ببخشید این چه سوالی میکنید ؟ این کارت یکی از قوی ترین کارتهاست .. این اجرا نکنه چی اجرا کنه ؟![]()
ببخشید این چه سوالی میکنید ؟ این کارت یکی از قوی ترین کارتهاست .. این اجرا نکنه چی اجرا کنه ؟![]()
بر وبکس جدیدا من با دو تا بازی کرای انجینی مشکل دارم که crysis 3 و sniper GH2 هستند که مشکلشون دقیقا عین همه
حالا مشکل چیه اینه که جدیدا وقتی میرم داخل بازی وقت کانتینیو کامپین رو میزنم که از چکپوینت اخر بیاره میاره ولی وقتی که تو اون چکپوینت تیر میخورم یا میمیرم به جای این که دو باره از همون چکپوینت بیاره میره از چکپوینت قبلش میاره وقتی دوباره میسوزه بازم از چکپوینت قبلتر میاره همینجور ادامه داره که دیگه ادامه ندادم ترسیدم برسم به نقطه اول بازی
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟
میگم اگه کرک بازیت سالمه ممکنه مشکل از تاریخ و ساعت ویندوز باشه به خاطر همین زمان ثبت چک پوینتها دچار مشکل میشه!!!
اره مهدی جان دستت درد نکنه دقیقا زدی توخال دقیقا از اون موقعی که تاریخ ویندوز را تغییر دادم این مشکل پیش اومد
حالا راهی هست که بتونم چکپوینت هی قبلیمو با این تاریخ جدید وفق بدم اخه یادم نیست تاریخ قبلی رو چی تنظیم بود
سلام .
تازه کرایسیس 3 رو نصب کردم . وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده :
پوشه DirectX هم همراه بازی بود . اینم نصب کردم ! مشکل از چی میتونه باشه ؟
ممنون
Last edited by ALI . R; 21-04-2013 at 14:26.
متاسفانه شما نمیتونید بازی رو اجرا کنید چون کارت گرافیکتون از dx11 پشتیبانی نمیکنه
خواهش میکنم...
برای راه حل هم خوب تاریخ ویندوز رو به بعد از آخرین چک پوینت بعد از دستکاری وبندوز ببر،یعنی سیوهای جدیدت به تاریخ بعد از اون ثبت بشه....
اگر هم بخوای میتونی سیو کامل بازی رو دانلود کنی و از قسمت load game باز رو از اونجایی که رفتی ادامه بدی...با توجه به اینکه باز خطیه پس ادامه دادن سیوهای دیگران توی بازی برای شما تاثیر نداره!!
من هنوز مشکلم حل نشده... Mission select. و کرک رو هم امتحان کردم ولی درس نشد!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
مشخصات کامل سیستم و نو ع ویندوزت رو بگو...
وضعیت فریم با core i5-2320 3.00 GHz با کارت AMD Radeon HD 7970 GE چه چوریه ؟
CPUـم تو بنچمارکها نبود .
Last edited by GOLDFINCH; 23-04-2013 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)