فکر کنم 3 تا بیشتر انتخاب نداری:
CANON 1100D
CANON 600D
Nikon D5100
*Nikon D3200 هم هست که اگه 1 2 صفحه قبل رو نگاه کنی، کامل در موردش صحبت شده و گفته شده چرا مناسب نیست!
حالا برای چه کاری لازم داری؟ قبلا عکاسی کردی؟(چه دوربینی داشتی؟)
فکر کنم 3 تا بیشتر انتخاب نداری:
CANON 1100D
CANON 600D
Nikon D5100
*Nikon D3200 هم هست که اگه 1 2 صفحه قبل رو نگاه کنی، کامل در موردش صحبت شده و گفته شده چرا مناسب نیست!
حالا برای چه کاری لازم داری؟ قبلا عکاسی کردی؟(چه دوربینی داشتی؟)
چون از روی این پست هم چند روزی گذشته و من مسافرت بودم قصد نداشتم جواب بدم ولی به هر حال چند تا مورد رو لازم دونستم کمی توضیح بدم
اول اینکه دلیل جبهه گیری شما رو نمی فهمم اگه فن کنون هستید اشکال نداره ولی تقریبا در 90 درصد موارد من با نوشته های شما توی اون پست موافق بودم
اگه شما عکسهای گرفته شده از کارت پاسور رو ملاک خوش رنگی بدونید و روش گزینش خروجی یه دوربین شاید با شما موافق باشم ولی به نظرم دوربینی خوبه که توی تمامی شرایط نوری بتونه عکسهای خوبی تولید کنه زیر نور خورشید با فلش و... در مورد خوش رنگی که شما فرمودید باید بگم تقریبا تمامی دوربینها حتی دوربینهای کامپکت هم مدی دارن که میزان اشباع رنگ رو افزایش می ده هرچند اون خوش رنگی رو هم من بیشتر تو رنگ قرمز می بینم. پس به صرف خروجی روی مد اتو بازم نمشه قضاوت کرد اگر شما دوست دارید اینطوری قضاوت کنید بازم مشکلی نداره.
در مورد شارپنس
هیچ دوربینی نمی تونه عکسهایی تولید کنه باکیفیت تر از اون چیزی که از طریق لنزش دریافت می کنه. اگه شما یه دوربین با چیپ تصویری با کیفیت بالا رو با یه لنز بی کیفیت استفاده کنید انتظار نداشته باشید که عکسهایی خوب بدست بیارید حتی عملکرد یک لنز هم توی فاصله های کانونی متفاوت هم فرق می کنه. حتی توی یک فاصله کانونی ثابت هم می تونه توی حواشی تصویری سافت و در مرکز تصویری شارپ ایجاد کنه یا برعکس. در مورد d3200 هم همین طوره! در مورد شارپنس لنزم اگه خواستید مطلب بزارم.
شاهد گفته ی من هم اینجاست. البته جاهای دیگه مفصلتر خونده بودم که نیازی نمی بینم بیشتر وقتم رو برای این مورد بزارم.
The Nikon D3200 is a no-nonsense , ‘traditional style’ entry-level DSLR that is a solid performer on all levels. It doesn't offer much in terms of innovative features but comes with the highest pixel-
count in its class and good image quality across the ISO range. Just consider getting some high quality Nikkor glass with it to make the most out of its high pixel-count
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر با همون ریز بینی این بخش عکس رو نگاه کنید شاید نظرتون عوض بشه چون من جزییات بیشتر تو عکس نیکون می بینم تا کنن
Last edited by naamre; 19-10-2013 at 18:59.
سلام. ازتون یه مشورت میخواستم خواهشا هرکی میدونه بگه و به یک نظر ختم نشه. ما جایی داریم شبیه آتلیه که آتلیه هم نیست ولی میخواییم عکس پرتره بندازیم فقط. من میخوام با بودجه 4میلیون دوربین و لنز و فلاش 2تایی ارزون بخرم. بنظرتون چه دوربین با لنزی بخرم. خواهشا با قیمت بگین. شناخت کاملی رو دوربینا دارم و با D5100 خیلی کار کردم و دوستش دارم ولی لنزهارو نمیشناسم. ضمنا میخوام بصورت بی سیم به کامپیوتر یا پرینتر انتقال بدم عکسارو.
1: بنظر من بجای خرید فلاش! 2 تا پروژکتور LED بخر!
با استفاده از light diffuser نتیجه خیلی بهتری میتونی بدست بیاری!
فکر کنم پروژکتور های 30 وات حدود 100 تومن قیمت داشته باشن! 50 وات هم حدود 150 فکر کنم باشن.
نتیجه فلاش معمولی(منظور کیت های مخصوص اتلیه نیست که قیمت بالای 2 مییون دارند.) در مقابل پروژکتور با light diffuser چیزی شبیه عکس زیر میشه:
یعنی فلاش معمولی سایه شدیدی ایجاد میکنه که چندان جالب نیست!
منظور از light diffuser هم اینه که نور رو پخش کنی!
برای این کار هم می تونی سافت باکس بخری، مثل عکس زیر:
قیمت این حدود 225 تومنه و ابعادش 90*60 هست!
البته خودت هم میتونی بسازی، با استفاده از یک تیکه پارچه سفید با همون ابعاد! ارزونتر درمیاد ولی کار باهاش سختتر هست!
2: یک نور برای پس زمینه باید داشته باشی!(من آبی رو خیلی دوست دارم).
یعنی یک نور ضعیفتر که دیوار یا پرده پشت سر سوژه رو روشن کنه.(برای این کار هم میتونی از پروژکتور های LED استفاده کنی! البته باید ضعیفتر باشه! مثلا 10 وات که فکر کنم 25 30 تومن هستند!
3:برای لنز هم، دوستان بهتر از من میتونن راهنمایی کن(تجربه خیلی زیادی در مورد لنز ندارم)
ولی بنظر یه لنز پرایم با دریافراگم باز بخر! مثلا 50mm f1.4 برای عکاسی در نوری غیر از نور افتاب عالی جواب میده و پس زمینه رو خوب محو میکنه.
قیمتش هم فکر کنم حدود 1400 باشه!(البته 50mm f1.8 هم میتونی بگیری که اونم حدود 400 تومنه)
آخه بعضی فلاس های سرپایی هستن 500هزار هستن پس اونا چجوری هستن؟ من میخوام تو شرایط نوری ضعیف تو محیط بسته عکاسی پرتره بکنم. لطفا بقیه در مورد لنز هم نظر بدن
ممنون بابت راهنماییت
دوستان کسی لنز 28mm f/1.8 برای کنون سراغ داره؟
هم اکبند هم دست دوم.
دوستان دوربین D5200 سنسور چرخش تصویر داره؟
برا من کار نمیکنه
چطوری باید تنظیمات رو ریست کنم؟
سلام،خیلی از صفحات تاپیکو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.اول از خودم میگم و شرایطم:
از عکاسی چیزی سرم نمیشه ولی از بچگی خیلی علاقه داشتم وخیلی عکس دارم،هم با گوشی هم با دوربین یاشیکا!!
میخوام تو این هفته برم مسافرت خارج از کشور و یه دوربین میخوام بخرم.۲ تا دوربین کنون خانگی دارم ولی فکر کنم عکساش خوب نشه.
حالا میخوام کمکم کنید یه دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای در حده ۱-۱.۵ بخرم تا بعداً کلاسم برم تا یاد بگیرم.
اولاً با بودجم چه دوربینی میشه خرید؟ اصلاً میشه یا نه؟
dslr به بودجم میخوره؟
اگه بودجم کمه و نمیتونم بخرم چی پینهاد میدید که پولمو بیشتر کنم؟در ضمن من اصفهانم و دوستان اصفهانی کمک بیشتری کنن...
مرسی از اساتید
سلام حمید جان(در پرشین تولز فعال تر هستی)
D5200 سنسور auto image rotation داره!
ولی روش فعال سازیش رو نمیدنم، چون تا حالا D5200 استفاده نکردم!
*اگه نداشته باشه که باید بندازیش دور، حالا دوربین های 300 400 تومنی هم این سنسور رو دارند!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)