تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 68 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 674

نام تاپيک: XPERIA™ T | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای ، صفحه نمایش اچ دی 4.6 اینچی و دوربین 13 مگاپیکسلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnik7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

برای بیشتر شدن زمان شارژدهی نور صفحه از نصف کمتر باشه
    نرم افزار هم چندتایی هست برای بهینه سازی مصرف باتری
    برای نصب بازی های دیتا دار هم اموزش زیاد هست بعد از نصب فایل نصبی دیتا رو در محل مخصوصی که گفته شده باید قرار بدی
    نرم افزارم که دیگه چیز خاصی نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

خب بالاخره روی گوشی ماهم این اپدیت اومد بزنیم ببینیم تغییرات حاصله چیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام دوستان به کمک فوری نیاز دارم اینترنتم اصلا وصل نمیشه تا دیروز وصل می شدا حالا وقتی data storage و wi fi رو روشن می کنم هیچ فرقی نداره اصلا اون علامت e که بالای خط آنتن میومد دیگه نمیاد ممکنه مربوط به نرم افزار battery guru باشه که دیروز نصب کردم؟ ( آقا حل شد یه بار گوشی رو بردم تو حالت فلایت مود دوباره برگردوندم درست شد)
    Last edited by rvx2008; 12-04-2013 at 21:50.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این گوشی قابلیت USB On the Go را داره ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله داره. ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

دوستان کابل hdmi از کجا میتونم واسش تهیه کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

از فروشگاه ،سایتا
    ولی اگه Tv دارین که قابلیت شبکه داشته باشه نیازی دیگه به کابل نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

آقا چند تا سوال 1- من adsl دارم میشه از طریق کابلی برنامه ای چیزی وصلش کنم به گوشی که باهاش برم نت ! مودمم wire less نیستا 2- در مورد باتری به نظرم خیلی زود مصرف میشه گزینه android system و media server خیلی شارژ میخورن چه کار کنم بدون روت کردن میشه کاریش کرد 3- این قالیت شبکه تلویزیون چطوری led 42 lg داریم تو منوش گزینه شبکه هست ولی فعال نمیشه مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

آقا چند تا سوال 1- من adsl دارم میشه از طریق کابلی برنامه ای چیزی وصلش کنم به گوشی که باهاش برم نت ! مودمم wire less نیستا 2- در مورد باتری به نظرم خیلی زود مصرف میشه گزینه android system و media server خیلی شارژ میخورن چه کار کنم بدون روت کردن میشه کاریش کرد 3- این قالیت شبکه تلویزیون چطوری led 42 lg داریم تو منوش گزینه شبکه هست ولی فعال نمیشه مرسی
    در مورد سوال اولتون تا اونجا که من اطلاع دارم درحالت عادی نمیشه و به وسیله یه کارت وایرلس یو اس بی این امکان فراهم میشه که قیمتش از مودم وایرلسا کمتره
    و مورد دوم به وسیله بلوتوسه که چون خودم از طریق وایفای متصل میشم از این طریق اصلا استفاده نکردم
    این اموزش در این مورد هست از یه فروم دیگس البته امیدوارم ارسالش در این تایپیک مشکلی نداشته باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال دوم
    منم خیلی سعی کردم بدون روت کردن مصرف بالای باتریو کم کنم ولی اخر اونجوری که میخواستم نشد
    چندتا تا کار میتونید بکنید برنامه های مثل مپ و .. در قسمت apps متوقف کنید و ازبرنامه های مثل batteryguro یا gopower البته نسخه کرک شدش که در سایتا اندرویدی موجود است استفاده کنید
    ولی بهترین بهینه سازیرو به نظرم در حالت روت میشه به دست اورد
    از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید بدون باز کردن بوتلودر گوشیتونو روت کنید البته من از این طریق هم موفق نشدم احتمال هنوز در اندروید 4.1.2 جوابگو نیست

سوال سوم
    من از تلوییزیونی که استفاده میکنم قابلیت شبکه نداره و از طریق کابل متصل میکنم
    و اطلاع دقیقی ندارم فکر میکنم دوستانی در این فروم بودند که این کارو انجام دادند
    از سایت سونی راهنمای فارسی گوشیرو دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و درقسمت اتصالات یه نگاهی بکنید شاید چیزی دستگیرتون شد همینطور در راهنمای خود Tv

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام دوستان من به یه مشکلی بر خوردم اینترنتو که فعال می کنم یهو شارژ خطم صفر میشه سیمم هم ایرانسله میخوام ببینم از کجا میتونم ببینم چه اپلیکیشنی شارژم میخوره که برم غیرفعالش کنم الان سره 30 ثانیه 1000 تومن از اعتبارمو خورد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •