تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 47 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود و دو صد بدرود بر حامد عزیز
    خب سری اول سوالات رو می پرسم که زیاد نیستن ولی توی سری بعدی سعی می کنم حسابی از خجالتت دربیام

-به نظرت سال 2013 فعلا از نظر بازی چه طور بوه؟ فکر می کنی امسال هم مثل پارسال میشه و کلا اکثر بازی های دور از انتظار ظاهر میشن؟!

-بدون در نظر گرفتن بازی های انحصاری سونی ، کدوم بازی امسال رو از همه بیشتر منتظرشی و چرا؟

-چرا بعضی موقع ها فکر می کنی حق طرفداران سونی خورده شده؟

-حقیقت داره که میگن مسعود گفته به خاطر اینکه اخیرا خیلی اذیتش کردی می خواد یه جوری بازنشستت کنه؟

-با این قیمت دلار یعنی حداقلش هر بازی پی اس 3 حدود 200 تومن برات آب می خوره. در این مورد نظرت چیه و چه صحبتی و پیامی برای مسئولین داری؟

-از فیلم های سال 2012 چه فیلم هایی رو دیدی و کدوم فیلم به نظرت بهترین بودش؟

-تاثیرگذارترین فیلمی که تا حالا دیدی رو می تونی بگی کدوم فیلم بوده؟ یکمی در مورد این فیلم برامون بگو...

-بازیگرای خارجی مورد علاقت کدوم بازیگرا هستن؟

-فوتبال هم می بینی؟ حالا که جوابت مثبته پس این بازیکنای زیر رو خیلی کوتاه توصیف کن:

فیگو
    کریستین رونالدو
    زیدان
    رائول
    کاسیاس
    رونالدوی برزیلی
    روبرتو کارلوس
    مورینتس
    مک منمن
    بکام
    مسی
    اینیستا

-می تونی تیم منتخبی از بازیکنای مورد علاقت در طول کل تاریخ فوتبال قرار بدی؟

-به طور کوتاه نظرت رو در مورد کاربرای زیر بگو (هر گونه نظری آزاده ولی ما هیچ مسئولیتی در مورد عواقب اون نظرات بر عهده نمی گیریم : دی) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    havas_1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Masoud King [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Spaniuly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +
    خودم

با سپاس فروان از شما
    Last edited by vahidgame; 06-02-2013 at 18:51.

2. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

orochi

سسسلاممممممم حااااامممممدددد لوکنت زبون گرفتم از ترس(اشکال نداره)
    سری سوم سوالات
    بریم یا نه؟(دیگه من سوال هامو پرسیدم اجازه ندی هم مشکلی نداره)
    sلامی دوباره بر حسین عزیز
    بریم

اخه چرا؟(هیچی سوال سرکاری)

فعالیت قبلا من تو فروم زیاد خوب نبود الان به نظرت چطور شدم؟: دی
    الان بهتر شده پیشرفت رو دارم میبینم
    نظرت در مورد اطلاع رسان انجمن (مخــــــــبر)چیه؟
    یک مقدار شاید با اسمی که روش گذاشتن کنار نیومدم : دی

دوست داری همین طور ناظر باقی بمونی یا حر فه ای بشی یا به سمت بالاتری دست پیدا کنی؟
    هر چقدر بالاتر بهتر : دی
    عشق رو از نظر خودت تعریف کن.
    عشق از نظر خودت به چند دسته تقسیم میشه؟J
    عشق به نظرت چیز الکیی هست؟
    عشق به طور کلی فقط مختص خدا هستش ، مفهوم و معنی اصلی عشق میرسه به خداوند و ادمی میتونه عشق واقعی خودش رو در مقابل خداوند اذهان کنه
    این عشق بعد از خداوند شامل خیلی موارد میشه از جمله عشق به مادر ، پدر ، همسر ، کسی که دوستش داریم و تلاش می کنیم تا این دوست داشتن رو در
    قالب والاتری مثل عشق قرار داده و بیان کنیم
    عشق چیز الکی نیست و باعث خیلی از موارد در زندگی ادمی میشه مسیر ادم های زیادی را تغییر داده و زندگی خیلی از مردم دنیا رو متحول کرده
    عشق واقعا حس والا و بلند مرتبه ای هست

دوست داری در قسمت های مختلف انجمن های دیگه هم فعالیت کنی و ناظر اونجا هم بشی؟
    دوست دارم فعالیت کنم ولی قرار گرفتن در تیم مدیریت ، نه فکر نکنم چون از من لایق تر ها و وارد تر ها حتما در راس کار قرار دارن

از اولین فعالیتت تو فروم برام یکم توضیح بده(نمیدونم چرا این سوال خیلی برام آشناست)
    من وقتی اینجا عضو شدم بیشتر تمرکزم روی حل مشکلات نصب بازی های کاربران بر روی PC بود و اکثر دوستان را در این موضوع راهنمایی می کردم
    مراحلی که ملت میپرسیدن را داهنمایی میکردم و مشورت می کردم بعد رفته رفته به ترجمه و نقد و پیش نمایش و کارهای مختلف دیگه در کنار کارهای قبلیم روی اوردم

زندگی مجازی یا واقعی؟
    کمی بالاتر واقعی
    الان راضی هستی که نشستی رو صندلی داغ و داری میسوزی؟
    اره راضی هستم

چرا میگن صندلی داغ؟
    چون برخی سوالاتش واقعا ادم رو میسوزونه و وقتی نتونی دقیق جواب بدی ذوب میشی

تابه حال تو فروم های دیگه هم فعالیت کردی؟
    نه
    چرا بهش میگن فروم یا انجمن؟(نه واقعا چرا؟)
    خب چون محل اجتماع و گردهمایی مردم هستش برای خیلی از مسائل
    حل کردن مشکلات ، گفتگو ، ارتباط و غیر...
    نظرت در مورد نامرئی شدن بعضی از کاربرا چیه؟
    هر شخصی اختیار داره با توجه به امکاناتی که براش قرار داده شده استفاده کنه
    نمیشه گفت خوبه یا بده

تاحالا شده بدشانسی بیاری تو پی سی؟
    یکی دو بار اره اوردم

تاحالا دلت خواسته بازیی رو تموم کنی و لی نتونتستی؟
    بله شده مثلا دارک سولز

از چه کنسولی استفاده میکنی؟
    الان از کنسول های

PS3
    X360
    PC
    Wii
    Ps-Vita
    3DS

از سیستم های کنترلی همچون

کینکت
    موو

10 تا از بهترین بازی هایی که بازی کردی رو بهمون معرفی کن(یه توضیح کوتاهی در مورد هرکدوم که دوست داشتی بده)
    10 تا واقعا سخته ولی ..

MGS 3
    Shadow of Colossus
    MGS 1
    MGS 4
    Resident Evil
    Sillent Hill
    God Of War
    Halo
    Ico
    Super mario

بدون ترتیب نوشتم

منو چطور میبینی؟(سوال به این میگن)
    یکی از سامورایی های بازی اوروچی
    اقا دیگه دلم نمیاد بیشتر از این بسوزونمت(خودم حس میکنم یه ذره سوالام این دفعه سخت تر بود)(تو چی فکر میکنی داداش؟)
    سوالاتت خیلی عالی بودن دستت درد نکنه
    خب بسه دیگه اما بازم میام خوشحال نشو

بدرود تا وقتی که دوباره برگردم

باشه هر چقدر خواستی بیا

4. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام ب فرد صندلی نشین
    این تاپیکو دیدمجالب بود آدم با طزر فکر آدمهای دیگه آشنا می شه. حالا من دوتا سوال آسون دارم. یکیشم فقط به خاطر اینه که ناظز بازی های ویدئویی هستی و اگر نه نمی پرسیدم

1- اگر یکی مثل من که تو این انجمن داره خودمونی می شه اصولا هیچ کار بخصوصی هم ندیدی ازش که بخوای سوال مطرح کنی (البته هر کی در حد توان خودش فعالیت می کنه) بشینه رو صندلی شما چه سوالی ازش می پرسی و چرا؟

2-walking dead بازی کردی؟ می شه یه نظر کامل راجع بهش بدی
    مرسی
    سلام دوست عزیز
    از این که افتخار دادی ازت ممنونم و مرسی

1- خب من از وضعیت حاضری که هست ازش سوال می کنم ، از نوع رفتارها و برخوردهایی که با انواع متفاوت تعامل های موجود در جامعه هست سوال می کنم
    سعی می کنم یکی دو مورد از زندگی شخصیش رو بگه و این چنین مسائل ..سعی می کنم یکی دو مورد سوالات سخت که برا جواب دادنش بمونه بپرسم
    چون که همون طور که خودت اشاره کردی نداشتن شناخت باعث میشه که سوالات این مدلی باشن

2- بله بازی کردم
    همون طور که میدونیم این بازی عنوان بهترین بازی سال 2012 را از ان خودش کرد .
    اما من با این موردش مخالفت کردم ، در کل دوران گیرمیم این اولین بار بود که با یک مقام برای یک عنوان مخالفت کردم (صرفا از مقامی که کسب کرده نه خود بازی )
    دلایل زیادی دارم که مقام بهترین بازی سال برازنده این بازی نبود و البته از طرف گیمرهای موافق با این بازی هم دلایلی هم شنیدم که این مقام رو شایسته این بازی دونستن.

بازی یک سبک اشاره و کلیک هستش از مهمترین نکات مثبت بازی داستان و شخصیت پردازی بازی هستش طوری که ما میتونیم در حین بازی با انتخاب هایی که انجام میدیم
    داستان رو رقم بزنیم و سرنوشت شخصیت ها رو مشخص کنیم این کارها و این تعیین تکلیف های ما در این بازی در اینده و در پیشرفت بازی تاثیر گذار هست و ما نتایج بد و خوب انتخاب های خودمون رو خواهیم دید با توجه به این که سبک بازی در اشاره و کلیک هستش گیمر بیشتر باید بر دقت عملکرد های خودش تکیه کنه و ریز بین باشه
    سازندگان بازی همه این موارد را به نحو احسنت در بازی پیاده کردن و مهم تر از همه قسمت قسمت منتشر شدن بازی به نحوه روند داستانی بازی کمک بسزایی کرد
    حرف و سخن درباره این بازی زیاد هستش سعی کردم مختصر توضیحی بدم

6. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Altairezio
    حامد جان دیگه بیشتر از این نمیخوام اذیتت کنم متشکرم که کلا" جوابامو عالی دادی!
    یه چند تا سوال دیگه دارم اونا هم راحتن!
    قربانت بشم باعث افتخاره الطایر جان
    یکی این که با پاسخ به سوال 13 من خیلی نا امدم کردی!(مجبورم کردی یه شجره نامه بزارم تو پروفایلم!)

سوال 13 منظورم این بود که فک میکنی با این وضعیتا که انتخاب کردم برا پروفایلم چه نوع روحیه ای دارم و چه اخلاقی و چه شخصیتی؟
    مطمئنم که روحیه خیلی بالا و سرشاری داری
    اخلاقت هم باید بگم اون طور که برداشت کردم تا الان خیلی مهربونی و در مواقع لازم به کمک بازی مورد علاقت میای

بین اونتادور غیر قابل فروش و کامپیوتر با اینترنت نامحدود کدوم؟
    به نظرم هر کدوم ارزون تر بهتر
    32 رو که عالی جواب دادی!
    این 31 رو یه بار دیگه بگو!
    چون میخوام احساس واقعیتو بفهمم!
    من از شخصیت اتزیو تا قسمت ریولیشن خوشم نمیومد چون هم جوان سرکشی بود و هم این که زیاد حالت اوباشی داشت دیدارش با لئوناردو هم در اون لحظه حسی داشت برام که
    انگار یک فرزند خلف رو با یک فردی که بسیار عالم و محتاط هستش روبرو کردن و این ذهنیت به وجود میاد که لئوناردو باعث میشه تا اتزیو در زندگیش موفق بشه و به اتزیو در رشد و بلوغ فکری
    و رفتاری کمک های زیادی خواهد کرد که البته هم کرد
    اتزیو هم در ریولیشن خیلی عالی شخصیت پردازی شده بود که باعث شد من عاشقش بشم

زمانی که تو Brother hood اتزیو گفت میره که بیاد و انجمن برادری رو بعد بنا ترک کرد و با لئوناردو داوینچی خداحافظی کرد چه حسی داشتی؟
    این که هر کسی یک روز میاد و میره ، البته در اون قسمت پایان مجهولش باعث شد تا ذهنیتم دباره اون قسمت از بین بره
    برادرهود بیشتر با پایان مجهول خودش ذهن ها رو زیاد معطوف خودش کرد

شب بارونی یا شب ابری؟
    شب بارونی
    خوب دیگه بیشتر از این دیگه مجاز و شرعی نیست که بپرسم با توجه به زمانی که برات باقی مونده!(تو ام تو دلت نگو که ایشاللا جبران میکنی!مـــــــــــی دونم مـــــــــــــــــــی دونم!)
    قربونت فدات
    دستت درد نکنه تا اینجا هم ازت خیلی تشکر می کنم فدات

8. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر اقا حامد گل من چند تا سوال بیشتر ندارم
    یه جا گفته بودی :
    باید بگم خدمت انوع مختلف داره از راحت به سخت)
    سپاه.....نیروی انتظامی...راهنمایی ورانندگی...ارتش...
    سخترین جای سپاه از بهترین جای ارتش راحتتره...
    بر چه اساسی همچین پستی دادی ایا حاضری همین الان این پست رو در تاپیک مشاوره سربازی بدی

کسری خدمت منفورترین کلمه نزد سربازان پایه بالا
    واکنش سربازان در برابر کسری خدمت شما چه بود و تعداد جشن پتو های گرفته شده برای شما چقدر بود؟

ایا شما سهمیه طناب خود را دریافت کردید ؟

چه خاطره ای از زمان خدمت داری (هرچند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز هم یه چیز های برای گفتن در مکان های خاص داری )

ژ3 یا کلاش ؟

ایا با هیچکدام از دوستان زمان خدمت در ارتباط هستی ؟

پ.ن امیدوارم ناراحت نشده باشی داداش صرفا جهت عوض کردن جو یکم باهات شوخی کردم

هرچند حقیقت تلخه

10. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب حامد جان وحید هم اضافه شد اینجا یه مقدار پوستتو بکنه . مجتبی هم که از اونور ولت نمیکنه منم که میشناسی دیگه

کم کم سوال میکنم این وستا آخر میگیره مارو شتک میکنه باور کن

1 : آواتار جدیدم قشنگه؟

2 : کلا با کدوم حال میکنی؟سینگل پلیر یا مولتی پلیر؟ دلیلشم بگو

3 : قیمت بازی The Last Of Us دویست هزار تومنه و قیمت بازیه Metal Gear Solid: Ground Zeroes هم دویست هزار تومن . این 2 تا بازی همزمان با هم منتشر میشن و تو فقط پول خرید یه کدومشونو داری . کدومو انتخاب میکنی؟( سوال کاملا فرضیه ها )

4 : توی بازیهای شوتر با کدوم اسلحه بیشتر حال میکنی؟اهل سلاح عوض کردن مداوم هستی و میخوای متنوع باشی یا نه فقط به یه سری سلاح ها علاقه ی خاص داری و با همونا سعی میکنی بری جلو ؟

5 : میونت با jRPG چطوره؟ اولویتت Rpg یا jRPG ؟

6 : یه مقایسه بین Forza و Gran Turismo انجام بده . اختلاف نظر خیلی زیاده . خیلیا فرزا رو ترجیح میدن خیلی گرن توریسمو . دلیل این اختلاف نظرها چیه؟ در صورتی که میبینیم فرزا از روی متا و آمار و ارقام و بهترین ریسینگ شدن هر ساله بهتر عمل کرده ...

7 : یه سری رمز بهت میدم شما اون کاراکتر و بازیه مورد نظر رو پیدا کن

_ عازم دوبی میشه . قد بلند موهای کوتاه . باعث کشته شدن 46 نفر مردم بیگناه میشه . دوستش رو زیر کامیون رها میکنه ... آخرش میفهمه دچار توهم بوده ! اسمش چیه؟کدوم بازی؟

_ میتونه پرواز کنه . میتونه روی کوچیکترین مساحت و نقاط با جفت پا وایسه . میتونه شخصیت خوبی باشه میتونه شخصیت بدی باشه . روی سیم برق با سرعت بیشتری حرکت میکنه . یه دوست چاق داره که همیشه روی بالا پشت بوم خونشه . اسمش چیه؟کدوم بازی؟

_ جنس مونث بود . موهای تقریبا طلایی داشت . یه تاب آبی با یه شلوارک همیشه پاش بود . ( بیشتر از این نمیخوام راهنمایی کنم چون یه بازیی هست که همه بهترین خاطره رو باهاش دارن )

_ خودش میگفت این شهرو ساخته تا علم و پیشرفت توش بی نهایت باشه . (اینی که اون شهر کجا ساخته شد رو خودت حدس بزن چون بگم خیلی واضحه ) دین و قانونی نباشه جلوی این پیشرفت رو بگیره . کم کم شهر به حالت تجاری درومد . این پیشرفت ها اونقدر شد که گونه هایی به وجود اومدن که از انسان هم باهوش تر بودن اما وحشتناک تر ! اسم شهر؟ اسم اون تاجر ؟ اسم بازی؟

[حذف شد ]

_ تولد پسرش بود . همه چی آروم همه چی خوب . اما از همون اول یه حسی به گیمر میگفت امروز اتفاق بدی میفته . رفتن خرید . بچشو دزدیدن و اتفاقای بد یکی پس از دیگری اتفاق افتاد . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟

_ تقریبا داره پیر میشه . از جوونی عاشق عطیقه و گنج و پیدا کردن سرزمین های دور افتاده بوده . توی همون دوران نوجوونی با یه پسر بچه زرنگ و باهوش آشنا میشه و از اون به بعد دیگه همیشه در کنار هم هستن . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟

_ خیلی قلدر بود . خیلی کله شق بود . قرار بود یه جایی بره که نباید میرفت . در خونه رو شکست و شمشیر رو کشید و از اون لحظه به بعد کابوس ها بهش امان ندادند . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟

_ روز خیلی عادیی بود . یه تصادف اتفاقی ! میری پیش دوست دخترت . تولدته فقط همین . اما یه سری چیز متوجه میشی . جلوی چشمت همون دوست دخترو میکشن و نمیتونی عکس العمل نشون بدی . کلا قدرت رو توی تاریکی بروز میدی . فقط دنبال عموت میگردی ... اسم بازی ؟ اسم کاراکتر؟

_ توی شکار و تیر اندازی و اسب سواری مهارت بالایی داره . پسرت رو آموزش میدی تا مثل خودت شه . واسه خیلیا کار انجام میدی و خیانت میبینی ! در آخر 10 نفری جلوت وای میسن و بهت شلیک میکنن . اسم کاراکتر؟ اسم بازی؟

_ بازیش از شرکت بازیساز مورد علاقته ! فقط در همین حد بهت بگم که مربع رو میزدی تند تند دور خودش میچرخید ! به خورد کردن جعبه هم علاقه ی خاصی داشت ! بازیه قدیمیی هم هست که همه بازی کردن . اسم کاراکتر ؟اسم بازی؟

_ باز هم تحول ژنتیکی منجر میشه این بلا سرت بیاد . خواهرت توی خیلی مسائل بهت کمک میکنه . کلا به مامور پلیس علاقه ی خاصی نداری . از دیوار بالا رفتن برات مثل روی زمین راه رفتنه ! اسم کاراکتر؟اسم بازی؟

خوب حامد داداش فعلا تا همینجا بسهدوستان اگه این رمزها خیلی گنگ هست مدلشه . میخوام مخش بترکه تا جواب بده . البته بعضیاش خیلی راحته
    Last edited by Ezel; 07-02-2013 at 10:14. دليل: موضوع سوال نامناسب

12. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

vahidgame

درود و دو صد بدرود بر حامد عزیز
    خب سری اول سوالات رو می پرسم که زیاد نیستن ولی توی سری بعدی سعی می کنم حسابی از خجالتت دربیام

سلام بر سربازه تازه از خدمت رها شده
    بپرسید اقا هر چقدر دوست دارید بپرسید

-به نظرت سال 2013 فعلا از نظر بازی چه طور بوه؟ فکر می کنی امسال هم مثل پارسال میشه و کلا اکثر بازی های دور از انتظار ظاهر میشن؟!
    تا اینجا که عالی بوده یک ریبوت داشتیم که برخلاف انتظارها عالی ظاهر شده ، یک JRPG بزرگ داشتیم ، و بودن عناوینی همچون DS 3 که به حق خودشون با توجه به دور شدن از اصالتشون رسیدن

به نظرم سال قبل عناوین بزرگ زیاد دور از انتظار ظاهر نشدن بلکه عناوین دور از انتظار خیلی عالی ظاهر شدن و خودی نشون دادن اما این روند در سال 2013 به نظرم پیش نیاد و عناوین بزرگ واقعا بتونن خودی نشون بدن و قد علم کنن و رقابت بین 5 بازی بزرگ سال 2013 (تا اینجا روی کاغذ ) واقعا دیدنی و جذاب خواهد شد

-بدون در نظر گرفتن بازی های انحصاری سونی ، کدوم بازی امسال رو از همه بیشتر منتظرشی و چرا؟
    بیشتر از همه منتظر بایوشاک هستم ، علتش باید بگم این بازی یک هنر هستش یک نبوغ به تمام معنا که در دستان استادی همچون لوین ساخته میشه

-چرا بعضی موقع ها فکر می کنی حق طرفداران سونی خورده شده؟
    چون قشر مظلوم این جامعه هستن ، شاید به خاطر کنسول و اورجینال بودن عناوین این کنسول هستش ولی اهمیت کار باید به صورت منتقدانه سنجیده بشه
    و این سنجش در مقابل سونی و گیرمهاش در اکثر مواقع با ناملایمتی ها روبرو شده.

این باعث میشه تا قشر رفته رفته از بین بره و نتونن به نحو احسنت حضور پیدا کنن ، مثلا میگم گیمری که طرفدار نیمه جان یا بایوشاک هستش هیچ وقت احساس حق خوری
    نخواهد کرد چون به حد کافی گیمرهای متفاوت که عنوان قبلیشو تجربه کردن حضوردارن و حق مطلب رو می رسونن ولی این قضیه به دلیل این که کمتر هستن نفراتی که
    نسخه های قبلی عناوین سونی و این نسلی سونی رو تجربه کنن و همین نفرات کم ، وقتی در مجلسی حاضر میشن حقشون خورده میشه.

-حقیقت داره که میگن مسعود گفته به خاطر اینکه اخیرا خیلی اذیتش کردی می خواد یه جوری بازنشستت کنه؟
    اره حقیقت داره ولی تهدیدش کردم اگه این کار رو بکنه قهر میکنم باهاش (حال کردی تهدید رو )
    -با این قیمت دلار یعنی حداقلش هر بازی پی اس 3 حدود 200 تومن برات آب می خوره. در این مورد نظرت چیه و چه صحبتی و پیامی برای مسئولین داری؟
    مسئولین به من یک امضا خواستم ندادن
    با این وضع اصلا حتا فکرشم نمی تونم بکنم که بتونم تا یک ماه بعد بازی مورد نظر رو بازی بکنم یا نه واقعا اوضاع اشفته ای هستش

-از فیلم های سال 2012 چه فیلم هایی رو دیدی و کدوم فیلم به نظرت بهترین بودش؟
    فیلم های زیادی دیدم

Batman
    john carter
    avengers
    hunger games

منتظرم تا lincoln کیفیت خوب بیاد تا اونو ببینم بعد میتونم بگم کدوم فیلم امسال عالی بود تا الان که از بتمن لذت بردم

-تاثیرگذارترین فیلمی که تا حالا دیدی رو می تونی بگی کدوم فیلم بوده؟ یکمی در مورد این فیلم برامون بگو...
    وحید فیلم های زیادی بودن که روم تاثیر گذار بودن نمونش همین اواتاری که گذاشتی

The Shawshank Redemption واقعا شاهکار هستش این فیلم
    The Green Mile
    کلا دارابونت رو دوست دارم
    +
    پدرخوانده
    تایتانیک
    گلادیاتور

از فیلم هایی که کوین کاستنر توش بازی میکنه خوشم میاد چون فوق لعاده بهش علاقه مند هستم
    از فیلم های اسکورسیزی و اسپیلبرگ هم فوق العاده خوشم میاد (زیادن نمیشد همشو اسم برد )

-بازیگرای خارجی مورد علاقت کدوم بازیگرا هستن؟
    تام کروز
    کوین کاستنر
    لئوناردو دی کاپریو
    رابرت دنیرو
    ال پاچینو
    جولیا رابرتز
    کریستین بیل
    استیون سیگال
    denzel washington
    کوین اسپیسی
    و ...
    -فوتبال هم می بینی؟ حالا که جوابت مثبته پس این بازیکنای زیر رو خیلی کوتاه توصیف کن:

فیگو ()
    کریستین رونالدو ( بازیکن فوق العاده ای هست )
    زیدان (اسطوره ای که هیچ وقت تکرار نخواهد شد )
    رائول (این هم همچنین فکر نکنم بازی کنی باشه بتونه به رکورد گل زنی های این شخص برسه )
    کاسیاس (عاشقشم )
    رونالدوی برزیلی ( این که فقط کافی بود تا سمت بدنشو با توپ زیر پاش بچرخونه طرف چهارچوب بعد گل )
    روبرتو کارلوس ( بعضی وقتها میگم کاش بود ببینم این مسی میتونه ازش رد بشه یا نه )
    مورینتس (فوتبالیست عالی هستش حیف که از رئال کنار گذاشتنش )
    مک منمن (یادمه پای ثابت بازی های فیفام بود )
    بکام (اصلا اعجوبه ای بود که هیچ وقت همتاش نمیاد )
    مسی ( بازیکن افسانه ای که 4 بار پشت سر هم برنده توپ طلا شد
    اینیستا ( چون اینیستا نباشد بارسا مباد

-می تونی تیم منتخبی از بازیکنای مورد علاقت در طول کل تاریخ فوتبال قرار بدی؟
    تیم اصلی:

دروازبان = پیتر اشمایکل
    دفاع = روبروتو کارلوس - فرناندو هییرو - نستا - زامبروتا
    هافبک = فیگو - جرراد - ماکله له - بکهام
    فوروارد = رونالدو (برزیلی ) - رائول

ذخیره یا تیم دوم =

دروازبان = اولیور کان
    دفاع = اشلی کول - جان تری - مالدینی - میشل سالگادو
    هافبک = پیرلو - لمپارت - زیدان
    فوروارد = شفچنکو - علی دایی - اینزاگی

بازیکن های زیادی هستن الان حضور ذهن خوب یندارم ولی بیشتردوست دارم دوره ای باشن که خودم دیدمشون
    مثلا قدیمی ها مارادونا یا پله و غیره عالی هستن ولی من گفتم دوره ا یکه خودم بازیهاشون رو دیدم حداقل چند تایی

-به طور کوتاه نظرت رو در مورد کاربرای زیر بگو (هر گونه نظری آزاده ولی ما هیچ مسئولیتی در مورد عواقب اون نظرات بر عهده نمی گیریم : دی) :
    779 ( موندم این چه چیزی در راکستار دیده ول نمیکنه چیز خاصی هم نداده این راکستار

amin 2010 ( این ارمین هم اینوریه هم اون وری کلا

Babak ( بعضی وقتها واقعا میگم سمت طاقت فرسایی داره همه چیز رو باید تحمل کنه )

CATALONIA(از این که یادش رفت به Beyond نمره 9 بده حسابشو یک روز خواهم رسید به وقتش

City 17 ( نیمه جان اپیزود 4 )

Erfan.(به نظرم با عرفان امسال سال پر بحث و گفتگویی داشته باشیم )

F l o w e r
    (کارشون واقعا سخته زحمت زیادی میکشن )

halflife g
    (نیمه جان اپیوزد 3 )
    havas_1980 ( خط و نشون کشیدیم برا هم برا یک کل کل استراتژیکی اونم رو استارکرافت میدونم که من میبرم ولی قبول نمیکنه

hosseincode2008 ( فرمانده سفینه نورماندی و دارنده زره N7 )

Killzone2 ( با هلگاست ها دستش در یک کاسه هستش )

Leon-117 ( اگه مسترچیف بفهمه این هوادارشه خودش رو دار میزنه

marmolak kocholo ( این هنوز تو مترو گم شده ، پایه گذار کلمه غنسول در انجمن )

Masoud King ( نظری ندارم در موردش کلا بی نظرم ولی میدونم تو فیفا از می برم )

MohammadT15 ( از ناجیان سلسله سونی

orochi ( موسو اوروچی ، عاشق بازی اوروچی ،

Sam Fisher 11 ( خیلی دوست دارم تا باز حضورش در انجمن رو ببینم )

Soroush (انجمن متفرقه و حامی قشر متفرقه جامعه ، قشر هوشیار و بیدار )

Spaniuly
    (عشق اسپانیا

V E S T A
    ( ناظر همیشه در صحنه انجمن متفرقه
    +
    خودم ( عشق موسیقی و در انتظار بایوشاک تا بزنه تو رگ از حامیان TWD

با سپاس فروان از شما
    و همچنین از شما
    دستت درد نکنه وحید جان
    Last edited by Layken; 07-02-2013 at 00:33.

14. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

درود بر حامد گل من هم اومدم سراغت

غیر گیم:

کدوم فیلم از سه گانه بتمن کریستوفر نولان، بهترین بود؟ چرا؟

از تارانتینو خوشت میاد؟ کدوم کاراش رو دیدی؟ Pulp Fiction (اگه دیدی) چه طور بود به نظرت؟

گیم :

نظرت و حسی که نسبت به این عنوان ها داری توی یک خط بگو:

MGS (سری)

COD:MW

COD:MW2

COD:MW3

COD:MW4

God of War 3

Heavy Rain

Crysis 1

WarCraft (سری)

Alan Wake

بین این دو تا برای کدوم بیشتر منتظری: Bioshock: Infinite و The Last of Us

Diablo III رو آخر چی کار کردیش؟ Gameplay time ـت چه قدر شد کلا؟ نظرت چی بود نسبت بهش؟

ایده آل ترین محیط و اتمسفر توی گیم ها برات چه جوریه؟ این که از دنیا و محیط گیم خوشت بیاد و فضا برات عالی باشه.

از پیتر مولینیو خوشت میاد؟

بریم سراغ بحث شیرین گرافیک

امسال Crysis 3 رو داریم (ورژن PC مد نظرم هست) و TLOU بعلاوه چند تا گیم دیگه مثل مترو و... انتخاب VGA که میشه TLOU و شکی درش نیست. اما خودت کدوم یکی به دلت میشینه؟ گرافیک Technical فوق العاده قوی Crysis و مترو و جلوه ها و افکت های سنگینی که به طور گسترده توشون استفاده شدن، یا TLOU که از این نظر ها جلوی PC نمیتونه قد علم کنه اما از نظر توجه به جزییات و انیمیشن ها و موارد این چنینی میشه گفت پدیده ای هست توی بازی ها.
    کلا نظرت رو بگو در مورد Best Graphics سال از نظر هنری و فنی.

کدوم مورد از ویژگی های گرافیکی Crysis 3 برات از همه بیشتر خیره کنندست؟

Crysis 2 + DX11 یا Crysis 1 ؟

مواقعی هست که یک پدیده گرافیکی یا یک صحنه که از نظر گرافیکی سنگینه کاری کنه که به اصطلاح قلبمون بگیره
    چند مورد از این موارد رو بگو که توی چه گیمی بود و کجای اون بود و دقیقا چه دیدی و چه کار کردی.

چه صحنه ای هست که دوست داری توی یک گیم نسل بعدی ببینی که تا الآن تکنولوژی اجازه پیاده شدنش رو نمیداده؟ دو تا جواب میخوام:
    1- از نظر گرافیکی
    2- به طور کلی

فعلا بسه. ممکنه بخوام صندلی رو داغ تر کنم، ببینم چه طور پیش میره

پیروز باشی.

16. 6 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

dg1

سلام بر اقا حامد گل من چند تا سوال بیشتر ندارم
    سلام و درورد بر دوست عزیز

یه جا گفته بودی :

باید بگم خدمت انوع مختلف داره از راحت به سخت)
    سپاه.....نیروی انتظامی...راهنمایی ورانندگی...ارتش...
    سخترین جای سپاه از بهترین جای ارتش راحتتره...

بر چه اساسی همچین پستی دادی ایا حاضری همین الان این پست رو در تاپیک مشاوره سربازی بدی

واقعیت ماجرا چیزی بود که شینده و دیده بودم نمی دونم ولی این موضوع واقعا برای اکثریت مردم هست ارتش سخت ترین مکان برای سربازی و دوران خدمت هستش
    هر جور باشه حتا اگر سپاه یا جای دیگه سخت باش باز اون حس ارتش بدجوری ادم رو میگیره
    ابته چندی پیش پسر عموم افتاد در نیروی انتظاری و رفت لب مرز فهمیدم نه جاهایی هستن واقعا سختن

کسری خدمت منفورترین کلمه نزد سربازان پایه بالا
    واکنش سربازان در برابر کسری خدمت شما چه بود و تعداد جشن پتو های گرفته شده برای شما چقدر بود؟
    برا من جشن پتو نگرفتن چون هم گروه بان یکم بودم هم کلا تو محیط خدمت طوری رفتار می کردم که باب شوخی تا این حد افزایش بالا نمیرفت
    ولی حس می کردم از اطرافیانم که از بابت کسری که داشتم به شدت ازم متنفر بودن ولی خب در این مدت کم هم باهاشون چفت شدم و این تفکر رو پاک کردم

ایا شما سهمیه طناب خود را دریافت کردید ؟
    سهمیه طناب.؟ نشنیدم اینو

چه خاطره ای از زمان خدمت داری (هرچند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز هم یه چیز های برای گفتن در مکان های خاص داری )
    خاطره که کلا خاطره بود این سربازی من واقعا در دوره سربازی با این که 5 ماه خدمت کردم ولی خیلی نقاط ایران رفتم
    از طرف خدمت ، اما از جمله خاطرات خوبم خوابیدن با چند تا از دوستان بیرون از پادگان در پارک بود خیلی حال داد

ژ3 یا کلاش ؟
    با این که ژ 3 خیلی قدرتمنده و ما بهش میگفتیم توپ خونه کوچیک ولی اصلولا AK 47 برای من بهتره
    از بین تمام سلاح های موجود در دنیا هیچ کدام اندازه Ak 47 سود دهی نداشته ، پرطرفدارترین تفنگ نظامی جهان ، سلاح مورد علاقه همه رزمنده ها با طرحی ساده اما زیبا با وزنی معادل 4 کیلو با خشاب پر 4.300 کیلو ، ترکیبی از فولاد فلز شده و چوب فشرده ، سلاحی که هرگز نمیکشنه گیر نمیکنه و داغ نمیشه غرق در گل یا شن هم باشه باز هم اتش میکنه حتا اب هم بهش تاثیری نداره
    شوروی نقش اون رو روی سکه انداخت و موزامبیک روی پرچمش

ایا با هیچکدام از دوستان زمان خدمت در ارتباط هستی ؟
    بله چند تایی هستن به شدت در ارتباطیم

پ.ن امیدوارم ناراحت نشده باشی داداش صرفا جهت عوض کردن جو یکم باهات شوخی کردم

هرچند حقیقت تلخه

مرسی

18. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوب حامد جان وحید هم اضافه شد اینجا یه مقدار پوستتو بکنه . مجتبی هم که از اونور ولت نمیکنه منم که میشناسی دیگه

کم کم سوال میکنم این وستا آخر میگیره مارو شتک میکنه باور کن
    سلامی دوباره محمد جان عزیز

1 : آواتار جدیدم قشنگه؟
    اره قشنگ بهت میاد

2 : کلا با کدوم حال میکنی؟سینگل پلیر یا مولتی پلیر؟ دلیلشم بگو
    کلا سنگل پلیر چون مولتی خیلی وقتها لگ دارم نمی تونم بازی کنم و وقت زیادی میگیره
    اخرین بار مولتی COD:BO2 میزدیم از کار و زندگی افتاده بودم

3 : قیمت بازی The Last Of Us دویست هزار تومنه و قیمت بازیه Metal Gear Solid: Ground Zeroes هم دویست هزار تومن . این 2 تا بازی همزمان با هم منتشر میشن و تو فقط پول خرید یه کدومشونو داری . کدومو انتخاب میکنی؟( سوال کاملا فرضیه ها )
    TLOU چون که متال گیر زیاد بازی کردم یک ماه یک هفته این ور اون ور تفاوتی نداره
    ولی TLOU چیز جدیدی هستش که داره یک تجربه جدید بهم نشون میده

4 : توی بازیهای شوتر با کدوم اسلحه بیشتر حال میکنی؟اهل سلاح عوض کردن مداوم هستی و میخوای متنوع باشی یا نه فقط به یه سری سلاح ها علاقه ی خاص داری و با همونا سعی میکنی بری جلو ؟
    اسلحه هارو تغییر میدم زیاد اهل استفاده از یک سلاح نیستم

5 : میونت با jRPG چطوره؟ اولویتت Rpg یا jRPG ؟
    خیلی عالی هستش الان هم دارم Ni no Kuni بازی می کنم
    هر دو رو دوست دارم اولویت JRPG
    6 : یه مقایسه بین Forza و Gran Turismo انجام بده . اختلاف نظر خیلی زیاده . خیلیا فرزا رو ترجیح میدن خیلی گرن توریسمو . دلیل این اختلاف نظرها چیه؟ در صورتی که میبینیم فرزا از روی متا و آمار و ارقام و بهترین ریسینگ شدن هر ساله بهتر عمل کرده ...
    مقایسه انجام بدم.؟ واویلا محمد جان خیلی طولانی میشه یعنی قول میدم یک میلیون خط باید بنویسم
    اما دلیل اختلاف نظرها اونایی که میگم فورتزا فن 360 هستن و اونهایی که میگم گرن توریسمو فن سونی هستن
    اما اگه خوب و منطقی نگاه کنیم به طبع از لحاظ متا این فورتزا هستش که بالاتره اما زا لحاظ فروش گرن توریسمو سرتره

7 : یه سری رمز بهت میدم شما اون کاراکتر و بازیه مورد نظر رو پیدا کن
    عاشق این طور سوال ها هستم چالش خوبیه
    _ عازم دوبی میشه . قد بلند موهای کوتاه . باعث کشته شدن 46 نفر مردم بیگناه میشه . دوستش رو زیر کامیون رها میکنه ... آخرش میفهمه دچار توهم بوده ! اسمش چیه؟کدوم بازی؟
    Spec Ops: The Line

_ میتونه پرواز کنه . میتونه روی کوچیکترین مساحت و نقاط با جفت پا وایسه . میتونه شخصیت خوبی باشه میتونه شخصیت بدی باشه . روی سیم برق با سرعت بیشتری حرکت میکنه . یه دوست چاق داره که همیشه روی بالا پشت بوم خونشه . اسمش چیه؟کدوم بازی؟
    به به Infamous
    اسم خودش کول و اسم دوستش زک هستش

_ جنس مونث بود . موهای تقریبا طلایی داشت . یه تاب آبی با یه شلوارک همیشه پاش بود . ( بیشتر از این نمیخوام راهنمایی کنم چون یه بازیی هست که همه بهترین خاطره رو باهاش دارن )
    جیل ولنتاین

_ خودش میگفت این شهرو ساخته تا علم و پیشرفت توش بی نهایت باشه . (اینی که اون شهر کجا ساخته شد رو خودت حدس بزن چون بگم خیلی واضحه ) دین و قانونی نباشه جلوی این پیشرفت رو بگیره . کم کم شهر به حالت تجاری درومد . این پیشرفت ها اونقدر شد که گونه هایی به وجود اومدن که از انسان هم باهوش تر بودن اما وحشتناک تر ! اسم شهر؟ اسم اون تاجر ؟ اسم بازی؟
    نام بازی بایوشاک
    اسم شخص اندرو رایان
    اسم شهر رپچر

[حذف شد ]

_ تولد پسرش بود . همه چی آروم همه چی خوب . اما از همون اول یه حسی به گیمر میگفت امروز اتفاق بدی میفته . رفتن خرید . بچشو دزدیدن و اتفاقای بد یکی پس از دیگری اتفاق افتاد . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
    Heavy Rain شاهکار
    Ethan Mars

_ تقریبا داره پیر میشه . از جوونی عاشق عطیقه و گنج و پیدا کردن سرزمین های دور افتاده بوده . توی همون دوران نوجوونی با یه پسر بچه زرنگ و باهوش آشنا میشه و از اون به بعد دیگه همیشه در کنار هم هستن . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
    سالیوان
    اسم بازی انچارتد

_ خیلی قلدر بود . خیلی کله شق بود . قرار بود یه جایی بره که نباید میرفت . در خونه رو شکست و شمشیر رو کشید و از اون لحظه به بعد کابوس ها بهش امان ندادند . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
    God of war
    و کریتوس
    چون در قسمت دوم بودم بود که ریخت زن و بچه رو لتو پاره کرد
    _ روز خیلی عادیی بود . یه تصادف اتفاقی ! میری پیش دوست دخترت . تولدته فقط همین . اما یه سری چیز متوجه میشی . جلوی چشمت همون دوست دخترو میکشن و نمیتونی عکس العمل نشون بدی . کلا قدرت رو توی تاریکی بروز میدی . فقط دنبال عموت میگردی ... اسم بازی ؟ اسم کاراکتر؟
    بازیthe darkness
    Jackie Estacado

_ توی شکار و تیر اندازی و اسب سواری مهارت بالایی داره . پسرت رو آموزش میدی تا مثل خودت شه . واسه خیلیا کار انجام میدی و خیانت میبینی ! در آخر 10 نفری جلوت وای میسن و بهت شلیک میکنن . اسم کاراکتر؟ اسم بازی؟
    red dead redemption
    از 10 نفر زیاد بودن نامردا

شخصیت بازی John Marston

_ بازیش از شرکت بازیساز مورد علاقته ! فقط در همین حد بهت بگم که مربع رو میزدی تند تند دور خودش میچرخید ! به خورد کردن جعبه هم علاقه ی خاصی داشت ! بازیه قدیمیی هم هست که همه بازی کردن . اسم کاراکتر ؟اسم بازی؟
    نام بازی :کراش باندی کود
    اسم شخصیت هم همون کراش

_ باز هم تحول ژنتیکی منجر میشه این بلا سرت بیاد . خواهرت توی خیلی مسائل بهت کمک میکنه . کلا به مامور پلیس علاقه ی خاصی نداری . از دیوار بالا رفتن برات مثل روی زمین راه رفتنه ! اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
    اینو مشکوکم ولی حتما Prototype هستش
    Alexander J. Mercer
    خوب حامد داداش فعلا تا همینجا بسهدوستان اگه این رمزها خیلی گنگ هست مدلشه . میخوام مخش بترکه تا جواب بده . البته بعضیاش خیلی راحته
    نمیترکه داداش من مخم برا این سوالات ساده نمیترکه

20. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •