capy در طراحی و توسعه ی بسته ی الحاقی کمک می کند.

Don’t Starve: Shipwrecked در پائیز بر روی PC منتشر خواهد شد. هنوز کنسول هایی که این DLC قرار است بر روی آنها منتشر شود، مشخص نیست. اما آخرین بسته ی الحاقی که برای این بازی منتشر شد، Reign of Giants نام داشت که ابتدا بر روی PC و سپس بر روی کنسول ها منتشر گردید. نسخه ی کنسولی این بازی هم اکنون در دسترس است . از پلتفرم های دیگر این بازی می توان به PC, Wii U, PlayStation 4, Vita اشاره نمود . احتمالا مثل نسخه reign of giant اول افلاین باشه بعد ب together اضافه بشود
    اوووووووووووووووووووووف من خودم داشتم دنبال ی مود واسه اینکار میگشتم که
    دیدم هیچکدوم از اعضای انجمن سایت این کار رو نکرده
    دمت گرم اومد...اگر ممکنه لینکش رو بزار
    تازه دریا قبلا نقش مرز نداشت نقش دیگش این بود که پنگوینا از توش در بیان و خفاش ها از روش عبور کنن
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

معلومه که تازه اومده چون چند وقت پیش تو استیم ی گشتی زدم ولی چیز خاصی ندیدم
    باید دوباره بگردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

تریلرش اومد میزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    هروقت نسخه ای ک گفتم اومد براتون میزارم
    کار دیگه ای بود در خدمتم

9. این کاربر از danial231471 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BigHeart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام بچه ها
    من اینو روی کنسول دارم بازی میکنم
    اسم بازیم اینه reign of giant
    الان یه گذینه بقل عکس معدش داره که آبه مثه اینکه
    اون چیکار میکنه؟ باید آب بخوریم؟
    برای اینکه کمپ بسازم باید چیکار کنم
    این یارو هی گشنش میشه یه چیز دیگه به جا هویج نیست که زودی سیر شه؟
    اون کلاهه هم میذارم سرش اما باز مغزش میاد پایین توهم میزنه صدای بازی میره رو مخ
    زود به زودم سردش میشه اصلا داغونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام بچه ها
    من اینو روی کنسول دارم بازی میکنم
    اسم بازیم اینه reign of giant
    الان یه گذینه بقل عکس معدش داره که آبه مثه اینکه
    اون چیکار میکنه؟ باید آب بخوریم؟
    برای اینکه کمپ بسازم باید چیکار کنم
    این یارو هی گشنش میشه یه چیز دیگه به جا هویج نیست که زودی سیر شه؟
    اون کلاهه هم میذارم سرش اما باز مغزش میاد پایین توهم میزنه صدای بازی میره رو مخ
    زود به زودم سردش میشه اصلا داغونه

سلام اون قسمت کنار معده ک یک قطره اب هستش مال اینه ک وقتی بارون میاد خیس میشی و تمام وسایلت نم میکشه همین. کمپ خیلی ساده هستش دوتا وسایل و ی چادر و اتیش میشه ی کمپ بعد گسترشش میدی. برای رفع گرسنگی باید هویج . انگور . قارچ سبز . گوشت حیوانات سالم . گیاه بعضی درختان رو میشه استفاده کرد لبته پختن هرگدوم از این ها برای معده بهتره. برای مغز هم اگه گل جمع کنی بهت اضافه میشه . خوردن بعضی چیزها هم تاثیر داره . خواب هم نقش مهمی در مغز دارد. واسه ی سرما هم ا کلاه و لباس گرم و اتیش استفاده کن البته ی چیزی هست تو قسمت اون طناب ک شبیه تخم مرغ میمونه ک خیلی خوبه بزارش کنار اتیش گرم میشه بعد وردار تا موقعی ک سرد نشه تو سردت نمیشه.

سوال دیگه ای بود درخدمتم

12. این کاربر از danial231471 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BigHeart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام اون قسمت کنار معده ک یک قطره اب هستش مال اینه ک وقتی بارون میاد خیس میشی و تمام وسایلت نم میکشه همین. کمپ خیلی ساده هستش دوتا وسایل و ی چادر و اتیش میشه ی کمپ بعد گسترشش میدی. برای رفع گرسنگی باید هویج . انگور . قارچ سبز . گوشت حیوانات سالم . گیاه بعضی درختان رو میشه استفاده کرد لبته پختن هرگدوم از این ها برای معده بهتره. برای مغز هم اگه گل جمع کنی بهت اضافه میشه . خوردن بعضی چیزها هم تاثیر داره . خواب هم نقش مهمی در مغز دارد. واسه ی سرما هم ا کلاه و لباس گرم و اتیش استفاده کن البته ی چیزی هست تو قسمت اون طناب ک شبیه تخم مرغ میمونه ک خیلی خوبه بزارش کنار اتیش گرم میشه بعد وردار تا موقعی ک سرد نشه تو سردت نمیشه.

سوال دیگه ای بود درخدمتم
    ممنون دوست عزیز
    خیلی خوب توضیح دادید
    خب چادر از کجا بیارم؟
    چجوری بخابم؟ باید برم جای خاصی؟
    چجوری بپزم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •