مثل اینکه تا چند دقیقه بعد از اینکه گوشی رو از آب در میاری اسپیکر گوشی کار نمیکنه.
مثل اینکه تا چند دقیقه بعد از اینکه گوشی رو از آب در میاری اسپیکر گوشی کار نمیکنه.
سلام.
شما اصلا" پست بنده رو خوندید؟!!!
این جواب شما چه ارتباطی به پست بنده داشت؟!!!
بنده عرض کردم برای تبلیغ فروشنده های موبایل توی بازار موبایل این گوشی رو مینداختن توی اکواریوم که بگن ضد آبه.حالا متاسفانه اونا توی مغازه استخر نداشتن که بندازنش توی استخر.ضمن اینکه این مسئله چه ربطی داشت به سامسونگ؟!!!
شما بزار گوشی اس 4 اکتیو بیاد که ضد آب هست بعد با این مقایسه بکنیم ببینیم کدوم بهتره.شما گوشی ضد آب رو داری با گوشی معمولی مقایسه میکنید.مثلا" یکی که سامسونگ داره باید بیاد بگه شما برین اکسپریا "تی" بخرین از دستتون سر بخوره یا زمین بخوره می فهمین چی میشه... یا بیفته آب! الودا! ... (البته الوداع .....)؟؟؟؟؟!!!!![]()
Last edited by AryanLand; 09-06-2013 at 07:47.
تبلیغات با اونچه ما تو دست میگیریم فرق دارند
خود مدیرفروش XPERIA Z مشکی گفته بود وقتی ما میگیم این گوشی ضد آبه معنیش این نیست که باش برین غواصی![]()
سلام.
دقیقا" درست میفرمائید چون غواصی که توی عمق 1 متر انجام نمیشه و سونی گفته عمق 1متر و مدت زمان نیم ساعت.![]()
من xperia z رو دوست دارم مشکلیه ؟![]()
XPERIA Z مشکی خوبه
دوسش دارم
مگه مدیر فروش سفیدش فرق میکنه که شما اینجوری میگی یا مثلا سفیدش خوب نیست ؟یا کلا شما z رو به نام z مشکی میشناسی و سفیدشو یه گوشی ذیگه میدونی ؟ عجیبا قریبا
آخه گوشی های سونی با رنگ مشکی معرفی و بفروش میرن اینطوری رنگ مشکی همیشه تو ذهن خریداره
و آرامش بخش ترین رنگ گوشیه
حالا سامسونگ که گوشی های هم رده XPERIA Z مشکی را اول فروش با رنگ سفید بیرون میده
سلام.
من مشکلی ندارم. شما دوستش داری من2 ماه خودش رو داشتم .شما پست من رو نقل قول کرده بودید منم جواب دادم.
شاد باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)