اینم کاور های آلمینیومی(درب پشت) برای Note II جدید اومده تو ebay
قیمت 6.25 پوند
راستی محسن جان شما از این برچسب ها پیدا کن این مار capdase ولی خودت میدونی که invisible shield کامل ترینه
![]()
اینم کاور های آلمینیومی(درب پشت) برای Note II جدید اومده تو ebay
قیمت 6.25 پوند
راستی محسن جان شما از این برچسب ها پیدا کن این مار capdase ولی خودت میدونی که invisible shield کامل ترینه
![]()
Last edited by d.b23; 19-10-2012 at 23:21. دليل: درب آلمینیومی
عالی ...................
خیلی قشنگه ... اینطوری میشه دوتا رنگ داشته باشیم گوشیمون .... کسی قیمت این گوشی رو نداره ... از 2 تومن گرون تر شده ؟
16G 2400
قیمتش فقط همون اول 2 تومن بود ! الان دیگه 2200 هم گیر نمیاد !!
امروز صوت و تصویر کامران نمایندگی پارس سامتل فروش ویژه گذاشته بود..........
یه صفی هم درست شده بوت...
نوت2 + جایزه (گلکسی w ) میدادن 2700
با توجه قیمت گلکسی w که 800 هست
نوت 2 در میومد 1.900
90 تا گوشی هم بیشتر ندادن... با گارانتی و.....
قرعه کشی هم کردن و گلکسی نوت 10 و اس 3 دادن .. .(:
Last edited by AbKhiar; 20-10-2012 at 17:50.
منکه معنی اینکار و نمیفهمم.هیچ جای دنیا اینکار رو نمیکنند! زمانی میخواستم 2 پاکت شیر بگیرم باید یه بسته پنیر هم زورکی میگرفتم!
حالا هم نوت2 میخواید بگیرید باید پول بشتری بدید تا یه جنس بنجل دیگه هم زورکی بدند!
من نمیدونم چرا ایرانیها با فرهنگ تحریم کردن خرید بیگانه اند؟
باهات موافقم
جالب اینکه اونطرف خیابون همون کسایی که خریده بودن علنا بازار سیاه راه انداختن و داشتن گوشی هاو جایزرو میفروختن
یعنی خیلی از این موجودات اصلا نمیدونستن اس پن چی هست حتی
در جا رفتن اون سمت گوشی هارو فروختن ا:
فقط اومدن که یه 200-300 ت سود کنن
من واقعا طرفدار این گوشی بودم و بهش نیاز داشتم
ولی با این قیمت ها و وضع ارز کاملا پشیمون شدم و حالا حالا ها فراموشش کردم /:
والا منم علاقه داشتم که این گوشی رو میداشتم ، ولی با این قیمتی که داره ؛ بضاعت مالی اینکه بگیرمش رو ندارم.
این کار و این شلوغی ها هم به خاطر اون جایزه اش هست ؛ مردم دوست دارند به اصطلاح جایزه ببرند درحالیکه فروشنده سود خوبی میکنه ؛ هم مارکتینگ و بازاریابی و تبلیغ عالی براش هست ، هم اینکه پول این جایزه ها رو روی گوشی ها کشیده و میخوره و هم اینکه در حالت عادی شاید تعداد کمتری از این گوشی میفروخت ، اما الان تعداد خیلی بیشتری رو میفروشه و سود بیشتری به جیب میزنه.
واسه نوت هم کامران چنین قضیه ای رو راه انداخته بود ، همین بساط بود اونم. :|
من الان بازار علاالدین و بازار موبایل ایران بودم
notII قیمت همه جوره می گفتن!!
ولی با خواهش و.... 2.500 و بی گارانتی!!!
برای گلکسی SIII و NOTI تست بود ولی هنوز NOT II تست نداره ولی اون 2 رو تست کردم زیاد هم شاخ نبود!!!یعنی حداقل با اون قیمت ها نمی ارزه!!!
htc هم one تست کردم بد نبود!!!
و aplle 4s رو هم تست نکردم ولی همه می گن کار با 4s راحت تر !!!
کلا یک گوشی شاخ پیدا نکردم و نتونستم به نتیجه برسم !!!حد آشنایی با گوشی در حد N91 نوکیاست از اون موقع تا حالا دارمش 7سال شده ولی این جوری اگه پیش می خواد بره فکر کنم بازم باید با این بسازم!!!
کسی نمی تونه من رو کمک کنه!!!
امروز سکه اومد پایین (حداقل رو تابلو ها)به نظر شما رو قیمت موبایل تاثیر داره!!؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)