سلام
تریال ریست جدید رو من همین دیروز ضمیمه کردم و لینکش تو پست اول تاپیک کرک و سریال نورتون وجود داره
منم منکر این نیستم که اونا متوجه استفاده غیر قانونی ما نمیشن.اتفاقا قبلا در موردش صحبت کردیم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من شما رو تحسین میکنم که از برنامه های اوریجینال استفاده می کنید و قصدم این نیست که شما رو تشویق کنم تا این رویه رو کنار بگذارید.
بنده فقط به عوارض جانبی نصب و حذف متوالی اشاره کردم.قطعا تصمیم نهایی با شماست.
موفق باشید.
سلام. من اینترنت سکیوریتی 2012 رو دارم و هر چند ماه هم با سریالهایی که دوستان میذاشتن اکتیو میکردم. حالا میخوام ویندوز جدید نصب کنم و نسخه 2013 بریزم. این نسخه جدید هم با سریال اکتیو میشه یا تریال ریست ؟ چون یادمه قبلا استفاده مجدد از تریال ریست ، فاتحه انتی ویروس رو میخوند.
دوست عزيز:
نياز به تريال ريست نيست از همين سريالهايي كه دوستان قرار ميدن استفاده كن و هميشه باسريالها ور نرو وعوض نكن چون گاردش ضعيف ميشه و مي فهمه كه سريال قلابيه
مرسی. ولی وقتی تایمش تموم میشه که بالاخره باید سریالهای مختلف رو امتحان کنم دیگه.
سلام
هر وقت اعتبار انتی ویروس شما تموم شد در تاپیک پایین درخواست بدین تا دوستان به شما اکتیو کد بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :
من چند روز پیش دو تا کار انجام دادم و الان یه مشکلاتی دارم که نمیدونم مال نورتونه یا از کارهایی که کردم ؟
ویندوزمو آپدیت کردم و همزمان برای تست از یه سایت 2 تا سریال 180 روزه گرفتم و چون نمیدونستم سریالها فقط باید روی همون سیستم تست بشن برای اطمینان اونها رو روی نورتون اینترنت سکوریتیم 20.2.1.22 تست کردم...
از همون موقع سیستم رو که روی اسلیپ میذارم و بعد میخوام وارد ویندوز بشم فقط صفحه سیاه میاد و باید ریستارت کنم...موقع بالا اومدن ویندوز صدا و اعلام بوت (ولکام ) ویندوز شنیده نمیشه و هم ویندوز و هم نورتون بالا اومدنشون خیلی طول میکشه و مثلا نورتون به کلیکها دیر عکس العمل نشون میده... و اینکه مصرف مموری (رم ) توی نرم افزارهای سنگین مثلا بازیها خیلی خیلی زیاد شده و بعد از ساعتی باعث هنگ سیستم یا بازی میشه و در کل مصرف رم بیرویه شده....
ممنون میشم اگه تجربه مشابهیی یا راه حلی دوستان داره بیان کنن که مشکل و ایراد کارم از کجا بوده؟؟؟؟
در ضمن ویندوزم رو ریپیر هم کردم اما تغییری ایجاد نشد...
aylar6888 سلام" نورتون در این مورد بی تقصیره. ب خاطر آپدیتهای ویندوزه. ناسازگاری آپدیتها با برنامه ها و سخت افزارتون. از System Restore چیزی نگه نداشته برای برگشتن ب قبل از آپدیت شدن؟
سلام :
دوست عزیز این روش جایگزینی پوشه که توی ورژن 2013 برای من جواب نداد...
من نورتونمو آنیستال و نصب و با سریال آپدیت کردم و حدود 1 ساعت صرف پیکربندیش کردم و مشکلی که تو پست قبلیم گفتم کاملا حل شد...خیر سرم پوشه رو که توی سیف مد جایگزین کردم الان آیکونها هست اما رابط کاربریش اصلا بالا نمیاد و با جایگزینی دوباره و چند بار ریستارت هم درست نشد..
شما خودت تست کردی توی ورژن 2013 ؟؟؟؟
دوستان کس دیگه تست کرده یا دوبار آنیستال و نصب و پیکربندی کنم چند ساعت ؟؟؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)