جدیدا چند قسمتی هست تیتراژ ابتدای فیلم دو دو قسمتش تغییر کرده و جدید شده . دقت کردین؟
جدیدا چند قسمتی هست تیتراژ ابتدای فیلم دو دو قسمتش تغییر کرده و جدید شده . دقت کردین؟
یه شب به صورت اتفاقی تو مهمونی مجبور شدم 20دقیقه از این سریال رو ببینم.
اوایل خنده دار بود برام تصویری که نیروی خدوم پلیس نشون دادن یا اون فضای زندان با اون لباس های یه دست!!
صد البته خند دار و 100%دروغ!!
با اون اوصاف و اینکه از جایی عصبانی بودم شروع کردم به مسخره کردن سریال و اونهایی که دارن نگاهش میکنن.
اما هرچی از زمان سریال میگذشت دهنم بسته تر میشد!
نمیدونم چی شد که علاقه خاصی به نقش منفی ماجرا پیدا کردم....
اون عشق به خانوادش..
اون سطح هوش منطقیش!(هرچند اغراق شده بود)
اون صلابت چهره..
اون آبزیرکاهی و خطر کردنش...
رسیدم به اونجا که الان نگرانم...الان نگرانم ببینم شخصیت جالب داستان چطور به دست "خدمتگذاران" شکار میشه!(قانون سوم ر،م)
اون هم به مزحک ترین شکل ممکن!
.
.
فقط امیدوارم اون هم مثل"پدر خورشید" بمیره و خلاص....!
تیکه باحال ی بود.
یه جورایی. به خصوص اون عکس yanni که سبیل داره با یاکیده.منم نمیشناختم یه سرچ زدم عکسشو دیدم که دیدم یکم شبیهشه.
تو گوگل زیاده!
نه! کجاش مثلا؟![]()
اصل جذابیت سریال هم همین جمران بوریاظمی ( جمشید کاظمی+کامران بوریاییا اون اوصاف و اینکه از جایی عصبانی بودم شروع کردم به مسخره کردن سریال و اونهایی که دارن نگاهش میکنن.
اما هرچی از زمان سریال میگذشت دهنم بسته تر میشد!
نمیدونم چی شد که علاقه خاصی به نقش منفی ماجرا پیدا کردم....
اون عشق به خانوادش..
اون سطح هوش منطقیش!(هرچند اغراق شده بود)
اون صلابت چهره..
اون آبزیرکاهی و خطر کردنش...) هست
مثلا برای من خیلی جالب بود که میخواد چطور از زندان فرار کنه میدونستم قرار نیست تونل بکنهولی همش فکر میکردم با اینترنت جهانی یه کاری میکنه و که این طور نبود
وگرنه این پلیسان تبلت به دستکه به اندازه کافی اعصاب خورد کن هستند
درباره آخر داستان هم من فکر میکنم اگه دست خود کارگردان و نویسنده بود یه راه فراری برای این بابا میذاشتن ولی متاسفانه اون قدر شرایط زور بالای سر فیلم سازها هست که هیچ جوره نمیتونی متصور بشی تو یک فیلم پلیس مملکت بازنده باشه
امشب قسمت 13 هست؟
اینا هم هی تبلت میگیرن دستشون اینورواونور میرن حرص آدم رو در میارن
خوب حداقل نصب رو تبلت بدی نصف دیگه اسلحه
فکر کنم دیالوگوشون رو تو همون تبلت میخونن
به نظرم شبكه 3 داره جوري برنامه ريزي ميكنه كه اين سريال تا خود ماه رمضون ادامه پيدا داشته باشه بعد بياد بگه ببينيد تا ماه رمضون بهتون سريال نشون داديم ماه رمضون هم سريال جديد ميذاريم و براي سرگرم كردن مردم همه كار ميكنيم و خيلي شاخيم و جم و اين حرفا پيش ما عددي نيست
اي بخوره تو سرتون اين سرگرم كردنتون ..هفته اي 2 بار پخش ميشه در هفته ...فردا شب هم كه فوتبال داره باز
![]()
شبیه محسن چاوشی نیست ؟![]()
نه بابا شبیه مصدقه![]()
یا خدا ... دوباره فردا شب فوتباله مگه ؟؟؟؟ ای خدا لعنتشون کنه که دیگه روال سریال از دستمون در رفت با این پخش کردن نامنظمش![]()
مصدق !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)