تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 52 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب بالاخره تموم شد ... گودبای بیگ باس

بازی که واقعا شاهکار بود و شکی درش نیست، کمتر از 10 هم نمیشه داد بابت این زحماتی که کشیده شده برای این بازی ... نمیشه هم ایرادی گرفت چون اینقدری بازی جزییات داشت و با عظمت بود که ایرادات اصلا به چشم نمیاد... از نظر گیم پلی، گرافیک، صدا گذاری و هر فاکتور دیگه ای چیزی نمیگم چون واقعا پرفکت بود... بهترین مخفی کاری ایی که میتونستم تجربه کنم...اینقدر جزییات داشت که فکر کنم من از 60% قابلیت ها استفاده نکردم و با این وجود اینقدر به وجد اومدم.....

دقیقا تنها ایرادی که میشه گرفت اینه که حس کلی این نسخه نسبت به شماره های قبلی کلا عوض شده بود، خب چون مثله قبل خطی نبود... برای همین یکم حس گسستگی در بین روایت داستان پیش میومد که اون حس همزاد پنداری و برقراری ارتباط با کاراکترهارو کمتر می کرد... بازی هم یه جوریه که نمیشه سریع قضاوت کرد، حتما باید تا لحظه آخر، حتی تا پایان تیتراژ دیده بشه تا بشه نظر داد ( مخصوصا این نسخه) چون تا آخرین لحظه اکثر سوالاتم نسبت به داستان رو پاسخ داد...همه پایان هارو هم دیدم، اونی هم که نرسیده بودن بسازن رو هم تو یوتیوب دیدم (راجع Eli)

یادمه وقتی mgs 3 و یا 4 که تموم شد، اشک تو چشام جمع شده بود...(حالا من اونقدری خودم رو mgs باز نمیدونم) ولی در کل حس سنگینی در پایان اون 2 تا داشتم که نمیتونم فراموش کنم...به تنهایی main menu اول mgs 4 ... با اون آهنگش.... mgs 3 هم که بماند دیگه.... این نسخه در پایانش این حس رو نداشت، فقط از این بابت حالم گرفته شد...و یکمی هم علاقه م نسبت به خود بیگ باس کمتر شد.... با توجه به جریانات داستان... :
      محتوای مخفی: داستانی 

اصلا از همون اولش هم شک کردم چرا KAZ و Ocelot یه جوری برخورد میکنن انگار boss هیچی نمی فهمه .... دارن باد بهش میدن .....گفتم چرا کم حرف شده....یه جوریه رفتار هاش..نگو تقلبی بوده..... تو بیمارستان Ismael هم مشکوک بود چون صدا پیشه که همون ساترلند بود ... من فکر میکردم این Ismael توهم بوده ... چی بود ... کی بود .... که وقتی آخرش فهمیدم ماجرا از این قراره کلا خیلی حالم گرفته شد....اینکه این همه مدت ما داشتیم با یکی دیگه بازی میکردیم... بعد که فهمیدم اینطوریه حسم هم نسبت به Quiet پرید ... همون بهتر که رفت... کلا داستانش پیچیده و خفن بود...درگیرش میشدی...دوست داشتی ببینی چی میشه ولی در نهایت دلچسب نبود... حس درام و عاطفی نداشت... حس سردی داشت تهش...که همه چی سرکاریه ... از این بنده خدا هم سواستفاده کرده بودن، کرده بودنش بدل big boss ... واسه همین یکم از big boss بدم اومد به خاطر این کارش...

به نظرم بهترین نسخه هنوز شماره 3 و بهترین شخصیت هم Old Snake :,)

ولی باورم نمیشه یعنی واقعا دیگه کوجیما نمیخواد mgs بسازه ؟! من دوست دارم ادامه Old Snake رو ببینم : ((
    Last edited by brain; 18-11-2015 at 15:35.

2. 3 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا من دارم با آپدیت 1 که اومده و کرک شماره 2 بازی می کنم
    فقط یک چیزی
    اول اینکه بازی تا اخرش میشه رفت؟ مشکلی پیش نخواهد اومد؟ کرک تری دی ام
    دوم اینکه کرک دیگه ای اومده؟ اگر کرک بهتری اومده لطفا بگید دانلود کنم مرسی
    سوم اینکه فقط تعریف نکنید بازی رو من یک جایی خوندم که اون شخصیت کیوت دختره انگار 3 جور میشه بازی رو رفت. یعنی مراحل فرق می کنه؟ یا چی؟
    فقط طوری جواب بدید که بازی لو نره لطفاااااااااااااااااااااا اااا
    من مرحله 2 هستم تازه
    ( مرحله 0 که خراب بود بیمارستان با سیو از مرحله 2 شروع کردم ) مشکلی که نیست؟
    مرسی دوستان

راستی؟ یک قده سرطانی سیاه رنگ مثل یک سنگ تو کله کاراکتر من هستش؟ این طبیعی هستش یا به خاطر کرک اینجوریه باگ گرافیکیه =))

راستی. یک نکته خیلی خیلی مهم در مورد اهنگ اول بازی که تو بیمارستان بیدار میشه
    نامجو یک اهنگی داره به اسم مرغ شیدا. حتما این رو گوش کنید. بعد اهنگ بیمارستان رو هم گوش کنید
    یک نکته باحال میبینید
    Last edited by madmaster_3d; 22-11-2015 at 16:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان من نسخه corepack رو دانلود کردم.با کرک v2 3dm و تغییر ساعت بازی اجرا نمیشه.فقط اون پیغام گروه کرک کننده میاد اوکی میزنم اتفاقی نمیفته.چیکار باید بکنم؟اپدیت بازی رو هم حتما باید نصب کرد؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا من دارم با آپدیت 1 که اومده و کرک شماره 2 بازی می کنم
    فقط یک چیزی
    اول اینکه بازی تا اخرش میشه رفت؟ مشکلی پیش نخواهد اومد؟ کرک تری دی ام
    دوم اینکه کرک دیگه ای اومده؟ اگر کرک بهتری اومده لطفا بگید دانلود کنم مرسی
    سوم اینکه فقط تعریف نکنید بازی رو من یک جایی خوندم که اون شخصیت کیوت دختره انگار 3 جور میشه بازی رو رفت. یعنی مراحل فرق می کنه؟ یا چی؟
    فقط طوری جواب بدید که بازی لو نره لطفاااااااااااااااااااااا اااا
    من مرحله 2 هستم تازه
    ( مرحله 0 که خراب بود بیمارستان با سیو از مرحله 2 شروع کردم ) مشکلی که نیست؟
    مرسی دوستان

راستی؟ یک قده سرطانی سیاه رنگ مثل یک سنگ تو کله کاراکتر من هستش؟ این طبیعی هستش یا به خاطر کرک اینجوریه باگ گرافیکیه =))

راستی. یک نکته خیلی خیلی مهم در مورد اهنگ اول بازی که تو بیمارستان بیدار میشه
    نامجو یک اهنگی داره به اسم مرغ شیدا. حتما این رو گوش کنید. بعد اهنگ بیمارستان رو هم گوش کنید
    یک نکته باحال میبینید
    من روی کنسول بازی کردم و در مورد کرک ها و خراب بودن بازی و کرش ها نظری ندارم.
    نه بازی پایان متفاوتی نداره و اون تعداد تفاوت پایان یک مقوله دیگست، راحت بازی کن.

اون شاخ روی سرش هم درست هست و باگ نیست.

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اون شاخ روی سرش هم درست هست و باگ نیست.
    اگر اسپویل نمیشه و جلوتر خودش نمیگه این شاخ چیه ههه

و یک سوالی
    الان اینی که ما تو این ورژن داریم میریم جلو باهاش؟ بیگ باس پدر هستش درسته؟ چون سلید اسنیک که به خاطر یک ویروس پیر شده
    و از طرفی هم بیگ باس که مرده
    پس این فلش بک هستش؟ یعنی داستان این بازی قبل متال گیر 4 باید باشه پس؟ ( من این 4 رو بازی نکردم. کنسول سونی 3 ندارم )
    یا این سلید اسنیک هستش ؟

یک سوال دیگه. متال گیر زیرو یعنی زیرو کیه . من داستان رو خوندم ولی نفهمیدم. چون یکمی سر سری خوندم این قسمت زیرو رو
    Last edited by madmaster_3d; 22-11-2015 at 23:25.

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

اگر اسپویل نمیشه و جلوتر خودش نمیگه این شاخ چیه ههه

و یک سوالی
    الان اینی که ما تو این ورژن داریم میریم جلو باهاش؟ بیگ باس پدر هستش درسته؟ چون سلید اسنیک که به خاطر یک ویروس پیر شده
    و از طرفی هم بیگ باس که مرده
    پس این فلش بک هستش؟ یعنی داستان این بازی قبل متال گیر 4 باید باشه پس؟ ( من این 4 رو بازی نکردم. کنسول سونی 3 ندارم )
    یا این سلید اسنیک هستش ؟

یک سوال دیگه. متال گیر زیرو یعنی زیرو کیه . من داستان رو خوندم ولی نفهمیدم. چون یکمی سر سری خوندم این قسمت زیرو رو

نمیشه جواب اینا رو داد

داستان بازی قبل متال گیر 4 هست مثلا

متال گیر زیرو که نداریم.. گرند زیرو داشتیم که سال 2014 امد و یک پیش درامدی بر همین بازی بود ... اون مدت کل بازیش به 1 ساعت هم نمیرسه .. بری ارزش داره .

زیرو هم یکی از دوست های قدیمی بیگ باسه که بعدا با هم دشمن شدن و هر کس راه خودش رو رفته .... البته اسم گرند زیرو از این زیرو نیست ..

9. این کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نمیشه جواب اینا رو داد

داستان بازی قبل متال گیر 4 هست مثلا

متال گیر زیرو که نداریم.. گرند زیرو داشتیم که سال 2014 امد و یک پیش درامدی بر همین بازی بود ... اون مدت کل بازیش به 1 ساعت هم نمیرسه .. بری ارزش داره .

زیرو هم یکی از دوست های قدیمی بیگ باسه که بعدا با هم دشمن شدن و هر کس راه خودش رو رفته .... البته اسم گرند زیرو از این زیرو نیست ..

2ساعت تایپ کردم. دستم رفت رو این دیکمه کی.... موس برگشت =))
    اره اون زیرو رو بازی کردم
    به هر حال مرسی جواب دادی

فقط 2 تا نکته
    کسانی که هنوز بازی رو بازی نکردن یا از مرحله 2 بالاتر هستند این رو نخونند و جواب هم ندن لطفا

نکته 1:
    من خودم تری دی کار می کنم. و تو تری دی مثلا بچه ها وقتی یک انیمیشنی چیزی میسازن ( ممکنه اصلا خوب هم نباشه ) اسم خودشون رو اول و اخر کار و یا حتی به صورت واتر مارک روی کار میزارن. چون حرفه ای نیستند و خیلی ذوق کردند که همچین کاری زدند. بعد اقای هیدو کجیما خا.... ما رو ..... بابا یک بار اولش مینوسه. بعد جلوتر میری دوباره مینویسه. بعد اخرش مینوسیه. بعد دوباره اول و اخر هر مرحله مینوسه. از ایشون بعید یک همچین حرکت غیر حرفه ای. شما بازی های دیگه رو نگاه کن ممکنه 2 3 بار اولش بنویسن. بعد میره اخرین مرحله بازی. نه این هر مرحله هی بنویسه

نکته 2:
    با اینکه من خودم طرفدار سگی این بازی هستم و تفریبا همه سری ها رو بازی کردم؟ و یکی از بهترین بازی های دیناست
    ولی بعضی از صحنه های سینماتیک بازی از نظر کارگردانی ضعیفه

مثلا کجا؟ تعصب نداشته باش. من خودم رو این بازی تعصب دارم ولی خوب گوش کن
    مثلا اول بازی یارو میاد زیر تخت نمیدونم فشنگه چیه برداره ما رو نمیبینه . حالا ممکنه بگی تاریکه
    یا مثلا یارو لنگت رو گرفته سرش به طرف شماست. مخاطب شمایی میگه نمیخوام بمیرم. یار رو میکشه اون طرف تر بعد میکشه. خوب اینجا سواله چرا اون طرف تر کشیدی. بکش بره. دوما این یارو یک مخاطب داره که داره بهش میگه من نمیخوام بمیرم . پس چرا زیر تخت رو چک نکرد
    یا مثلا اون قسمتی که شما و دوستت زیر تخت ها قایم میشی. یکی یکی تخت ها رو چک می کنن و ملت رو می کشن. خوب اونجا باید زیر تخت رو هم چک کنند. یک بچه هم میدونه یک نفر ممکنه زیر یک تختی با این ارتفاع قایم بشه
    یا اون قسمتی که کنار جنازه ها افتادیم ما مثلا مردیم. بعد میان یکی یکی به مرده ها شلیک می کنند. کله اسنیک داره تکون میخوره و این طرف اون طرف رو میبینه =))
    بعد جالبه که به همه مرده ها شلیک می کنن به غیر از این دوتا
    تازه یارو میشاشه . شاش صدا می کنی و بوش بلند میشه. بعد این یارو خیلی تعجب کرده که این آب از کجا اومده
    بعد یارو اتیشیه. اون همه موشک تیر میخوره به اونجاش هم نیست
    بعد اون قسمتی که ما سوار اسب هستیم با یک شات گان تیر میزنیم اون وقت اون دمیج میخوره و سرعتش کم میشه. به نظرم این قسمت رو باید اینطوری درست میکرد که مثلا یک سری منبع آب باشه یا بشکه آب چیزی. وقتی اون به ما میرسه ما به اون منبع آب شلیک کنیم سوراخ شه مثلا اب بریزه روش و... یک چیزی تو این مایه ها

خلاصه از این کارگردان همچین صحنه های ضعیفی بعید بود. ولی در کل بازیش خیلی قشنگه و من خودم متال گیر رو جزو بهترین بازی های دینا میدونم.
    و اونهایی که بازی کردن همه شماره ها رو با این رتبه بندی موافقن
    MG1
    MG3
    MG2
    MG5
    (phantom pain (
    Mg4
    من 4 رو بازی نکردم ولی یکمی روی پس اس بازی کردم خیلی اونقدر خوشم نیومد نسبت به قبلی ها
    یک رو گفتم بهترین چون زمانی که اومد نسبت به زمان و کنسول و گیم پلی و داستان حساب کنی یک شاهکار بود

11. این کاربر از madmaster_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من خودم تری دی کار می کنم. و تو تری دی مثلا بچه ها وقتی یک انیمیشنی چیزی میسازن ( ممکنه اصلا خوب هم نباشه ) اسم خودشون رو اول و اخر کار و یا حتی به صورت واتر مارک روی کار میزارن. چون حرفه ای نیستند و خیلی ذوق کردند که همچین کاری زدند. بعد اقای هیدو کجیما خا.... ما رو ..... بابا یک بار اولش مینوسه. بعد جلوتر میری دوباره مینویسه. بعد اخرش مینوسیه. بعد دوباره اول و اخر هر مرحله مینوسه. از ایشون بعید یک همچین حرکت غیر حرفه ای. شما بازی های دیگه رو نگاه کن ممکنه 2 3 بار اولش بنویسن. بعد میره اخرین مرحله بازی. نه این هر مرحله هی بنویسه
    این حرفی که شما میزنید به خاطر اینه که دقیقا نمیدونید چه زحمتی پشت این بازی کشیده شده (منم نمیدونم)، به نظرم نوش جونش، هر چقدر هم میخواد اسمش رو هرجا دوست داره بزنه ... ( از لج کونامی هم که شده حتی ) ... من فکر میکنم اگه مثلا من و شما یکی از آبجکت های داخل بازی رو تو engine چپ و راست میکردیم همه دنیا رو پر میکردیم که آقا ما هم تو ساخت این بازی بودیما : ))
    بعد به همین دلیل چون هر مرحله creditsش فرق داشته، میخواستن دقیق باشه همه چی .... اومدن همچین حرکتی رو زدن... در کل نمیشه به همین راحتی قضاوت کرد... و ایراد گرفت.

راجع اون مسائل کاردگردانی سینماتیک ها من که نظر خاصی ندارم، اگه بخوایم از این نگاه ایراد بگیریم به خیلی از فیلم ها و چیزای دیگه میشه ایراد گرفت...

بعد شما تا انتهای بازی برو بعد شاید نظرت رو پس گرفتی ;^)
    Last edited by brain; 23-11-2015 at 14:57.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این حرفی که شما میزنید به خاطر اینه که دقیقا نمیدونید چه زحمتی پشت این بازی کشیده شده (منم نمیدونم)، به نظرم نوش جونش، هر چقدر هم میخواد اسمش رو هرجا دوست داره بزنه ... ( از لج کونامی هم که شده حتی ) ... من فکر میکنم اگه مثلا من و شما یکی از آبجکت های داخل بازی رو تو engine چپ و راست میکردیم همه دنیا رو پر میکردیم که آقا ما هم تو ساخت این بازی بودیما : ))
    بعد به همین دلیل چون هر مرحله creditsش فرق داشته، میخواستن دقیق باشه همه چی .... اومدن همچین حرکتی رو زدن... در کل نمیشه به همین راحتی قضاوت کرد... و ایراد گرفت.

راجع اون مسائل کاردگردانی سینماتیک ها من که نظر خاصی ندارم، اگه بخوایم از این نگاه ایراد بگیریم به خیلی از فیلم ها و چیزای دیگه میشه ایراد گرفت...

بعد شما تا انتهای بازی برو بعد شاید نظرت رو پس گرفتی ;^)
    ببین حرف های من رو کامل نخوندی
    اولا من خودم تری دی کار می کنم. خوب میدونم یک چیزی ساختن چقدر زحمت داره. بجث مدل کردنش هست. بعد بجث تکسچرش. بعد نورپردازی و رندر و استخون بندی و انیمیشن و ....
    پس این رو خوب میدونم چقدر زحمت کشیده

در مورد سینماتیک هم این ایرادها خیلی سگی بود. و از این اقا بعید بود

در مورد بازی هم که تا آخرش برم که انشالا میرم. گفتم . من خودم طرفدار سگی این بازی هستم و بازی فوق العاده ای هستش. ولی قبول کن این حرکت اسم نوشتن مسخرس
    مثلا شما بازی بتمن ارخام فارکرای 3 و بازی های دیگه هم شاهکارهایی هستند برای خودشون و قشنگند ولی این همه هم اسم نمی نویسن
    اگر نخوام منع ایشون بکنی به نظرم شخصیت ایشون یکمی مشکل داره و میخواد هی اینطوری خودش رو نشون بده

یکمی جوابی که دادی از روی تعصب بود. من خودم هم روی این بازی تعصب دارم مثل شما. ولی اگر کمی تعصب رو بزاری کنار با من موافق خواهی بود

14. این کاربر از madmaster_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تمام اون نکاتی که به رنگ قرمز گفتی جواب دارن:

نکته 1 : حرفه ای ؟ منظورت رفتار حرفه ای که یک کمپانی بزرگی مثل کونامی میاد و اسم کارگردان، تهیه کننده و نویسنده بازی رو از روی باکس ارت و ویدئوهای بازی برمیداره و اعلام میکنه این فرد رو شوت میکنیم، حقوق تمام اعضای کارمنداشو کم میکنه و تعطیلات اونارو حذف میکنه و یکی در میون اخراجشون میکنه. بیرون بعد اینجا اینو با یک تری دی کار نوب مقایسه میکنی؟ این شد حرفه ای ؟

نکته 2: (فقط همشو نقل قول نگرفتم تا صفحه زیاد نشه)
    مثلا کجا؟ تعصب نداشته باش. من خودم رو این بازی تعصب دارم ولی خوب گوش کن
    مثلا اول بازی یارو میاد زیر تخت نمیدونم فشنگه چیه برداره ما رو نمیبینه . حالا ممکنه بگی تاریکه
    یا مثلا یارو لنگت رو گرفته سرش به طرف شماست...
    این اتفاق ها در همه بازی ها و فیلم ها هست، در بازی های دیگه طرف حتی کشته یمشه و جسدشو تیکه تیکه میکنن بعد فرداش برمیگرده سر خونه و زندگیش، بالاخره باید هیجانی باشه یا نه.

یا اون قسمتی که کنار جنازه ها افتادیم ما مثلا مردیم. بعد میان یکی یکی به مرده ها شلیک می کنند. کله اسنیک داره تکون میخوره و این طرف اون طرف رو میبینه =))
    بعد جالبه که به همه مرده ها شلیک می کنن به غیر از این دوتا تازه یارو میشاشه . شاش صدا می کنی و بوش بلند میشه. بعد این یارو خیلی تعجب کرده که این آب از کجا اومده
    خب اینجاش کاملا واضحه دیگه معلوم که دقت نکردی
    اولا که اونجا نمیشاشه و زیر یارو یدونه سرم هست که ترکیده و ابش میریزه بیرون. اینجا کوجیما هنر به خرج داده و اول قصد یاداوری نسخه های قبلی با یک روش جدید داره.
    دوما چرا وقتی به اینا میرسن نمیکشن (همون لحظه) چون دنبال همین بیگ باس هستن، یکی یکی نگاه میکنن ایا بیگ باس هست ؟ نه پس بکشش ولی به بیگ باس که رسیدن اونجا دیگه باید گزارش بدن اقا پیداش کردیم اینجاست و فلان که مرد اتشی میرسه و باقی اتفاقا
    (قضیه این طوری نیست که چون کله تکون میخوره نمیبینن، نه میبینن ولی کار رو به دقت دارن انجام میدن چون ممکنه بیگ باس رو بکشن.
    -----------

مرد اتشی در مقابل گلوله و اینا دمیج میخوره و این فقط مانع حرکتش و کندش میکنه، ولی اب کلا از بین میبردتش
    شما نتظار داری وسط جنگ چند تا چند منبع اب بزاره تا بزنیشون و بخوره به مرد اتشی؟ اون موقع نمیگی این منابع اب وسط جنگل چطوری ظاهر شدن؟

------------
    و اونهایی که بازی کردن همه شماره ها رو با این رتبه بندی موافقن
    برای من به این شکل هست:
    MGS 3
    MGS 1
    MGS 4
    MGS 2
    MGS 5

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •