تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 124 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

الان شما فریمور مربوط به 7500 رو دانلود کردین برای 7770 ؟؟
    دوست عزیز
    قبلا هم که توضیح داده بودم مثل این می ماند که شما اسم تان حسن باشد ولی شما را حسین صدا کنند با تغییر اسم که محتوای وجودی شما که تغییر نمی کند حالا سیستم داخلی شما که 7500 است سام سرویس دوست داشته که بگوید 7770 با گفتن این عدد که محتوای تلویزیون شما تبدیل به ربات که نمی شود این همان تلویزیون با همان مشخصات است امیدوارم که دیگر مسئله مجهولی برایتان وجود نداشته باشد.
    موفق باشید.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من به یه مشکلی برخوردم،
    هنگام فوتبال دیدن (از شبکه سه داخلی)، بعضی جاها احساس میکنم که تصویر جا میمونه. جالبیش اینجاست که اون صحنه ها، پرسرعت ترین صحنه های بازی هم نیست. بیشتر مال زمانی است که بازیکن توب رو استپ میکنه و بعد به جریان در میاره، گاهی فقط توپ و گاهی بازیکن هم تصویرشون جا میمونه. ولی مثلا موقع زدن شوتهای سنگین یا ارسالهای هوایی، این مشکل رو ندیدم.
    یادمه که یکی از کاربران این انجمن همین مشکل رو در مورد w804 سونی مطرح کرده بودن ولی دوستان دیگر تکذیب کرده بودند. (تاپیکشو پیدا نمیکنم)
    حالا داستان چیه؟ کسی همچین مشکلی داشته؟ مشکل از کجاست؟
    ممنون
    دوست عزیز
    اگر در حرکتهای سریع این تیکها بوجود بیاید این ربط به آیتم led motion plus دارد از این مسیر
    منو---> تصویر---> گزینش های تصویر ---> led motion plus و آن را روشن و یا اگر در حالت روشن بوده و مشگل بوجود آمده آن را خاموش کنید. ولی در موارد دیگر مر بوط به سیکنال ارسالی و یا سیستم دریافتی آن مانند آنتن- سیم آن و یا اتصالاتش می باشد
    از این مطلب هم می توانید استفاده کنید
    تنظیم آنتن
    برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه شما موفق شدی با فایرمور داونلودی از سایت امارات فایرمور تلوزیون f7770 خودت را بروز کنی به من هم بگو چکار کردی چون من الان برای تماشای نصف فیلمهایم باید اونها را تبدیل بکنم . که هر تبدیل اگه بخواهی کیفیت فیلم حفظ بشه یک روز وقت میبره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    فکر نمیکنم بشه با فلش آپدیتش کرد چون اصلا گزینه آفلاین نداره و فقط آنلاین آپدیت میکنه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

فکر نمیکنم بشه با فلش آپدیتش کرد چون اصلا گزینه آفلاین نداره و فقط آنلاین آپدیت میکنه
    دوست عزیز
    در بعضی از تلویزیونها
    این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    در بعضی از تلویزیونها
    این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
    درسته ، من حدود 20 باری این کارو کردم ولی فقط یک بار یه پیغامی داد که میخوای از روی usb آپدیت کنی و وقتی زدم yes گفت فایل آپدیتی توی فلش موجود نیست .
    فکر میکنم چون من فایل دانلودی رو وقتی اکسترکت کردم توی یه فولدری به اسم image بود و من با فولدرش ریختم توی فلش ، وقتی خواست از روی فلش بخونه نتونست فایلو ببینه و وقتی دوباره با کامپیوتر فایل رو بدون هیچ فولدری ریختم توی فلش دیگه اصلا پیغام usb رو نداد و نتونستم آپدیت کنم

داره خودمونی میشه sam_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام راهی هست که بشه وای فای تلویزیون رو خاموش کرد مدل : f6450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درسته ، من حدود 20 باری این کارو کردم ولی فقط یک بار یه پیغامی داد که میخوای از روی usb آپدیت کنی و وقتی زدم yes گفت فایل آپدیتی توی فلش موجود نیست .
    فکر میکنم چون من فایل دانلودی رو وقتی اکسترکت کردم توی یه فولدری به اسم image بود و من با فولدرش ریختم توی فلش ، وقتی خواست از روی فلش بخونه نتونست فایلو ببینه و وقتی دوباره با کامپیوتر فایل رو بدون هیچ فولدری ریختم توی فلش دیگه اصلا پیغام usb رو نداد و نتونستم آپدیت کنم
    دوست عزیز
    یکی از دوستان می گوید در سایز 46 چون قابلیت usb فعال نمی شود باید بصورت آنلاین آبدیت کرد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام راهی هست که بشه وای فای تلویزیون رو خاموش کرد مدل : f6450
    دوست عزیز
    این مدل وای فای داخلی دارد وفکر می کنم فقط از داخل منوی سرویس می شود آن را خاموش کرد و معمولا تا وقتی از آن استفاده نکنید یعنی از منوی آن اسکنی برای شناسایی دستگاهی را انجام ندهید چیزی را شناسایی و متصل نمی کند

در آغاز فعالیت UIQ 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    پس از ورود به منوی سرویس ، برای خارج شدن از این سرویس چکار باید کرد ؟
    با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    پس از ورود به منوی سرویس ، برای خارج شدن از این سرویس چکار باید کرد ؟
    با تشکر
    دوست عزیز
    تلویزیون را یک بار خاموش و سپس روشن کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •