تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 301 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داور به درستي گل سپاهان رامردوداعلام کرد

کارشناس مسائل داوري فوتبال با تاييد تصميم سعيد مظفري‌زاده در مردود اعلام کردن گل دقايق پاياني سپاهان گفت: داور در اين بازي قاطعانه قضاوت کرد.

محمد رياحي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، درباره صحنه مشکوک رخ داده در ثانيه‌هاي پاياني ديدار تيم‌هاي سپاهان و استقلال که در آن سعيد مظفري‌زاده گل سپاهاني‌ها را مردود اعلام کرد، گفت: در اين صحنه مهاجم و دروازه‌بان همزمان با يکديگر روي هوا بلند شدند و از آنجايي که دروازه‌بان مالک توپ بود، در نتيجه خطايي که اعلام شد صحيح بود و داور در مردود اعلام کردن گل درست عمل کرد.

وي در ادامه گفت: مظفري‌زاده در اين بازي خيلي خوب قضاوت کرد و اکثر قريب به اتفاق سوت‌هايش صحيح بود. من کمتر ديدم که مظفري‌زاده اينچنين قضاوت کند. قضاوت او امروز هم صحيح بود و هم قاطع.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alivw71; 18-11-2012 at 17:50. دليل: منبع

2. 6 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

امروز تقریبا همه چیز دست در دست هم دادن تا استقلال صدر بمونه:

استقلال،سپاهان رو در یک بازی 6 امتیازی برد.

ملوان از پیکان باخت...............

تراکتور از فولاد باخت...............

بقیش هم ولش کن.

خدا رو شکر با یه بازی کمتر توی صدر ایستادیم.

به هر حال تبریک

4. 5 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

6. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

در باشگاه استقلال به روي مجيدي باز است

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بهتر است سياسيون از فوتبال بروند آقايان نظامي و صنعتي اگر کارشان را بلد بودند در همان عرصه مي‌ماندند.

به گزارش فارس، اميرقلعه‌نويي در ادامه نشست خبري پس از مسابقه با سپاهان اظهار داشت: برخي از کارشناسان اجنبي پرستند و در افکار عمومي انحراف ايجاد مي‌کنند و به مردم آدرس اشتباه مي‌دهند. فوتبال ما هزار ايراد دارد و من فقط 5 دقيقه در موردش صحبت کردم اين آدم‌ها را بدون کارشناسي مي‌آورند تا در مورد فوتبال صحبت کنند. تيم ملي ايران مقابل تيم سوم بحرين پيروز شد که علتش مسائل سياسي بحرين بود. آنها از دقيقه يک هم 10 نفره شدند. روي حرکات انفرادي به موفقيت رسيديم و ما فوتبالي از تيم ملي نديديم.

وي ادامه داد: کارشناسان قلعه‌نويي و دايي را محاکمه مي‌کنند در حالي که دايي اسطوره فوتبال ما است و بايد کمکش کنيم تا رئيس AFC شود، من قلعه‌نويي که کوچک هستم. با اين حال همان زمان هم کارشان به خواهش و تمنا رسيد تا من سرمربي تيم ملي شوم گفتم مي‌خواهم با استقلال به آسيا بروم اما آنها گفتند ايران را از اين گروه بالا بياور بعد به جام جهاني فکر کن. من با تيم ملي به عنوان صدرنشين از آن گروه صعود کردم در مالزي هم تيم من صدرنشين بود.

وي ادامه داد: آدم‌هاي سياسي به فوتبال مي آيند، آنها بهتر است بروند. اين آقايان اگر در صنعت و کارهاي نظامي کارشان را بلد بودند در همان عرصه فعاليت مي‌کردند چرا صنعتي‌ها و نظامي‌ها را به فوتبال آورديد؟ مگر من را مديرعامل سايپا و يا ايران‌خودرو مي‌گذارند؟

قلعه نويي تاکيد کرد: من کارم را در آنجا بلد نيستم و شرايط کنوني را هم خراب‌تر مي‌کنم اما برخي با ارتباطاتي که دارند به ورزش مي‌آيند و مشهور مي‌شوند. آنها دنبال شهرت هستند نه محبوبيت. تعداد تماشاگران ما را به 3 هزار رساندند و خيالشان راحت شد بعد مي‌گويند مي‌رويم اما باز هم به دنبال بازگشت هستند چون فوتبال ما هزار ايراد دارد.

سرمربي استقلال با اشاره به زمان حضورش در تيم ملي عنوان کرد: يک آقايي مي‌گفت در صدا و سيما گاهي اوقات مي‌گويند يک آهنگ نبايد پخش شود و ضرغامي هم روي تابلو نوشته بود تا مي‌توانيد به قلعه‌نويي حمله کنيد. جرم من اين بود که بدون قرارداد به مالزي رفتم و به عنوان سرباز وطن براي تيم ملي خدمت کردم. با من جلسه گذاشتند و گفتند بدون قرارداد به مالزي برو و اينکه احساس مي‌کردم سرباز مملکتم هستم اين کار را کردم اما چرا آدم‌هايي مثل دادکان و مصطفوي بايد خانه‌نشين شوند.

قلعه‌نويي با انتقاد از ترکيب هيئت مديره برخي باشگاه ها عنوان کرد: اين اعضاي هيئت مديره از کجا مي‌‌آيند؟ مي‌گويند آنها قدرت سياسي دارند ما اين قدرت سياسي را نمي‌خواهيم دولت 98 درصد پول فوتبال را مي‌دهد اين پول را به دست اهل فن بدهد. اگر به غير از رحيمي، فرد ديگري مديرعامل سپاهان شده بود اين مجموعه نابود مي‌شد. زيرا او خودش ورزشي است و تجربه مديريت ورزش را دارد و توانست اين مجموعه را حفظ کند.

سرمربي استقلال در مورد اينکه مي‌گويند او در ليگ بي‌انگيزه است، گفت: يک روزنامه اين مطلب را نوشت که قلعه‌نويي در ليگ بي‌انگيزه است زيرا مي‌خواهند باخت تيم ملي را توجيه کنند و بگويند من مغرور هستم و در ليگ انگيزه مربي‌گري ندارم. همين جا اعلام مي‌کنم هيچ پيشنهادي براي سرمربيگري تيم ملي به من نشده است. برخي مي‌خواهند در افکار عمومي انحراف ايجاد کنند. من به خاطر مردم با معرفت آذربايجان حتي سفر خارجي‌ام را لغو کردم اگر در اين مملکت کار کني با تو کار دارند و اگر سالم کار داري بيشتر با تو کار دارند.

وي در مورد شناختش از سپاهان گفت: ساختار دفاعي ما خوب و ما شناخت کاملي از سپاهان داشتيم. چهار بازي اين تيم را آناليز کرده بوديم و توانستيم از نقاط ضعفشان استفاده کنيم.

وي در مورد وضعيت فرهاد مجيدي گفت: برخي بازيکنان مانند علي کريمي، ابراهيم صادقي، سمبل يک باشگاه هستند. فرهاد مجيدي را هم من خودم خواستم که به استقلال بيايد که اگر توانست کمک کند و اگر نتوانست خداحافظي کند. منصوريان در زمان من خداحافظي کرد. من دنبال تسويه حساب و سرمايه‌سوزي نيستم اکنون که استقلال در صدر جدول است اين حرف را مي‌زنم اگر در رده پايين‌تر بوديم اين حرف را نمي‌گفتم در استقلال به روي فرهاد مجيدي باز است و اگر مي‌خواهد بيايد و کمک کند. ما بايد براي مجموعه استقلال مربي‌سازي کنيم.منصوريان هست فرهاد مجيدي هم مي‌تواند باشد.

قلعه‌نو‌يي تصريح کرد: با فرهاد مجيدي اختلاف زياد داشتم اما در زمان بازيگريش محبت‌هاي زيادي به او کردم که در حق کمتر بازيکني اين محبت‌ها را انجام مي‌دهم او را از بهمن به استقلال آوردم در زمان برانکو از تيم ملي کنار گذاشته شد. او را دوباره به چرخه ملي آوردم. من خودم به فتح‌الله‌زاده در ابتداي فصل پيشنهاد دادم که مجيدي به استقلال بيايد او آن زمان در دبي بود اما يک روز قبل از پايان فصل نقل و انتقالات گفت بايد کاپيتان باشم اگر مجيدي مي‌آمد حتما کاپيتان بود ولي اينکه بازيکن شرط مي‌گذارد نظم کار به هم مي‌ريزد.

8. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب برد شیرینی بود

یه بازی سخت و نفس گیر رو توی خونه حریف بردیم . خدا رو شکر آب هم مشکلی نداشت کسی زمین نخورد ! کسی هم رو به عقب راه نرفت !!!!!!

رحمتی که امروز فوق العاده بود . یعنی از فوق العاده گذشته بود

خسرو حیدری واقعا درخشید . واقعا ترکوند . یعنی یه جوری بازی کرد که تو این 15 هفته ازش ندیدم ! هر چی موقعیت داشتیم از حیدری بود . بازیکن تیم ملی که خسته هم بود و فقط 1 روز بود به تیم ما اضافه شده بود اما واقعا دیدید که چجوری بازی کرد

نکونام هم عالی بود . خیلی قشنگ توپگیری کرد فقط یه مقدار باید روی دریبل هاش کار کنه

آرش قدرت تفکر نداره . اون صحنه ای که با سر زد باید سرضرب یه دونه شوت میزد !

از منوچهری چیز خاصی ندیدم

بائو خوب بود تا 20 دقیقه ی آخر اما این 2 دقیقه آخر خیلی توپ لو داد دیگه . هر چی توپ دستش میومد لو میداد اعصابم خورد شده بود .

بیک زاده چیز خاصی نداشت مثل همیشه بی خاصیت !

صادقی کم کار بود تقریبا منتظری هم مثل همیشه شاهکار ! واقعا قشنگ دفاع میکنه . هنوزم میگم بهترین دفاع وسط فوتبال ایرانه .

حمودی هم خوب بود چند تا فرار خوب داشت که استفاده نکردیم .

خلاصه از هر نظر بهتر از سپاهان بودیم . واقعا این آمارها خنده داره ! باید برای کارگردانیه تلویزیونی یه تفسیری از موقعیت گل از سایت AFC بذارن تا متوجه شه موقعیت گل یعنی چی شوت به دروازه یعنی چی ! اون شوتی رو که خلعتبری زد از سمت راست و به بیرون رفت رو میزنه جز موقعیت گل ها !پس اون تک به تک های برهانی میشه چی؟سوپر موقعیت گل؟

سپاهان چه تک به تکی داشت ؟ اصلا از لای دفاع ما رد شدن؟فقط بعضی وقتا سانتر میکردن همین . اکثر موقعیت هاشون هم از رو کرنر بود . اما ما 4 تا تک به تک 100% داشتیم !

اون گل سپاهان هم 100% مردود بود ! کشتی کج نیست که . با جفت دست اومده تو سینه ی رحمتی !

با یه بازیه کمترو صدر جدول ... خیلی عالی داریم پیش میریم ! به نظر من امروز نبود اکبرپور هم کمکمون کرد !

اما درباره ی تماشاگرهای تبریزی و اصفهانی . کوه به کوه نمیرسه ولی تراکتورو سپاهان که به آزادی میرسه ! شما پاتون میرسه تو آزادی دیگه . نه؟ من خودم نفر اولیم که میرم ورزشگاه واسه ی ... کشیدن به بازیکناتون . مطمئن باشید 60 70 هزار نفر دیگه هم منتظر همون روزین که پاتون برسه تو آزادی . تا بفهمید یه من ماست چقدر کره داره ...

در کل ما با اینهمه ملی پوش که فیکس بازی میکنن مثل رحمتی منتظری نکونام حیدری که همه ی توانشون توی تیم ملی رفت بازم ترکوندیم . ایول به بچه ها
    Last edited by MohammadT15; 18-11-2012 at 22:14.

10. 11 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

بچه ها متشکریم . دست همگی درد نکنه که با انگیزه و میل پیروزی بازی کردید . صدر جدولیم با یک بازی کمتر .

12. 5 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این گزارشگر بازی هم عجب رویی داشت ! تماشاگرهای اونا به خسرو حیدری فحش میدادن بعد برگشته میگه بازیکنان استقلال سعی دارن هواداران خودشون رو آروم کنن تا فحاشی نکنن !
    بسیار لذت بردم از برد تیم تا روی همچین آدمایی کم بشه ! رحمتی ستاره بی چون و چرا بازی بود

14. 6 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اقا تبریک برد خوبی بود
    فرهنگ سازی اون تیم رو هم حال کردیم از دقیه 1 تا دقیقه اخر . بابا فرهنگ همش ادعا ولی ..... بیخیال
    فقط میخوام بدونم این فداراسیون چیکار میکنه ایا جریمه میکنه یا فقط واسه دو تیم تهرانی خوب دست به جریمه هست
    برد خوبی بود تیم خوب بازی کرد خوب هم ارنج شده بود
    و یه حال دیگه که هم کرد داش مهدی رحمتی گل گلاب با عملکردش خوب ضایعشون کرد دمش گرم اساسی

[حذف شد]

ایول دارند بروبچ گل اس اس
    بازم تبریک میگم به تک تک ابی دلان عزیز
    شب خوش موفق باشید
    Last edited by Ezel; 19-11-2012 at 11:24. دليل: ادبیات نامناسب

16. 3 کاربر از barslona2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

18. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام
    برد خیلی عالی و به جایی بود . اونم مقابل تیم پر ادعا سپاهان بعد یازده سال توی زمینشون بردیم .
    تماشاگر هاشونم که هیچی نگم بهتره ...
    یه چیزی که خیلی رو نرو هست و واقعآ آدم حرص می خوره وجود میلاد روی نیمکت هست ! من نمی دونم چه اصراریه که برهانی که هر بازی دو سه تا گل رو نمی زنه باز بازی می کنه اما میداوودی که آماده شده و می تونه بازی کنه رو بازی نمی ده ؟ حداقل این یه بازی رو به میلاد بازی می داد حتمآ خودشو نشون میداد حتی 20 دقیقه آخر میآوردش . چون به سپاهان قبلآ دو تا گل زده بود یکی از بهترین بازی هاش هم بود ..
    حالا می گیم برهانی باز خوبه , امین منوچهری جی ؟ یعنی میداوودی از هیچ کدوم از این دو تا بهتر نیست ؟
    شاید سیاست امیر قلعه نوعی هست که وقتی تو تیم های غیر از استقلال مربی گری می کنه از بازیکنانی که با پیراهن استقلال بهش گل می زننند انتقام می گیره ! ( همون دو تا گلی که میداوودی در زمان قلعه نوعی به سپاهان زد )
    قبل بازی پریروز هم قلعه نوعی به میدواوودی گفته بود : " ببینم می تونی مثل دو سال قبل که سپاهان بودم به سپاهان دو تا گل بزنی " این حرفش احتمالآ نیش و کنایه بوده .....

از خیلی ها شنیدم که قلعه نوعی خیلی کنار زمین فعاله و حتی به بازیکنان فوش های ناجور میده تو تیم های نوجوانان هم بود به بازیکنای کم سن و سال هم فوش ... می داد کنار زمین . به نظر من یکی از دلایل موفقیتش هم همین هست و بازیکنای ایرانی لیاقتشون هم همینه .

خدا رو شکر که با یه بازی کمتر صدریم در حالی که خیلی ها دنبال یه رقمی شدن هستن ...
    Last edited by king of the kings; 19-11-2012 at 21:31.

20. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •