تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 59 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

شخصا احتمال کپی خور شدنشون رو زیر 10 درصد گذاشتم.
    و اگر هم بشن دو یا 3 سالی طول میکشه که بتونن راهی برای حک کردنش پیدا کنن.
    خوب از نطر فروش ضرر نمیکنن?

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

من اگه بخوام کنسول بخرم یا باید خودم رو با بازی خفه کنم یا با همون پی سی روزگار میگذرونم که سالی بیشتر از دو سه تا بازی خوب براش میاد.

منی که سنم داره بالا میره امیدوار بودم بتونم قبل از ازدواج یه کنسول نسل جدید بگیرم چون دیگه بعدش نمیشه.
    مثل اینکه تا آخر عمرمون باید با پی سی بسازیم.

3. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من اگه بخوام کنسول بخرم یا باید خودم رو با بازی خفه کنم یا با همون پی سی روزگار میگذرونم که سالی بیشتر از دو سه تا بازی خوب براش میاد.
    منی که سنم داره بالا میره امیدوار بودم بتونم قبل از ازدواج یه کنسول نسل جدید بگیرم چون دیگه بعدش نمیشه.
    شك نكن تا يك و نيم سال اول حداقل يكيشون هك ميشه.....يعني بالاي ٥٠ درصد احتمال ميشه داد(مخصوصا x one)

+

چطوری؟باید رابطه یا مبدلی واسش بخریم یا مستقیم میشه؟منبع خبری ازش داری؟
    خودشون تاييد كردن كه توسط يه آداپتور يا مبدل ميتونيد از هدست x360 و يا حتي هدستاي شركتاي ديگه در x one استفاده كنيد :
    Microsoft has confirmed that it's making an adapter to allow current-gen and third-party headsets to work with the Xbox One, though this won't be included with the console.

.
    Last edited by halflife g; 06-08-2013 at 00:16.

5. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نیاز نیست اینقدر غصه ازدواج رو بخوری من از همون روز اول به نامزدم گفتم که من یه گیمر حرفه ای هستم و روزی حداقل 2 سه ساعت پای ایکس باکس و PC هستم .تازه حتی بهش گفتم میخوام کنسول نسل بعد هم بخرم پس همه چیز با حرف و آرامش حل میشه

منم الان یه گیمر قدیمی شدم الان 25 سالمه حدود 18 سال از زندگیم با گیم سروکله زدم پس تا آخر عمرم نمی تونم ترکش کنم و همسرم هم اینو درک میکنه

7. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

نیاز نیست اینقدر غصه ازدواج رو بخوری من از همون روز اول به نامزدم گفتم که من یه گیمر حرفه ای هستم و روزی حداقل 2 سه ساعت پای ایکس باکس و PC هستم .تازه حتی بهش گفتم میخوام کنسول نسل بعد هم بخرم پس همه چیز با حرف و آرامش حل میشه

منم الان یه گیمر قدیمی شدم الان 25 سالمه حدود 18 سال از زندگیم با گیم سروکله زدم پس تا آخر عمرم نمی تونم ترکش کنم و همسرم هم اینو درک میکنه
    پس ظاهرا این مسئله فقط دغدغه ی من نبوده و کسای دیگه ای هم مثل من هستن
    آقا دمتون گرم، روحیه گرفتم از این خوندن این حرفا و اینکه فهمیدم من تنها نیستم.
    راه حل هم خیلی خوب بود، پس منم صحبت میکنم و شرط میذارم

9. 3 کاربر از Emir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

شك نكن تا يك و نيم سال اول حداقل يكيشون هك ميشه.....يعني بالاي ٥٠ درصد احتمال ميشه داد(مخصوصا x one)

.
    دلم رو شاد کردی خدا دلت رو شاد کنه

بحث حاج خانوم نیست. بحث پوله وقتی ازدواج کنم مخارج مهمتر از گیم وجود داره وگرنه حاج خانوم رو که میشه راضی کرد
    مگه این که یه حاج خانوم گیمر پیدا کنیم

پس ظاهرا این مسئله فقط دغدغه ی من نبوده و کسای دیگه ای هم مثل من هستن
    آقا دمتون گرم، روحیه گرفتم از این خوندن این حرفا و اینکه فهمیدم من تنها نیستم.
    راه حل هم خیلی خوب بود، پس منم صحبت میکنم و شرط میذارم
    غصه نخور ما تنها نیستیم تا آخرش هم وایستادیم

11. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خبرفوری:سایت رسمی Xbox تاریخ انتشار Xbox One را ۵ نوامبر اعلام کرد

کمپانی پر آوازه ی مایکروسافت در آخرین کنفرانس خود در E3 2013 تاریخ عرضه ی کنسول نسل بعدی خود را به طور دقیق مشخص نکرد و تنها اعلام کرد که این کنسول در نوامبر امسال عرضه خواهد شد.اما امروز,براساس اعلام وبسایت رسمی Xbox تاریخ عرضه ی دقیق این کنسول در ۵ نوامبر (۱۴ آبان) و همراه با انتشار Call of Duty: Ghosts اعلام شده است.
    تا به امروز کنسول نسل بعدی مایکروسافت تاریخ دقیقی را برای عرضه نداشته است,اما امروز و براساس وبسایت رسمی ایکس باکس,اعلام شده است که این کنسول همراه با نسخه ی جدید ندای وظیفه:ارواح و در تاریخ ۵ نوامبر( ۱۴ آبان) منتشر خواهد شد.
    این خبر به هیچ وجه نمیتواند اشتباه و غلط باشد,زیرا مالک اصلی این سایت کمپانی مایکروسافت میباشد و همچنین از طرفی دیگر تاریخ عرضه ی نسخه ی جدید ندای وظیفه نیز در تاریخ ۵ نوامبر است.
    خبرهای بسیاری در رابطه با اینکه کدام یک از کنسولهای نسل هشتمی زودتر به بازار عرضه خواهد شد به گوش میرسد,اما بسیار غیر ممکن است که کنسول نسل بعدی سونی زودتر از این تاریخ و در ماه سپتامبر عرضه شود.!!!!!
    پس با ما همراه باشید تا اگر کمپانی سونی تصمیم بر این گرفت که کنسول خود را یک هفته زودتر از مایکروسافت عرضه کند که عملا این کاری غیر ممکن است,شما را در جریان بگذاریم.

پ.ن: یکی منو بگیره دارم ذوق مرگ میشم تا 14 آبان سکته نکنم خوبه ایکس باکس

Xbox one is number 1 ,Go away Sony
    Last edited by konami-pes; 07-08-2013 at 06:34.

13. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با با من كه تازه بعد از ازدواج كنسول خريدم قبلا فقط با pc بازي ميكردم كسي كه با گيم بزرگ شه مگه ميشه تركش كنه.

15. 3 کاربر از mojtaba_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

Xbox one is number 1 ,Go away Sony! My first choice is Xone and then i buy PS4 just for have fun with my friends
    اگه تو فن ایکس باکسی PS خریدنت دیگه واسه چیه؟

17. این کاربر از اره باو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگه تو فن ایکس باکسی PS خریدنت دیگه واسه چیه؟
    خب از اقبال بد ما نصفی از دوستانم فن PS هستند و Xbox one نمیخرن و منم واسه خاطر جمع بعد از خرید Xbox one و مدتی که گذشت و پولا پس انداز شد یه PS4 هم میخرم تو امضام هم نوشتم just for have fun with my friends

19. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •