باخت هم باخت فدای سرش مهم اینه که تلاشش رو کرده
باخت هم باخت فدای سرش مهم اینه که تلاشش رو کرده
جواب اينجاست كه داور يك امتياز به فرانسويه داد درنتيجه مبارزه سرپا اعلام شد.
حالا كيه كه ميگه ناداوري نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نكته خوبي اشاره كرديد كه من حواسم نبود
فیسبوک کشتی گیر فرانسوی رو دوستان به گند کشیدن
آخه اون بنده خدا چه گناهی کرده!
خب مربی ایران اعتراض کرد و اعتراضشو قبول نکردن و در نتیجه باید به حریف یه امتیاز بدن دیگه، چون اعتراض وارد نبوده.
(البته من که میگم کلا ناداوری کردن توی این بازی)
عزيز هماهنگ شده بود تيم فرانسوي از جريان باخبر بودن
احتمال زياد زدو بند بين فرانسه و روس و كره بوده...كه عبدولي حذف شه..بعد كشتي بين كره و فرانسه رو هركي برد
واقعا یعنی چی رفتن هر چی از دهنشون دراومده تو فسبوک طرف گذاشتن!!
فرانسه روس کره! عجب ! فراماسونری ها رو از قلم انداختی
چطور وقتی پای تبانی عربا تو فوتبال میاد وسط همه قبول می کنن ، ولی الان نه ؟فرانسه روس کره! عجب ! فراماسونری ها رو از قلم انداختی
دوست عزیز یه بار دیگه بشین قوانین رو بخون ضرر نمیکنی
نمیدونم چرا همیشه دوست داریم برای شکست هامون بهانه بیاریم و همیشه دشمن ها عامل شکستمون هست !
فرانسه و انگلیس و ...
تو بوکس یه طلامون رو گرفتن . اینجا هم یه طلامون رو گرفتن . اصلا این دشمن ها نباشه ما اول میشیم تو رده بندی
باز خوبه کارشناس رادیو ورزش صراحتا میگه عبدولی در کشتی اخر خیلی ضعیفتر نسبت به کشتی های قبلی کار کرد !
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 07-08-2012 at 19:39.
اولا شما گفتي چه گناهي كرده و من گناه ايشون رو گفتم
دوما من نخواستم از پيام گذاشتن روي پيج اون بابا دفاع كنم،اصلا اينكار فايدش چي هست(درضمن فيسبوكو قبول ندارم)
سوما بحثو خواهشا سياسي نكن...اينجا ورزشه منم عاشق ورزش خاصه كشتي حاضرم تا پاي جون واسش مايه بذارم
شما هم كه از جريانات كشتي بيخبري لطفا از مسخره كردن بپرهيز.جريانات مافياي كشتي يك امر طبيعي شده كه ازش ايران فقط سرش كلاه مونده
نميگم واست متاسفم...چون تاسف واسه تو فايده نداره
خوبه تو تکواندو هوگوی اکترونیکی هست و گرنه حقمونو می خوردن ، البته سخت تر ازون این بود که به دوستان بقبولونیم در صورت نبود هوگوی الکترونیکی اونجا هم ناداوری شدیده ! اصولا این بتی که تو ذهنشون ساختن به این راحتی نابود نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)