تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 624 اولاول ... 313738394041424344455191141541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواهم یک LE40B650 سامسونگ بگیرم ، فروشنده (سقز شاب ) می گوید ساخت اروپاست ولی ----T نداره. کاتالوگ این مدل می گوید که داره . دوستانی که احیاناً این مدل را دارند راهنمایی کنند.
    مدل اروپایی LE40B651 است و حتما ----T داره اونایی که جناب سقزشاپ میگه مالزی هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام و روز بخیر
    از دریافت 5 کانال در شهر ساری مطمعن هستیم چون نماینده فروش ما در شهر ساری مستقر هستند.
    سلام

خیلی ممنونم. یکی از دوستان میگفت که در ساری از سال جدید شروع میشه به پخش. اگه من نماینده شما در ساری رو ببینم و از صحت قضیه مطمئن بشم یه گیرنده خوب برای لپتاپ میخوام.

چه مارکی رو پیشنهاد میکنید. قیمت چنده ؟ در ضمن ایا کانال 3 جزو کانالهای دریافتی هست و اگه هست ایا موقع پخش فوتبال ها مثل ماهواره کانال رو خراب میکنند ؟

اگه امکانش هست همینجا پاسخ بدید و اگه نه در پیغام خصوصی.

منتظر پاسخ شما هستم.

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز

شما برای لپ تاپت می تونی مدل USB گیرنده دیجیتال ----T رو تهیه کنی. حدود 30 تا 40 هزار تومان هم قیمتش هست. من برای کامپیوتر خونه مون مدل داخلی PCI رو گرفتم. مارک ها اکثرا متفرقه هستند. اما مارک معتبر اگر می خوای پیناکل Pinacle هست که البته گرونتره.

بعدشم در موقع پخش فوتبال شبکه سه، هیچ تصویر خراب نمی شه. در ماهواره هم شما اگر کد شبکه سه رو به ----- بدی کانال دیگه شطرنجی نمی شه. کاش مدل رسیورت رو می نوشتی تا راهنماییت می کردم.

شما فقط مطمئن بشو در محل زندگی شما پخش دیجیتال آغار شده یا نه! اگر جواب مثبته بدون شک و شبهه برو بخر. خوبی این سیستم اینه که بر خلاف ماهواره که در زمان بارندگی که شما در شمال خیلی زیاد باهاش مواجه هستید، اصلا اختلال و شطرنجی شدن درش پیش نمی آد و برای همیشه بدون شطرنجی و خش خشی و برفکی و سایه دار و به صورت دیجیتالی می تونین تصاویر رو به همان کیفیتی که در صدا و سیما تولید و ارسال می شه دریافت کنید.

حتما حتما اگر بازم سوال داشتید بپرسید.
    من آرزومه که همه ی هموطن های عزیزم با تکنولوژی ها کاملا آشنا باشن و اطلاعاتشون در همه زمینه ها بالا باشه.
    حالا که خدا رو شکر این سیستم خوب تو کشور هست باید همه باهاش آشنا بشن و اونقدر به مسئولان فشار بیارن که خود دولت برای رساندن دستگاه خوب و مورد اعتماد به مردم، تمهیداتی رو در نظر بگیره و از بازار سیاه و غیره جلوگیری کنه!

امیدوارم این طور بشه!
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 31-01-2010 at 02:04.

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چند روز پیش داشتم توی اینترنت چرخ می زدم که سونی در زمینه ال سی دی در حال حاضر چه کرده. یه چیزایی دیدم مخم سوت کشید! یه سری ال سی دی ساخته از سری های W5500 و Z5500 و V5500... در همه ابعاد هم هستند. یعنی 32، 40، 46 و 52

فقط در همین حد داشته باشین که تیونر و گیرنده این LCDها چی هست:
    گیرنده نوین ترین سیستم HD در دریافت امواج ماهواره ای با تکنولوژی برتر ----S2
    گیرنده دیجیتالی زمینی ----T با استاندارد نوین MPEG-4 که الان در تهران راه اندازی شده
    گیرنده دیجیتالی سیستم کابلی ----C که در اروپا مورد استفاده هست.

کارت خور و خشاب CI و CAM به دو صورت که بتوان انواع کارت های پکیج های ماهواره ای را برای باز کردن کانال های کد شده به آن متصل کرد!

چهار تا ورودی HDMI داره و تقریبا تمام مشخصاتش یکی دو سر و گردن از بهترین LCDهای دنیا و خودش پیشرفته تر و مدرن تر هست.

شما حساب کنید همین الان تیونری که سونی توی محصولاتش می ذاره چه قدرت و دقت دریافتی داره. حالا ببینین که توی این سری تلویزیون هاش گیرنده ----S2 رو هم گذاشته داخل براویا!!

کاش که منم یکی از این LCD ها داشتم!
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 31-01-2010 at 02:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_Moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اطلاع دارید در مشهد هم پخش دیجیتال شروع شده یا نه؟

داره خودمونی میشه provision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

خیلی ممنونم. یکی از دوستان میگفت که در ساری از سال جدید شروع میشه به پخش. اگه من نماینده شما در ساری رو ببینم و از صحت قضیه مطمئن بشم یه گیرنده خوب برای لپتاپ میخوام.

چه مارکی رو پیشنهاد میکنید. قیمت چنده ؟ در ضمن ایا کانال 3 جزو کانالهای دریافتی هست و اگه هست ایا موقع پخش فوتبال ها مثل ماهواره کانال رو خراب میکنند ؟

اگه امکانش هست همینجا پاسخ بدید و اگه نه در پیغام خصوصی.

منتظر پاسخ شما هستم.
    سلام
    امروز حتما آدرس و شمار تلفن نمایندگی مازندران رو تقدیم میکنم
    شبکه سه هم روی این گیرنده ها دریافت میشه . بدون هیچ مشکلی

7. این کاربر از provision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه provision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اطلاع دارید در مشهد هم پخش دیجیتال شروع شده یا نه؟

خیر
    هنوز راه اندازی نشده است.
    چون استان خراسان رضوی جزء کلان شهر ها می باشد مطمئن باشید بزودی این اتفاق خواهد افتاد

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان
    ما یه دونه ال سی دی سامسونگ گرفتیم
    الان واسه دریافت دیجیتال چی پیشنهاد میکنید
    نمیخوام هر کی دنبال تبلیغه و یا رو برند خاصی تعصب داره بهم بگه چی بخرم میخوام یه چیزس باشه که دردسر نداشته باشه و با کیفیت خوب تمام کانلاهارو بدون افت کیفیت تو تمام مناطق تهران پخش کنه
    نیاد فردا بگه ااا میگفتی اون مدل رو بهت یگفتم اونجای تهران بهتر جواب میده
    پیشاپیش ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    امروز حتما آدرس و شمار تلفن نمایندگی مازندران رو تقدیم میکنم
    شبکه سه هم روی این گیرنده ها دریافت میشه . بدون هیچ مشکلی
    ممنونم

منتظر خبر شما هستم.

لطفا اگه وب سایتی دارید که محصولات رو توش معرفی میکنید ممنون میشم لینکش رو به من بدید. (اگه لینک دادن خلاف قوانین هست در پیغام خصوصی لطف کنید و بگید)

سپاس فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان،
    به نظر بنده امروز برای کاربر ایرانی، یک دستگاه کامل پخش محتواهای دیجیتال، باید دارای قابلیت‌های زیر باشد:
    از لحاظ فنی:
    1- دارای Codec (یعنی هم encoder و هم decoder) برای فرمت‌های

1- دارای تیونر دیجیتال برای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •