تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 49 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 481

نام تاپيک: Windows 8 & 8.1 | آخرین کرک ها در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ویندوزم 8 هست.....آخه توی سایتهای مختلف توی راهنمای نصب kmspico نوشته بود واسه ویندوز 8 هم هستش!!!!!!!!!!!!!!! البته kmsnano هم قبلن نصب کردم بازم active نشد!!!!!؟؟؟ kmsnano هم واسه 8.1 هست؟؟؟
    حالا میشه کرک ویندوز8 بهم معرفی کنین یا لینکشو بذارین؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه هم داشتم اینکه برای نصب کرک روی ویندوز 8 باید net framwork4 . داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنوووووون از لطفتون.....
    Last edited by MDAYF; 27-01-2014 at 19:57.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ویندوزم 8 هست.....آخه توی سایتهای مختلف توی راهنمای نصب kmspico نوشته بود واسه ویندوز 8 هم هستش!!!!!!!!!!!!!!! البته kmsnano هم قبلن نصب کردم بازم active نشد!!!!!؟؟؟ kmsnano هم واسه 8.1 هست؟؟؟
    حالا میشه کرک ویندوز8 بهم معرفی کنین یا لینکشو بذارین؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه هم داشتم اینکه برای نصب کرک روی ویندوز 8 باید net framwork4 . داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنوووووون از لطفتون.....
    از کرک های صفحات اول همین تاپیک استفاده کنید به جواب میرسید

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من یه بار قبلاً ویندوزم را از طریق اسکایپ اکتیو کرده بودم و سر آخر اپراتور کامپیوتری که یه سری کد را برام خوند اون کدها را نگه داشتم.حالا می تونم دوباره رو ویندوز جدید رو همون سیستم از اون کدها استفاده کنم؟چطوری؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان ویندوز ۸.۱ من به روش skyp فعال شد ولی اگه بخوام ویندوز را بعدا دوباره نصب کنم دقیق یادم نیست کدوم سریال را وارد کردم تا اون کد ها را داده تا تو اسکایپ وارد کنم و کد فعال سازی را بمن بده.
    منظورم اینه که برای اکتیو کردن ویندور ۱- باید یه سریال را تو قسمت cmd وارد کنم ۲- یه سری سریال ویندوز بمن میده تا تو skyp وارد کنم ۳ - تو مرحله سوم سریالی هست که skypبمن اعلام میکنه که نهایتا با وارد کردن این سریال ویدوز اکتیو میشه.
    در نتیجه ما برای فعال سازی ویندوز به سه تا سریال نیاز داریم من دومی و سومی را برای استفاده های بعدی ذخیره کردم ولی سریال اولی را یادم نیست چه سریالی را وارد کردم. لطفا راهنماییم کنید از کجا و چطوری میتونم بدونم اولین سریالی که تو قسمت cmd وارد کردم چی بود؟

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من یه بار قبلاً ویندوزم را از طریق اسکایپ اکتیو کرده بودم و سر آخر اپراتور کامپیوتری که یه سری کد را برام خوند اون کدها را نگه داشتم.حالا می تونم دوباره رو ویندوز جدید رو همون سیستم از اون کدها استفاده کنم؟چطوری؟
    سلام دوستان ویندوز ۸.۱ من به روش skyp فعال شد ولی اگه بخوام ویندوز را بعدا دوباره نصب کنم دقیق یادم نیست کدوم سریال را وارد کردم تا اون کد ها را داده تا تو اسکایپ وارد کنم و کد فعال سازی را بمن بده.
    منظورم اینه که برای اکتیو کردن ویندور ۱- باید یه سریال را تو قسمت cmd وارد کنم ۲- یه سری سریال ویندوز بمن میده تا تو skyp وارد کنم ۳ - تو مرحله سوم سریالی هست که skypبمن اعلام میکنه که نهایتا با وارد کردن این سریال ویدوز اکتیو میشه.
    در نتیجه ما برای فعال سازی ویندوز به سه تا سریال نیاز داریم من دومی و سومی را برای استفاده های بعدی ذخیره کردم ولی سریال اولی را یادم نیست چه سریالی را وارد کردم. لطفا راهنماییم کنید از کجا و چطوری میتونم بدونم اولین سریالی که تو قسمت cmd وارد کردم چی بود؟
    سلام. آموزش پایین رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

6. 2 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوست عزیز من که از این روش سردرنیاوردم و یسری کارارو که گفته بود را انجام دادم ( نمیدونم درست یا غلط) بدبخت شدم به زور ویندوزم رو اکتیو کرده بودم حتی ویندوزم هم از اکتیو دراومد حالا باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنمای فارسیش رو بذارید.

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوست عزیز من که از این روش سردرنیاوردم و یسری کارارو که گفته بود را انجام دادم ( نمیدونم درست یا غلط) بدبخت شدم به زور ویندوزم رو اکتیو کرده بودم حتی ویندوزم هم از اکتیو دراومد حالا باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنمای فارسیش رو بذارید.
    سلام.
    بله . این راه حل ممکنه این مشکل رو بوجود بیاره و شما باید دوباره ویندوز رو اکتیو کنید. یه راهی هست شاید بهتون کمک کنه که این مشکل پیش نیاد . اینکه همه چیز رو آپدیت کنید و بعد میتونید ویندوز رو فعال و بک آپ گیری کنید!
    این فایل pdf آموزش فارسی هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    از طریق نرم افزار هم میتونید بکاپ بگیرید :

موفق باشید

9. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام.
    بله . این راه حل ممکنه این مشکل رو بوجود بیاره و شما باید دوباره ویندوز رو اکتیو کنید. یه راهی هست شاید بهتون کمک کنه که این مشکل پیش نیاد . اینکه همه چیز رو آپدیت کنید و بعد میتونید ویندوز رو فعال و بک آپ گیری کنید!
    این فایل pdf آموزش فارسی هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    از طریق نرم افزار هم میتونید بکاپ بگیرید :

موفق باشید
    سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه راهنمایی کردید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کار نکرد عزیز جان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم مشکل stopped working بعضی ازبرنامه ها با این کرک ها ممکنه حل بشه؟ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •