رسما DICE و EA گند زدن با این وضع گرافیکی بازی فریم و مشکلات فریز کردن بازی سرور وضع اصلا جالب نیست همه DC میشن
واقعا اکثریت پلیر شاکی .......
حیف این گرافیک که بهینه نکردن .........
رسما DICE و EA گند زدن با این وضع گرافیکی بازی فریم و مشکلات فریز کردن بازی سرور وضع اصلا جالب نیست همه DC میشن
واقعا اکثریت پلیر شاکی .......
حیف این گرافیک که بهینه نکردن .........
بهینه بودنش که بهینه هست خیلی هم عالی ! دی! ولی لامصب این فریز شدن ها برا گیمرهای Nvidia واقعا رو مخ هست !
تا چند روز دیگه درست میشه ، خود DICE گفته دارن روش کار میکنن ....مشکلات سرورها هم خب طبیعی هست ولی خب صد در صد درست میشه !
به نظرم وضعیت بتا خیلی بهتر بود یکی سری مشکلات بالانس هست اصلا بازی با بتا نمیشه مقایسه کرد به نظر بالانس بتا باز کمی بهتر بود ...
با این که اونجا مشکلات خودش داشت
البته الان بتل لاگ عنوان کرد یک پچ تدارک دیدن این طور که دوستان اطلاع دادن
Last edited by Fusi0n; 03-11-2013 at 00:52.
واقعا تحت تاثیر کاری که دایس کرده قرار گرفتم! فیزیک بازی قدرتمندترین حالت ممکن برای یه بازی میتونه باشه! واقعا شاهکار کار کرده... مدل خورد شدن شیشه ها, پودر شدن کاور ها و همینطور خراب شدن دیوار های اطراف به شکل عالی کار شده... بقیه جزئیات مثل انیمیشن و اینا که واقعا حرفی برای گفتن نزاشت... کلا نسبت به 3 که خیلی فراتر بود گرافیک بازی...
گیم پلی هم راحت تر و بهتر شده و اینکه اسلحه های زیادی رو میشه تو بخش تک نفره دید و ازشون استفاده کرد و همینطور دستور دادن به هم تیمی ها هم چیز زیاد بدی نبود ولی بیشتر بدرد همون مولتی پلیر میخوره...
صدا گذاری که کلا آخر خروجی ممکن از یک موتور مثل فراست بایت 3 بود! این بخش هم خیلی خیلی خیلی عالی بود... صدا گذاری حرف نداشت.
بقیه جزئیات هم که در سطح خوبی بود. ولی هیچی چیزی مثل فیزیک توجه منو جلب نکرد به خودش... واقعا دایس کارت درسته!!
مولتی پلیر بازی هم فعلا تست نمیکنیم ولی اونایی که تست میکنن کوفتشون بشه! : دی
به نظر من یه خرده تکسچر ها رو مخ بود! به نظرم یه خرده!تنها چیزهایی که منو جذب خودش کرد فیزیک و انیمیشن هاش بود! خیلی خوب کار کردن تو این موارد!
![]()
آقایون کسی کرج این بازی رو واسه PC خریده؟ من چند جا رفتم، گفتم دارین فقط عین گاو واستادن نگام کردن :-|
تو کرج از کجا میشه خرید؟ کسی میدونه لطفا به مام بگه . بچه شهرستانی هم بودن بد دردیه. زورم میاد بخاطرش پاشم برم تهران.
خیلی بازی با کیفیت و خوش ساختی بود هرچی cod گند زد تو این سال ها bf کلی پیشرفت کرد...
چی چیرو گند زد برادر من؟چرا توهین میکنی؟علاقه داری به battlefield دلیل نمیشه بازی دیگه ای رو بر اساس نظر خودت ببری زیر منگنه.اگه گند بود که اینهمه طرفدار نداشت.شما یه طرفه به قاضی نرو.خودت خوشت نمیاد به کنار ولی دیگه عصمت بازی رو زیر سوال نبر
تو کرج نیست؟؟؟؟؟من بازی رو تموم کردم دیروز شما نخریدی؟![]()
بابا 4تا مغازه بپرس مگه میشه نباشه.پاشو بیا اندیشه من راحت از اینجا خریدم.5تا دی وی دی 10ت.مگه میشه کرج نباشه!!!
دوستان سلام ...
این تاپیک رو دید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی pes 2010 رو کم حجم کرده 10 مگابایت شده. که وقتی اکسترکتش میکنی میشه 9 گیگابایت...
اگر شما دوستان یکه بازی بتل 4 رو خریدید بتونید با نرمافزار فشرده سازی حجمش فشرده کنید و آپلود کنید واقعا واقعا همه بچه هایی که به هر دلیلی نمیتونن بازی رو بخرن دستتتون رو من میبوسم از طرفشون ...
یعنی اگر بتل 4 37 گیگ باشه با این حساب حددود 30 مگ میشه فشرده شدش....همینطوری که pes 2010 که 9 گیگ بوده شده 10 مگ...
خواهش میکنم اگر کسی تواناییش و رو داره و نرم افزارش رو میتونه پیدا کنه و فشرده کنه و آپلود کنه ...من بشخصه برای سلامتی پدر مادرش دعا میکنمخواهش میکنم اگر وقتشو دارید بکنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)