نوشته شده توسط khashayar20
دمت گرم كه فعالي ...![]()
نوشته شده توسط khashayar20
دمت گرم كه فعالي ...![]()
سلام
از شما ها كسي به دايركتوري آقاي مافيا سر زده توش كلي برنامه با كرك سريال هست.
براي استفاده اين ای پی رو تو دانلود اکسلیتور وارد کنید (طبق عكس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
83.99.157.52
بعد بدون هيچ تغييري دكمه کانکت او بزنید بعد وصل می شه اون تو کلی برنامه پاکت پیسی هست.
از طرف خودم از آقای مافیا تشکر می کنم
چاکر آقا حسین + مافیا هم هستیم ...نوشته شده توسط hossein_dig
نوشته شده توسط Aminzikzak
میگم امین آقا این آموزش اون NoviiRemote_Deluxe رو نمیزاری؟
من تازه نتونستم با این فایلی که گذاشتی برنامه رو نصب کنم، چون فایل ستاپ نداره،از تو گوشی هم نفهمیدم چه جوری میشه ستاپ کرد
.
ولی من یه مدل دیگه ای از همین برنامه رو داشتم و نصب کردم، وقتی یه مدل از TV رو انتخاب میکردم و یه دکمه ی اونو میزدم ، برنامه هنگ میکرد و مجبور میشدم ریست کنم.![]()
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم ...نوشته شده توسط 125
من یه توضیح کوچولو راجع به کارش دادم ... چند صفحه قبل
ولی از نظر هنگ خیالت تخت این ورژن جدیدشه ...
با سلام
دوستان صاحب نظر لطفا درباره این چند مدل pocketpc بحث کنید و بفرمایید بنظر شما
1. کدوم یکی بهترینه ؟
2. قیمت کدوم یکی متناسب تره ؟
3. فرق pocketpc رجیستر شده و نشده چیه ؟
مدل هل :
i-teq bond
i mate k jam
i mate jasjam
Qtek 9600
O2 xda mini s
O2 xda atom
Eten g500
Qtek 9100
Last edited by mandani; 27-09-2006 at 10:03.
يه پاكت پي سي مدلI mate pda2 دارم كه بعد از نصب يك برنامه زبان فارسي ديگه بالا نمياد.حالاچيكارش كنمفوچطوري هارد ريست مي شه؟
دکمه پاور و سافت ریست رو همزمان با هم بزن تا هارد ریست بشه...نوشته شده توسط MJS_AS2006
شرمنده من اینقدر کوتاه توضیح میدم ولی جسجار از همه جدیدتر بهتر بزرگترو پرسرعت تره ...نوشته شده توسط mandani
فکر کنم کی جم از همه ارزونتره ... قیمت جدید رو ندارم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر ...
و فعلان فقط جاسجم تو ایران رجیستر نمیشه ...
سلام
من یه برنامه نصب کردم به نام 1-pass
یه پاسورد سخت افزاری که من " بالا - پائین - چپ - راست " رو گذاشتم
ویه کد که من 296263 قرار دادم
حالا من گوشیم رو بت خوده برنامه کی لوک گوشیم قفل کردم و میاد بالا میگه پاسورد بده
یه صفحه سفید که فقط 4 رقم میگیره و جهت نماهای من هم که کار نمیکنه
در ضمن وقتی میخوام با اکتیو سینس کانکت بشم میگه پسورد بدم که همون پاسورد 296263 که به برنامه دادم رو میزنم راهش میندازه و من با اکتیو سینس به گوشی ارتباط دارم اما نمیتونم این لغنتی رو آن اینستال کنم .
کمکم کنید این مشکل من و فلج کرده من از بندرعباس هستم و اینجا مثل تهران و اصفهان مرکز درستی نیست ! بزرگترین لطف رو میکنی اگه منو راهنمایی کنید !
من گوشیم ایمیت کا جم هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)