مال بنده ورژن F.13 هست
عزیز 19 ثانیه واقعا سریعه مال من از این بیشتر طول میکشه تاپیک های دیگه رو بخونی لپتاپ بعضی از دوستان بالای 1 دقیقه طول میکشه شما اگه سرعت بالاتر میخوای باید روی لپتاپت SSD بذاری!!!
مال بنده ورژن F.13 هست
عزیز 19 ثانیه واقعا سریعه مال من از این بیشتر طول میکشه تاپیک های دیگه رو بخونی لپتاپ بعضی از دوستان بالای 1 دقیقه طول میکشه شما اگه سرعت بالاتر میخوای باید روی لپتاپت SSD بذاری!!!
دوست عزیز شما خیلی کمکم کردید..مرسی..امروز زمانی که وایرلس را روشن کردم گفتم دستی و تیک اتوماتیک را برداشتم حالا می خواهم وایرلس را روشن کنم دکمشو که میزنم روشن نمیشه. میتونید راهنمایی کنید.. خیلی ممنونم
![]()
Last edited by mehrdadttm; 04-01-2013 at 22:51.
کسی نیست چطوری راه بندازمش![]()
دوستان من هاردم را پارتیشن بندی کردم . می خواهم 7 اورجینال نصب کنم میزنه همه پارتیشنا را یکی میکنه.تقریبا همون فاکتوری می کنه چی کارش کنم که دست به بقیه پارتیشنها نزنه![]()
کمک کند منتظر راهنماییتون برای پارتیشن![]()
کسی نیست بگه چطور پارتیشن بندی کنم و ویندوز اورجینال هم باشه![]()
خوب ویندوز رو نصب کن بعد پارتیشن بندی کن!
منظورت رو دقیق تر بگو خب؟اگه منظورت از ویندوز اوریجینال همون بکاپیه که گرفتی موقع ریستور فکر می کنم کل پارتیشنت رو هم مثل روز اول می کنه.(دقیقا نمی دونم گزینه ای داره که فقط c رو پاک کنه و ویندوز بریزه یا نه.بعضیا می گن نداره.بعضیا هم می کن داره.من خودم تست نکردم چون نمی خوااستم ریسک کنم.بهتریم کار اینه که بری از سایت مایکروسافت یه ویندوز 7 ( همون ور÷نی که تو خود لپتاپ بوده که معمولا home هست) دانلود کنی و بعد با سریال نامبر پشت لپتاپ اکتیوش کنی.حجمش 3 گیگه فکر کنم.من چند ماه پبش همین کار رو کردم.با فرمت iso (ایمیچ) هم هست که می تونی رایتش هم کنی و راحت نصب کنی
پارتیشن بندی هم با برنامه easus خیلی راحت می تونی کنی.مشکلی نیست
راستش من با ویندوز ایکس پی پارتیشن درایو c را درست کردم 50 گیگا بعد با ریکاوری ویندوزش را که نصب می کنم دوباره کل پارتیشن یکی میشه 1 ترا...می خواهم ببینم چیکار کنم که این ویندوز ارجینال را با درایوراش نصب کنم ولی دست به کل هارد نزنه و فقط درایو c که براش حجم مشخص کردم نصب بشه![]()
Last edited by mehrdadttm; 07-01-2013 at 21:54.
بابا تر خدا یکی بگه چی کار کنم .............می خواهم درایو c را یه پارتیشن 50 گیگ بزارم و با سیستم ریکاوری ویندوز ارجینالش را نصب کنم ولی وقتی پارتیشن بندی می کنم و می رم برای نصب ویندوز با سیستم ریکاوری دوباره کل پارتیشن یکی مشه یعنی درایوc میشه 1 ترا چی کارش کنم .......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)