تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 81 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همشهریان گرامی سلام
    من میخوام از یه شرکتی 128 adsl بگیرم از مرکز مخابرات 19 دی پیش شماره 770
    اولویتهام هم به ترتیب اول قیمت مناسب و بعد کیفیت و خدمات هست چون بیشتر برای وبگردی میخوام تا دانلود.
    خودم شنیدم که در قم فقط شاتل،صبانت،فن آوا و پارس آنلاین هست که فن آوا و پارس آنلاین در مقایسه با 2 تای اول خیلی ضعیف هستند. و نظرم تا الان رو شاتل 128، 6 ماهه با حجم 8 گیگ یا 3ماهه با حجم 5 گیگ هست.
    دوستان کدام سرویس رو پیشنهاد میکنند و چرا؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با عرض پوزش دو سوال دیگه
    اگه از یه سرویس adsl بگیری بعد به دلیلی مثلاً تغییر آدرس شماره تلفن عوض بشه میشه راحت جابجاش کرد با همون حجم دانلودی که قبلاً داشتی مثلاَ اگه 4 مگ هنوز داشتی. یا باید اشتراک دوباره بگیری و قبلی هیچی میشه و هزینه راه اندازی هم بدی؟
    اگه بعد از یه دوره بخواهی چند ماهی از adsl استفاده نکنی برای وصل مجدد آن سریع وصل میشه یا باید صبر کنی تا ظرفیت داشته باشند و هم چنین بعد از هر قطع شدن هزینه راه اندازی باید بدیم یا نه؟ شاتل رو که شنیدم بعد از هر قطعی هزینه نصب میخواهد که 15000 تومن هست.
    تو قم شرکتی هست که هزینه نصب نگیره تا هر دوره خواستیم استفاده نکنیم.
    Last edited by Chalipa; 27-11-2009 at 21:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با عرض پوزش دو سوال دیگه
    اگه از یه سرویس adsl بگیری بعد به دلیلی مثلاً تغییر آدرس شماره تلفن عوض بشه میشه راحت جابجاش کرد با همون حجم دانلودی که قبلاً داشتی مثلاَ اگه 4 مگ هنوز داشتی. یا باید اشتراک دوباره بگیری و قبلی هیچی میشه و هزینه راه اندازی هم بدی؟
    اگه بعد از یه دوره بخواهی چند ماهی از adsl استفاده نکنی برای وصل مجدد آن سریع وصل میشه یا باید صبر کنی تا ظرفیت داشته باشند و هم چنین بعد از هر قطع شدن هزینه راه اندازی باید بدیم یا نه؟ شاتل رو که شنیدم بعد از هر قطعی هزینه نصب میخواهد که 15000 تومن هست.
    تو قم شرکتی هست که هزینه نصب نگیره تا هر دوره خواستیم استفاده نکنیم.
    در صورت تغییر آدرس ، احتمالا اشتراکت همون قبلیه ، ولی باید هزینه راه اندازی برای خط جدید رو بدی
    اگه چند ماهی استفاده نکنی ، خود بخود از رانژه خارج میشه
    هزینه نصب رو همه میگیرن (تا جایی که من اطلاع دارم) ، ولی صبانت از همه کمتره (6000 تومن)

4. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام

من سرویس 512 صبا رو گرفتم شبا (البته نصفه شبا ) ساعت 3 که میشه سرعت بسیار پایین میاد پینگ که میگرم رو پایه های 2200 هست نمی دونم مال شما هم اینجوریه یا نه ما از خیر رایگانش گذشتیم همون اکانت خودمون با همون سرعت رو بدن راضی هستیم!!!!

پروفشنال m_h_hadavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نه اين طور نیست شاید شما از هاست های ضعیف دانلود می کنید یا تعداد کانکشن پایینی دارید برای این که از تمام پهنای باند استفاده کنید باید اکانت رپید داشته باشید از ساعت 3 تا 7 هم نمی تونید باسرعت خوبی پیج باز کنید و بهتره فقط دانلود کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

یه زمانی ما 700 مگ و بیشتر هر شب از صبا دانلود می کردیم..

ولی انگار اکانت های شبانه دیگه اصلا جوابگو نیست....

داره خودمونی میشه Elham_saber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    tOWN dOWN

پيش فرض

برای سلامتی اونی که این تاپیکو زد،پست فرستنده و خوانندش،اعم از سابقه دار و بی سابقه (یعنی آماتور مثه خودم)...خلاصه هرچی بچه قمیه صلواااااااااااااااات
    اللاااااااااااااااااهمممه هههه صلل علااااااااااااااااااا محممممد و آلللللللللللل محممممممممممد و ....
    خداییش کللی کیف کردم،تا حالا اینننهمه بچه قمی یه جا تو یه تاپیک ندیده بودم!!!!
    بریم سر اصل مطلب، دوستان یه سوال داشتم:
    شرح مسئله:
    من دو ماهیه ازین شاتل adsl گرفتم ،eco128 یک ماهه،محدودیت سه گیگ در ماه،ماه قبلم دست امام رضا درد نکنه،1 گیگ رایگان !
    درمورد کیفیت ؛اولش خوب بود ولی الان نمیدونم چرا انقدر خیته؟!!کامل دی سی نمیشه ها ولی بعضی وقتا هیچ صفحه ای لود نمیشه،صد رحمت به دیسی شدن...
    گهگاهی پیغام 718 یا 169 میده،بعدش خود به خود حل میشه!
    شبام که سرعتش افتضاح... واسه بارگزاری هر یه صفحش جونت بالا میاد(البته خودمو میگم دور ازجون شما) چه برسه به دانلود!!!
    حالا موندم مشکل از منه (یعنی مثلا سیم کشی ساختمونو و مودم و ...)یا نه بقیه ام همین جورن،مودمم Zyxel نمیدونم خوبه یا نه؟!
    راستی سؤالم:(اگه خیلی غیر حرفه ای ام بود نخندینا)
    میخوام بدونم من که سرویس 1 ماهه گرفتم اگه تو یه ماه از 3 گیگم استفاده نکنم ،میپپرره؟!! یعنی باید هرجوری شده این سه گیگ رو یه ماهه تموم کنم،وگرنه پولمو ریختم تو جوب؟؟!

9. این کاربر از Elham_saber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

درمورد کیفیت ؛اولش خوب بود ولی الان نمیدونم چرا انقدر خیته؟!!کامل دی سی نمیشه ها ولی بعضی وقتا هیچ صفحه ای لود نمیشه،صد رحمت به دیسی شدن...
    گهگاهی پیغام 718 یا 169 میده،بعدش خود به خود حل میشه!
    شبام که سرعتش افتضاح... واسه بارگزاری هر یه صفحش جونت بالا میاد(البته خودمو میگم دور ازجون شما) چه برسه به دانلود!!!
    حالا موندم مشکل از منه (یعنی مثلا سیم کشی ساختمونو و مودم و ...)یا نه بقیه ام همین جورن،مودمم Zyxel نمیدونم خوبه یا نه؟!
    راستی سؤالم:(اگه خیلی غیر حرفه ای ام بود نخندینا)
    میخوام بدونم من که سرویس 1 ماهه گرفتم اگه تو یه ماه از 3 گیگم استفاده نکنم ،میپپرره؟!! یعنی باید هرجوری شده این سه گیگ رو یه ماهه تموم کنم،وگرنه پولمو ریختم تو جوب؟؟!
    سلام.
    توی این یک سالی که من گرفتم این دومین باری هست که یه همچین مشکلی پیش میاد. یه بار بعد از عید بود یه بار هم الان. من به این نتیجه رسیدم که باید صبر کرد و خون جیگر خورد تا خودشون بالاخره درستش کنن!
    بار اول خیلی با این پشتیبانی آنلاینشون چت میکردم! ولی همش میپیچوندن منم بد و بیراه بهشون میگفتم
    اینکه شاتل رو عوض کنید و بخاطر این مسایل برید سراغ یه شرکت دیگه بنظر من ریسکش بالاست. شاتل به این خوبی!
    هرچقدر ترافیک واسه دوره تون دارید فقط واسه همون دوره هست. دوره که تموم شد ترافیک صفر میشه. دوره جدید ترافیک جدید!
    حله؟

11. این کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

همشهریان گرامی سلام
    من میخوام از یه شرکتی 128 adsl بگیرم از مرکز مخابرات 19 دی پیش شماره 770
    اولویتهام هم به ترتیب اول قیمت مناسب و بعد کیفیت و خدمات هست چون بیشتر برای وبگردی میخوام تا دانلود.
    خودم شنیدم که در قم فقط شاتل،صبانت،فن آوا و پارس آنلاین هست که فن آوا و پارس آنلاین در مقایسه با 2 تای اول خیلی ضعیف هستند. و نظرم تا الان رو شاتل 128، 6 ماهه با حجم 8 گیگ یا 3ماهه با حجم 5 گیگ هست.
    دوستان کدام سرویس رو پیشنهاد میکنند و چرا؟

ممنون
    سلام.
    فقط شاتل. شما که میگید اهل دانلود نیستید بهتره دوره های طولانی تر بگیرید تا ارزون تر در بیاد. مثلا بجای 3 ماهه 6 ماهه بگیرید یا اگر میتونید یک ساله بگیرید. البته اینترنت پر سرعت ناخودآگاه آدمو سمت دانلود میکشه اگر واسه دانلود میخواید یک ماهه رو پیشنهاد میکنم.
    هرچند 6 ساعت شبانه رایگان دیگه این بحثا رو منتفی میکنه!

13. 2 کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان عزیز

من حدود 7 ماهه که از سرویس 128 کیلوبیت ، شرکت آسیاتک (قم) ، استفاده می کنم ، میانگین سرعت دانلودم 64 کیلوبایت در ثانیه هست ، شرکتی میشناسید سرعتی بیشتر از این در اختیارم قرار بده ، منظورم سرعت دانلود هست ، یعنی بیشتر از 64 کیلوبایت در ثانیه (برای مرکز مالک اشتر)

سپاس ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •