سلام منم به تازگی گرفتم و ازش راضیم لب تاب مهندسی و بیزینسی هستش و برای کارای مهندسی عالیه هرچی نرم افزارم توش نصب کنی داغ نمیکنه![]()
سلام منم به تازگی گرفتم و ازش راضیم لب تاب مهندسی و بیزینسی هستش و برای کارای مهندسی عالیه هرچی نرم افزارم توش نصب کنی داغ نمیکنه![]()
دوست عزیز من دارم استفاده میکنم و تا حالا هم هیچ مشکلی به وجود نیومده
در ضمن من خوندم که چهار پورت این مدل usb3 هستند که میشه به عنوان usb2 هم ازشون استفاده کرد
البته مطمئن بودنش رو که نه ولی از این چهار پورت یکی رو ماوس وصل کردم و یکی رو کیبورد و یکی هم کول پد و یکی رو هم بیشتر مواقع فلش
فکر کنم پورت های سمت راست usb 2 هستند چون من وقتی کابل usb 3 می زنم بهشون یه پیغام میده که می تونی از پورتهای usb 3 استفاده کنی که سریع تره ولی وقتی از پورتهای سمت چپ استفاده می کنم اینطور نیست .
سلام مبارکه !
اره با نرم افزارهای مهندسی خیلی سازگاره و روونه بخاطر بدنه مستحکمش هم میشه تو محیطهای کارگاهی ازش استفاده کرد که خیلی خوبه .
با سلام
دوتا سوال داشتم
اول اینکه خواستم بدونم توو این لب تاپ کلیدی نیست که مثل لب تاپ های دیگه فقط مانیتور رو خاموش کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه راجع به بلوتوث خبری نشد ؟؟؟؟
سلام
شما فیلم فول اچ دی میتونید با این لپ تاپ ببینید؟
با چه پلیری؟
من نمیتونم![]()
آره. خیلی هم خوب میشه دید
ن با KM Player میبینم مشکلی نداره
تازه به تنظیمات کارت گرافیکم هم دست نزدم با APU داره رندر میکنه
salam man aval ke grefte boodam klik rast mikardam gozize switch graphic dasht rahat va mishod ama alan chand vaghte gozinash hasta ama va nemishe midoonin cheshe????????
ظاهرا من مشکل درایوری دارم
حین نصب درایور amd چیزی به اسم catalyst software نصب نمی کنه فقط کنترل پنلشو نصب می کنه
شما بعد نصب درایورamd (همون 500 مگی که تو سایت اچ پی هست) چیز دیگه ای نصب می کنید؟
ویرایش:به دلایل نامعلومی حل شد!
Last edited by Devicestreet; 20-02-2013 at 22:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)