تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 197 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

متن نامه مهناز افشار برای علی کریمی

بازیگر معروف سینما این نامه را در یکی از شبکه های اجتماعی نوشته است.

مهناز افشار می نویسد:

«واقعیت این است که اهل فوتبال نیستم و آن را فقط در سطح ملی دنبال میکنم ولی برای اینکه علی کریمی را بشناسی حتما نباید فوتبالی باشی. کارهایی که او انجام میدهد از آن جنس کارهایی است که فقط اسطوره ها میتوانند انجام دهند.

ستاره

کریمی نمونه واقعی آن دسته از افرادی است که از دل جامعه برآمده و هیچوقت خود را از آن جدا نکرده. علی عزیز میدانم این روزها شما را تحت فشار قرار دادند و میخواهند هرطور که شده شما را از صحنه خارج کنند ولی از شما میخواهم که بمانی، بایستی و بجنگی.

طاقــــت بیـــــار رفیــــق

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 11 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

عکس مهرداد پولادی بعد از عمل جراحی
    کانون هواداران پرسپولیس: پولادی, بعد از اتفاق تلخی که در کرمان برایش رخ داد; دیروز تاندون انگشت خود را در تهران به تیغ جراحی سپرد. پولادی بازی پرسپولیس - پیکان را از دست داد و در مقابل بازی با ازبکستان هم, باید با اتل باشد. خسارت وارده به پرسپولیس و تیم ملی را که مسبب ان کرمانی ها بودند, به انها تبریک عرض می نماییم!
    Last edited by Alinho; 29-10-2012 at 13:06.

4. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض نانامه پولادی به هواداران پرسپولیس: صحبت‌های رویانیان مایه مباهات من است/می خواهم کریمی را برگردانند

مهرداد پولادی در نامه‌ای درباره اتفاقات دیدار پرسپولیس و مس کرمان توضیحاتی داد.

متن نامه مهرداد پولادی هافبک پرسپولیس به شرح زیر است:

با سلام به ملت شریف ایران

دلیل این که برای اولین بار دست به قلم می‌برم و نامه‌ای سرگشاده خطاب به رسانه‌های محترم و هواداران عزیز پرسپولیس و البته مردم شریف کرمان می‌نویسم، اتفاقات ناگواری است که در جریان بازی پرسپولیس و مس کرمان رخ داد. یک سوی این اتفاقات جماعتی بودند که نمی توانم آنها را منتسب به شهروندان محترم و میهمان نواز کرمانی بدانم و سوی دیگرش شخص خودم که البته هیچ توجیهی در قبال آن چه انجام دادم نخواهم داشت اما لازم است در این فرصت به مواردی اشاره کنم.

اولا آقای رویانیان در مصاحبه خود از جملاتی در قبال بنده استفاده کرده‌اند که مایه مباهات و افتخار من است. وقتی به عنوان سرباز پرسپولیس می‌شنوم که آقای رویانیان در قامت مدیرعامل باشگاه در توصیف بنده می‌گویند: «پولادی یک ستاره است و در کنار ستاره بودن، احساسات، عاطفه و غیرت هم دارد...» هم به خودم می‌بالم و هم بابت تمام آن چه باعث آزردگی دل هواداران پرسپولیس و مدیریت باشگاه شده احساس عذاب وجدان می‌کنم. در پاسخ به آن چه آقای رویانیان در گفت و گو با رسانه‌ها بیان کرده‌اند فقط می‌توانم سپاسگزار باشم و آرزو کنم هرگز نه ایشان و نه هیچ یک از هواداران باشگاه را با رفتار و گفتار و حتی اندیشه‌هایم از این باور برنگردانم.

ثانیا آقای رویانیان در مصاحبه خود گفته‌اند: «با پولادی برخورد انضباطی می‌کنیم تا یاد بگیرد از این پس در کنار غیرت و تعصب و احساسات، خودش را کنترل کند. چون پولادی بازیکن تیم ملی و سرمایه فوتبال ماست...» و من خدمت محمد رویانیان عزیز می‌گویم که از هرآن چه ایشان به عنوان مدیرعامل باشگاه به عنوان جریمه و برخورد انضباطی با بنده در نظر بگیرند را روی دو چشم می‌گذارم، می‌پذیرم و باعث افتخار خود می‌دانم که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مواجهه با اشتباهی که من مرتکب شده‌ام، جنبه منافع ملی را در نظر می‌گیرند نه منافع باشگاهی را. خطایی کرده و آن قدر باید شهامت داشته باشم که عواقب آن را بپذیرم. خطایی در مجموعه بزرگ پرسپولیس مرتکب شده‌ام و می‌دانم باید مقابل برخورد انضباطی باشگاه تمکین کنم اما پیش از آن که با هرگونه تنبیهی که محقم است روبرو شوم، از مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، تک تک هواداران پرسپولیس و البته تمامی مردم شریف ایران (به عنوان بازیکن تیم ملی کشور عزیزم) بابت آن چه در کرمان مرتکب شدم عذرخواهی می‌کنم. پیش از آن که قصاص خطای خود را بپردازم امید دارم از من بپذیرند که این آخرین اشتباه من در ادوار زندگی حرفه‌ای‌ام خواهد بود. حال آماده برخورد باشگاه محترم پرسپولیس هستم.

ثالثا درخواستی عاجزانه از محمد رویانیان دارم. مردی که امروز می‌دانیم چگونه به تنهایی مقابل تمامی مشکلات ایستاده و تمامی هجمه‌های اخیر را به دوش می‌کشد. می‌دانیم دلسوز است و هیچ تصمیمی را براساس امیال شخصی‌اش اتخاذ نکرده و جز موفقیت پرسپولیس رویایی در سر ندارد. از آقای رویانیان به عنوان یک سرباز کوچک خواهش می‌کنم زمینه را برای بازگشت علی کریمی به باشگاه پرسپولیس فراهم کند. از آقای رویانیان که می‌دانیم روزهای سختی را به خاطر اشتباهات ما بازیکنان می‌گذراند درخواست می‌کنم فرصتی دوباره به یکی از بزرگترین بازیکنان کنونی فوتبال ایران بدهد تا با حضور خودش در تمرینات تیم، باعث افزایش روحیه تیمی و بالا رفتن امیدهای ما برای موفقیت شود. از آقای رویانیان می‌خواهم هیچ تخفیفی در جریمه و تنبیهات بنده قائل نشود، ولی این درخواست عاجزانه‌ام را در زمینه بازگرداندن نماد تعصب و غیرت به مجموعه پرسپولیس را بپذیرند. بازگشت کریمی به پرسپولیس را مانند جریان دوباره خون در رگ‌های پرسپولیس می‌دانم و امیدوارم آقای رویانیان با درایت و حسن مدیریت خود، این لطف را در حق رگ‌های پرسپولیس داشته باشند.

بار دیگر به عنوان یک سرباز خاطی، بابت تک تک اشتباهات فنی و اخلاقی‌ام چه در کرمان و چه در سایر روزهایی که پیراهن مقدس پرسپولیس را بر تن داشتم از مدیریت باشگاه، سرپرست تیم، تک تک بازیکنان و یکایک هواداران و مردم شریف ایران عذرخواهی می‌کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by moh3en_sh; 29-10-2012 at 20:20.

6. 8 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، 18 بازیکن به اردوی پیش از دیدار برابر پیکان دعوت شدند.کادر فنی سرخپوشان پس از تمرین امروز، اسامی 18 بازیکن را برای بازی مقابل پیکان به شرح زیر اعلام کرد:

شهاب گردان، جونیور نیلسون، سید جلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، محمدرضا خانزاده، علیرضا نورمحمدی، مهدی مهدوی کیا، میثم نقی زاده، محمد نوری، هادی نوروزی، کریم انصاری فرد، سامان آقازمانی، امیرحسین فشنگچی، مهرزاد معدنچی، جواد کاظمیان، محمد قاضی و غلامرضا رضایی.گفتنی است، دیدار تیم های پرسپولیس و پیکان از هفته چهاردهم مسابقات لیگ برتر فوتبال، فردا (چهارشنبه) از ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

6

در واکنش به قرار گرفتن نیکوتین در لیست مواد ممنوعه/ عاشوری: قلیان کشیدن فوتبالیست ها نگران کننده بود

خبرگزاری پرسپولیس : نیکوتین از سال 2013 در لیست مواد ممنوعه قرار می گیرد.

به همین دلیل بازیکنان با استعمال دخانیات دوپینگی به حساب می آیند. در سال های گذشته همواره حرف و حدیث زیادی درباره حضور فعال بازیکنان فوتبال در سفره خانه های ایران مطرح شده است. محسن عاشوری مربی سابق پرسپولیس در این باره می گوید: «این خبر امیدوار کننده ای است و اگر نیکوتین در فهرست مواد ممنوعه وادا قرار بگیرد بالطبع فوتبالست ها هم به سمت دخانیات نمی روند چون کشیدن قلیان تاثیر منفی روی بازیکنان می گذارد و کارآیی آنها را در زمین مسابقه پائین می آورد. البته دلیل ناکامی یک تیم تنها نمی تواند کشیدن سیگار و قلیان باشد اما همانطور که گفتم بی تاثیر نیست.»

عاشوری درباره خودش نیز توضیح می دهد: «استعمال سیگار در گذشته بوده و امروز چیزی که نگران کننده است کشیدن قلیان است. خود من در سال های آخر بازیگری ام سیگار می کشیدم که اگر نمی کشیدم بهتر بود چون قطعا با توانایی بیشتری در زمین مسابقه بازی می کردم.»

9. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عکس مهرداد پولادی بعد از عمل جراحی کانون هواداران پرسپولیس: پولادی, بعد از اتفاق تلخی که در کرمان برایش رخ داد; دیروز تاندون انگشت خود را در تهران به تیغ جراحی سپرد. پولادی بازی پرسپولیس - پیکان را از دست داد و در مقابل بازی با ازبکستان هم, باید با اتل باشد. خسارت وارده به پرسپولیس و تیم ملی را که مسبب ان کرمانی ها بودند, به انها تبریک عرض می نماییم!
    دوست عزیز درسته طرفدارای مس نباید فحاشی میکردن ولی پولادی باید خودشو کنترل میکرد تا این اتفاق براش نیوفته و پرسپولیس و تیم ملی رو با مشکل مواجه نکنه البته این نظره منه

11. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض

به امید برد خوب و خارج شدن پرسپولیس از بحران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوست عزیز درسته طرفدارای مس نباید فحاشی میکردن ولی پولادی باید خودشو کنترل میکرد تا این اتفاق براش نیوفته و پرسپولیس و تیم ملی رو با مشکل مواجه نکنه البته این نظره منه
    من فقط خبر رو گذاشتم و متن خبر حرف من نیست، هرچند که باهاش موافقم!

14. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

چه خبره توی باشگاه !؟ :

همه آنچه در پرسپولیس می گذرد

خبرگزاری پرسپولیس :
    ظاهرا شرایط طوری پیش رفته که نتیجه بازی پیکان هرچه که باشد منجر به بازگشت جادوگر به پرسپولیس شود!
    تمرين عصر دوشنبه كه به آخر رسيد، محمد رويانيان دور از چشم سرمربي و همكارانش به هم‌صحبتي با بازيكنان نشست و گفت كه هدفش را گذاشته بر بازگرداندن علي كريمي، اتفاقي كه بدون رضايت ژوزه غيرممكن جلوه مي‌كند و براي گرفتن همين رضايت هم بود كه دستش را به سوي بازيكنان دراز كرد و از آنها كمك خواست. كمتر از يك ساعت بعد از آن نشست محرمانه، پرسپوليسي‌ها در منزل حسين ماهيني دور هم جمع شدند تا حرف‌هاي‌شان را يكي كنند. تاكيدشان هم بر همدلي و اتحاد بازيكنان بود و راهي را جست‌وجو مي‌كردند براي خروج پرسپوليس از بحران كه آن را جز در بازگشت كريمي نيافتند. همانجا بود كه قرار ميهماني بعدي را در خانه ژوزه گذاشتند.
    درست مثل مهدوي‌كيا كه پيش از بازي با سايپا به تنهايي و در قامت كاپيتان به ميهماني سرمربي رفت و بازگشت شماره هشت را طلب كرد؛ اگرچه كه پاسخ مثبت نگرفت! صف حاميان كريمي با حضور دوازده بازيكن – مهدوي‌كيا، بنگر، سيدجلال، كاظميان، معدنچي، نوري، پولادي، نوروزي، قاضي، رضايي، گردان و نورمحمدي – تشكيل شد و آنها ديروز صبح راه منزل مرد پرتغالي را در پيش گرفتند. تنها حرف آنها، بازگشت علي كريمي به پرسپوليس بود و پاسخ مشخصي داشت: «نه»! اين پاسخ را پيش‌تر هم از زبان سرمربي شنيده بوديم و مانوئل ژوزه بارها به زبان آورده بود كه: «تا من هستم، كريمي جايي در اين تيم نخواهد داشت.» او اين بار هم پاي همان دليل‌ها را وسط كشيد و گفت كه حاضر به قبول دوباره شماره هشت نيست. بازيكنان اما رفته بودند تا همانجا كار را تمام كنند و اصرارهاي‌شان هم بالاخره نتيجه داد.
    ژوزه با ديدن اصرارهاي بازیکنان گفت كه حاضر است با بازگشت علي كريمي به پرسپوليس موافقت كند اما تنها به يك شرط: «شما پيكان را ببريد، من او را برمي‌گردانم.» اما از سوی دیگر بحث هدایت شورایی پرسپولیس مطرح شده است! اینکه شنیده می شود نتیجه نگرفتن برابر پیکان چوب خط سرمربی پرتغالی این تیم را تمام می کند و بعید به نظر می رسد شکست برابر این تیم با ادامه همکاری وی با پرسپولیس همراه باشد. در صورت این اتفاق قرار است هدایت پرسپولیس موقتا به صورت شورایی به جمعی متشکل از پروین ، استیلی ، گل محمدی و پیروانی سپرده شود. در این صورت نیز می توان گفت بازگشت جادوگر به پرسپولیس حتمی است و تنها در صورتی این اتفاق منتفی خواهد شد که اتفاقی نادر رخ دهد و مانوئل رو در روی رویانیان و شاگردانش قرار بگیرد و مواضع قبلی اش را تکرار کند.

16. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خدا رحم کنه بچه ها غیرتی شدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •