تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 146 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در کل همچین چیزی در رده اسباب بازی قرار میگیره . میشه باهاش ماه رو دید . بله . اما قطعا لرزش داره و کافیه یک بار با تلسکوپی بد کار کرده باشید تا معنی لرزش در رصد رو احساس کنید .
    با این رقم اگه یه دوربین تک چشمی روسی 20 در 50 که لوله تلسکوپی داره بگیرید وسیله مفید تر و کارا تری خواهید داشت .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باسلام
    من حدود5 سال يك 20*50 روسي داشتم وبا كتاب the observers sky alass 1995 رصد ميكردم عضو انجمن نجوم هم بودم
    تمام 41 صفحه اينجا رومه خوندم كه خيلي مفيد بود پارسال يك6اينچ شكستي خريدم فكر كنم چينيه وتا بزگنميي 120 خوب جواب ميده اما خوشه هاي كروي مثل m13, m4, را خيلي بد تفكيك ميكنه سايت اسمان شب و اختر نما وايران اپتيك رو ديدم به صا ايران هم رفتم حالا كاملا گيج شدم دنبال goto وعكاسي نيستم فقط تلسكوپ قويتر وجون دار ميخوام صا ايران تال200k يا 250k را پيشنهاد داده 1.6 و2.6 ميليون خودم دابسوني 10 و12 اينچ رو دوست دارم اگ لطف كنيد منو كامل راهنمايي كنيد كه كدوم اعماق اسمون را بهتر نشون ميده وخصوصا خوشه هاي كروي دنبال سرارات هم نيسته همه را ديدم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باسلام
    من حدود5 سال يك 20*50 روسي داشتم وبا كتاب the observers sky alass 1995 رصد ميكردم عضو انجمن نجوم هم بودم
    تمام 41 صفحه اينجا رومه خوندم كه خيلي مفيد بود پارسال يك6اينچ شكستي خريدم فكر كنم چينيه وتا بزگنميي 120 خوب جواب ميده اما خوشه هاي كروي مثل m13, m4, را خيلي بد تفكيك ميكنه سايت اسمان شب و اختر نما وايران اپتيك رو ديدم به صا ايران هم رفتم حالا كاملا گيج شدم دنبال goto وعكاسي نيستم فقط تلسكوپ قويتر وجون دار ميخوام صا ايران تال200k يا 250k را پيشنهاد داده 1.6 و2.6 ميليون خودم دابسوني 10 و12 اينچ رو دوست دارم اگ لطف كنيد منو كامل راهنمايي كنيد كه كدوم اعماق اسمون را بهتر نشون ميده وخصوصا خوشه هاي كروي دنبال سرارات هم نيسته همه را ديدم
    برای تفکیک بالاتر (و بزرگنمایی بیشتر) احتیاج دارید به شیئی بزرگتر . موتور و گوتو مهم نیست . بهترین گزینه دابسونیه چون پایه های ارزون (اما بدون لرزش ) داره که نتیجتا امکان میده بتونید اپتیک بزرگ با قیمت مناسب بگبربد
    هر چه میتونید بزراید برای دابسونی بزرگتر . 12 یا 16 اینچ که چه بهتر .
    من تلسکوپ های تال رو چندان مناسب نمیدونم . خیلی سنگینن . اینه شون کرویه و نه سهمی که خطای بیشتری میده .
    تلسکوپ های چینی متداول مثل اسکای واچر سلسترون مید و اریون خوبن . البته دور کامار رو خط بکشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با تشكر
    دوتا سوال ديگه داشتم
    ا- اينه دابسوني كروي يا سهموي
    2 - دابسوني 12" يك تكه وجود داره
    3- ميگند دابسونيهاي لوله دو تكه يا جمع شوها بعد از يك مدت محور اپتيكيشون بهم ميخره وديگه مثل اول نميشه

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با تشكر
    دوتا سوال ديگه داشتم
    ا- اينه دابسوني كروي يا سهموي
    2 - دابسوني 12" يك تكه وجود داره
    3- ميگند دابسونيهاي لوله دو تكه يا جمع شوها بعد از يك مدت محور اپتيكيشون بهم ميخره وديگه مثل اول نميشه
    سلام
    1: بستگی داره به کمپانی سازنده . اسکای واچر رو میدونم که سهموی آینه هاش.
    2: بله هست. 12 اینچ حدود 1.100 قیمت گرفتم الان.
    3: من نشنیدم.اون مورد هایی که من باهاشون کار کردم همچین اتفاقی نیوفتادهو تو یه بازه زمانی 2 - 3 ساله البته . حالا دوره طولانی تر شاید.نمیتونم بگم اینجوری هست یا نه. البته بعید میدونم چون اکثر تلسکوپ های بزرگ اماتوری بدنه باز هستن.
    اگه حمل و نقل زیاد دارید و وسیله مناسب هم ندارید حتما بدنه باز یا بدنه کشویی بگیربد. 12 اینچ یکسره عظمتیه.
    اگه بودجه ت میرسه و جدی جدی میرصدی 16 اینچ رصما یه رصد خونه است. 3.300 الان قیمت گرفتم
    Last edited by Babak; 11-12-2008 at 20:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با تشكر از اقا بابك
    ميشه محل فروش 12" يك تكه رو معرفي كني يا لينكشا بگذاري ممينطور 16" رو
    البته تو كارم جديم اما فعلا نمي خام زياد هزينه كنم
    در ضمن شماكه با دابسوني رصد كردهايد 10 و 12" تا چه بزرگنمايي را خوب جواب ميده تجربي ميخوام نه فرمولي
    با تشكر مجدد

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    آسمان شب داره ظاهرا. تهران - بلوار میرداماد - پاساژ میرداماد.
    telescope.ir
    حد بزرگنمایی مفید تقریبا 35 تا 40 برابر برای هر اینچه.

8. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیزی که به دوربین های دوچشمی آشنایی کامل دارند ، من نیاز به راهنمایی و پیشنهاد حرفه ای شما دارم.

من مدتیه که دنبال یک دوربین دوچشمی خوب و باکیفیت میگردم که هم بتونم باهاش آسمان رو رصد کنم و هم در سفر و جاهای دیگه برای دیدن مناظر دور ازش استفاده کنم.

حالا با توجه به اینکه یکی از اقوامم تا یک ماه دیگه از آمریکا میاد میخواستم بهش سفارش بدم که از اونجا برام بیاره.
    خودم تا اونجایی که تحقیق کردم چندتا مدل Celestron رو تا سایتش دیدم که فکر کردم خوب باشه. که این مدلها ایناست:

1. SkyMaster 25x100 به قیمت 431.95$
    آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. SkyMaster 25-125x80 Zoom به قیمت 179.00$

3. SkyMaster 20-100x70 Zoom به قیمت 129.00$

4. SkyMaster 20x80 به قیمت 289.95$

البته دوستان عزیز مشخصات کاملتر هرکدوم رو میتونید در آدرسی که زیر هدکدوم گذاشتم ببینید.
    راستش من زیاد به مارکها آشنا نیستم و فقط Zeiss و Celestron رو میشناسم که Zeiss رو تا اونجایی که گشتم قیمتهاش خیلی بالا بود منم بیشتر از 500 دلار نمیخوام پول بدم.

حالا اگه دوستانی که در این زمینه تخصص دارن لطف کنن بین این دوربینها و یا حتی اگه پیشنهاد بهتری با مارک دیگه ای برای من دارن مطرح کنن ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    برای اینکه بتونید :
    هم در سفر و جاهای دیگه برای دیدن مناظر دور
    ازش استفاده کنید هیچ کدوم از اینها مناسب نیستن. چون همشون حتما باید روی سه‌پایه نصب بشن. (مگر اینکه بخواید توی سفرها با خودتون سه‌پایه ببرید) چون بزرگنمایی ها بالاست و میدان دید کم. باید بگردید دنبال نمونه ای با بزرگنمایی 15 که هم مناسب رصده و هم منظره. 15 در 70 بهترین گزینه است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند نکته:
    اگر با سه‌پایه کار میکنید گزینه اول 25 در 100 فوق‌العاده است.
    دور دوربین‌های زوم دار خط بکشید، باهاشون کار کردم، کارایی ندارن.
    سلسترون در چین تولید میشه. کمپانی آمریکایی سلسترون ورشکسته شد و چینی ها خریدنش.
    اگر هزینه واردات و گمرکی رو حساب کنید با همین قیمت در ایران هست همه این دوربین ها.

11. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا بابک ممنون که پاسخ سوال من رو دادین. چند سوال دیگه هم داشتم...

1. اصولا شما مارک Celestron رو مارک خوبی برای دوربین دوچشمی میدونین یا نه؟
    2. من تو ناصرخسرو دوربین های مارک Zeiss رو دیدم که با قیمتهای زیر 100 تومن میفروشن اما تو نت تقریبا قیمتهای دوربینهای Zeiss بالای 1000 دلاره شما میدونین جریان از چه قراره؟ نکنه اینایی که تو ناصرخسرو هست تقلبین؟

در آخر یک بار دیگه تشکر میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •