اقایون اینجا یه پچ گذاشته . که سه بخشه. ولی خیلی کم حجمه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش دوروبره 87 مگه .
تاریخ اپلودش هم 15 ابانه .
به نظرتون این ربطی به اون پچ 2 گیگی نداره ؟
اقایون اینجا یه پچ گذاشته . که سه بخشه. ولی خیلی کم حجمه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش دوروبره 87 مگه .
تاریخ اپلودش هم 15 ابانه .
به نظرتون این ربطی به اون پچ 2 گیگی نداره ؟
سلام به همه
آقایون این بازی رو تازه نصب کردم اما می خوام وارد بازی بشم میپره بیرون
اما تو منو هیچ مشکلی پیش نمیاد
سلام دوستان من فیفا 13 رو از یکی از سایتها دان کردم بعد از اکسترکت کردن فایل SETUP عمل نکرد یعنی خطا می ده میگه فایلهای شما مشکل داره ولی من کل فایلهای دانلود شده رو در یک درایو کپی کردم و بعد از زدن FIFA13.EXE وارد بازی شدم و همه قسمتاش (البته بجز قسمت آنلاین) اجرا میشه الان در هفته دهم فصل دوم کریر هستم آیا به نظر شما امکان داره بعدا کرش کنه اگه آره چاره اش چیه من چجوری می تونم اونو ازطریق فایل SETUP نصب کنم ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیز منم کراش شدن توی کرر مور رو دارم قسمت مربی گری مثل اینکه تو پچ جدید این مشکل برطرف شده اما من هنوز نتونستم دانلودش کنم.
اگه کسی میتونه پچ کراش شدن کرر مود رو لینکشو بذاره خیلی خوبه چون مشکل دیگه ای تو بازی ندارم !
درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کردین ؟! به سایت مرتبط با کارت گرافیکتون برین و اون رو آپدیت کنینسلام به همه
آقایون این بازی رو تازه نصب کردم اما می خوام وارد بازی بشم میپره بیرون
اما تو منو هیچ مشکلی پیش نمیاد
توی فولدر اصلی بازی از طریق فولدر Installer اقدام به نصب DirectX , Dot Net , VC کنین .
همین کار را کردم نشد ....... بازی را هم روی لپ تاپ هم روی PC نصبیدم که روی 2 سیستم هم همین مشکلو داره
توی منو و قسمت Practice Arena میتونم برم حتی میتونم ترکیب هم بچینم ولی تا Play Game میزنم میپره بیرون
نام اکانت ویندوز شما به انگلیسیه ؟! به غیر از این که نام اکانت ویندوز که باید انگلیسی باشه , از هیچ کارکتر خاصی مثل @#$%^ و ... استفاده نکرده باشید.
خیلی معولی باید باشه . مثل تصویر زیر.
به غیر از نام اکانت ویندوز اسمی که موقع نصب ویندوز ( PC Name ) استفاده کردین هم باید انگلیسی باشه . اگر نام انگلیسی نیست در منوی استارت و قسمت رسچ تایپ کنید sysdm.cpl و کلید Enter رو بزنین . بعد یک نام انگلیسی انتخاب کنین.
بهتره که ویندوز رو هم آپدیت کنین .
از طریق فیفا کانفیگ تنظیمات بازی رو کمتر کنین و گزینه Vsync رو غیر فال کنین . تیک Aero disable رو هم بزنین .
آقا همینکارم کردم بازم نشد
هیچ تغییری ایجاد نشد
توی My Documents و فولدر فیفا 13 ,باید یک فولدر دیگه با نام instance0 داشته باشین و فایلی به نام replay0 داخل اون باشه . این فایل رو دارین ؟!
اگر همچین فایلی رو ندارین بوسیله Notepad یک فایل با همین نام ایجاد کنید .
اگر همه این راه ها جواب نداد باید قبل از این که Play Match زو کلیک کنید , با کلیدهای Alt + Tab از بازی خارج بشین و دوباره وارد بازی بشین و Play Match رو بزنین .
سلام.
از یه کرک دیگه استفاده کردم ولی نشد. کرک نسخه reload بود. من نمیدونم از کدوم نسخه استفاده می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)