تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 308 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

تبریک میگم
    فوق العاده بود بازی ؛ فابرگاس بازیکن خاصیه مثل مسی. واقعا قشنگ بازی کرد و جا گیری هاش عالی بود.

2. 9 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیاگو هم برای یکی دو ماه مصدوم شد ولی پویول و اینیستا به ال کلاسیکو می رسن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فابرگاس: حرکت مدل کارت قرمز مستقیم داشت

در دیدار شب گذشته دو تیم، در حالی که سویا 2-1 پیش بود، مدل با سر ضربه ای به فابرگاس زد که با کارت قرمز داور مواجه شد.

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اعلام کرد که در مورد ضربه سر گری مدل، بازیکن سویا که به اخراج او منجر شد، اغراق نکرده است. در دیدار شب گذشته دو تیم، در حالی که سویا 2-1 پیش بود، مدل با سر ضربه ای به فابرگاس زد که با کارت قرمز داور مواجه شد. ده نفره شدن سویا جریان بازی را کاملا تغییر داد و به پیروزی 3-2 آبی و اناری ها منجر شد.

فابرگاس در گفتگو با خبرنگاران در مورد صحنه اخراج گفت:" اگر می خواهید، من حرکت مدل را مقابل شما انجام می دهم و شما می توانید بگویید واقعا شدید بود یا نه. او به صورت من ضربه زد و به همین دلیل کارت قرمز مستقیم داشت. در نیمه اول هم یک پنالتی برای ما گرفته نشد و به همین دلیل توازن بازی به هم خورد. ضربه او دقیقا به صورت من خورد و در دنیا فوتبال این اتفاق با کارت قرمز مستقیم جریمه می شود. لزومی ندارد بیشتر از این در مورد این اتفاق صحبت کنیم. در فوتبال چنین بازیکنانی با کارت قرمز روبرو می شوند."

فابرگاس فصل جدید را چندان خوب آغاز نکرد اما تاکید کرده که انتقادات تاثیری روی او نداشته است." ما همیشه احساس آرامش می کنیم. ما در این دیدار کاملا برتر بودیم اما گاهی شرایط پیچیده می شود. ما در چنین شرایطی باید شخصیت مان را به نمایش بگذاریم. این کاری بود که ما انجام دادیم. من هیچ وقت به خودم سخت نمی گیرم. فکر می کنم افراد زیادی نیاز به صحبت کردن و نوشتن دارند پس مشکلی وجود ندارد. من آرام هستم چون قبلا هم چنین شرایطی را پشت سر گذاشتم و توانستم بار دیگر گلزنی کنم. جدا از این مسئله، وقتی در کنار بازیکنانی مانند ژاوی و انیستا بازی می کنید، همه چیز آسان تر می شود."

بارسا در دیدار بعدی، سه شنبه شب در لیگ قهرمانان با بنفیکا روبرو خواهد شد.

2012/9/30

4. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیش بازی بنفیکا- بارسلونا: انتظار سی ساله برای برد یک تیم اسپانیایی

شاگردان تیتو ویلانووا برای انجام دومین بازی شان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا روانه لیسبون شده اند

ترکیب احتمالی

بنفیکا

Artur
    Pereira, Garay, Jardel, Melgarejo
    Salvio, Aimar, Enzo Perez, Gaitan
    Rodrigo, Lima

بارسلونا

Valdes
    Dani Alves, Puyol, Mascherano, J.Alba
    Xavi, Busquets, Cesc
    A.Sanches , Messi, Villa

محتوای مخفی: ادامه 
    سایت گل- بنفیکا فردا شب در حالی میزبان بارسلونا خواهد بود که اسکار کاردوسو مهاجمش را به دلیل گرفتگی عضلانی دراختیار نخواهد داشت. انتظار می رود که ژرژ ژسوس مربی بنفیکا رودریگو و لیگا را در خط حمله تیمش به کار بگیرد.

لوئیسائو، مدافع برزیلی بنفیکا هم محرومیت دوماه اش را پشت سرمی گذارد. محرومیت او به دلیل حمله به داور در یکی از بازیهای دوستانه پیش فصل درنظر گرفته شده.

بارسلونا هم تیاگو آلکانتارا را برای دو ماه دراختیار نخواهد داشت. او در بازی شنبه شب بارسا مقابل سویا که با برد2-3 تیم کاتالان به پایان رسید از ناحیه لیگامنت زانو مصدوم شده است.

البته خبر خوب در رختکن بارسا این است که کارلس پویول، آندرس اینیستا و آدریانو همگی بهبود یافته و در جلسه تمرینی روز یکشنبه به خوبی تمرین کردند. البته پیکه احتمالا در این بازی غایب خواهد بود. او در دوران ریکاوری بعد از مصدومیت به سر میبرد.

آیا می دانستید؟

بنفیکا سی سال است که نتوانسته درخانه مقابل تیمی اسپانیایی به پیروزی برسد.

بنفیکا و بارسلونا در حالی گام به این بازی می گذارند که هردویشان در لیگ های داخلی پرتغال و اسپانیا، تا به اینجای کار شکستی نداشته اند.

هرزمانی که این دو تیم باهم روبرو شده اند، برنده به جام اروپایی رسیده. این روند در سال 1961 و با درخشش بنفیکا در برن آغاز شد.

در طول 4 سال حضور گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بارسلونا، این تیم تنها در 3 دیدار از 24 دیدارش در خارج از خانه و در لیگ قهرمانان اروپا شکست خورده و به 11 برد و ده تساوی در خارج خانه دست یافته.

رکورد بارسلونا در پرتغال، 3 برد، 3 تساوی و 4 باخت است. آخرین شکست آنها در دور پایانی یوفا کاپ در فصل 8-1987 بود که آنها در اوس بلننسس مغلوب شدند که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-2 به دور بعد راه یافتند.

آخرین مصاف بارسا با حریفی پرتغالی در سوپرکاپ سال 2011 بود که بارسا توانست با نتیجه 0-2 از سد پورتو عبور کند.

ویلانووا: بعد از بنفیکا به رئال فکر می کنیم

بعد از شکست مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا، آبی و اناری ها در 7 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده اند

سایت گل- تیتو ویلانووا، سرمربی بارسا، در آستانه دیدار تیمش مقابل بنفیکا در لیگ قهرمانان تاکید کرد که از این پس برای رسیدن به پیروزی باید تلاش بیشتری بکنند.

بعد از شکست مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا، آبی و اناری ها در 7 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده اند اما تنها در دو دیدار دیدار توانستند دروازه شان را بسته نگه دارند.

ویلانووا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اینکه ما این تعداد پیروزی به دست آوردیم، چیزهای زیادی در مورد بازیکنان به ما می گوید. می توانید ببینید که هیچ پیروزی ای آسان نیست. بعضی اوقات ما حریف را دست کم می گیریم اما دیدیم که سویا چقدر تیم خوبی بود.

همیشه سایر تیم ها به دنبال شکست دادن ما هستند و این شرایط را خیلی برای ما دشوار کرده است زیرا سایر تیم ها می دانند که ما چطور بازی می کنیم."

بارسا امشب در دومین دیدارش در چمپیونزلیگ مقابل بنفیکا قرار خواهد گرفت و سرمربی کاتالان ها معتقد است که تیمش دیدار دشواری را در پیش دارد.

" هفته مهمی است. ما با سویا، بنفیکا و رئال بازی داریم اما هیچ یک از این دیدار سرنوشت ساز نیست. مگر اینکه اتفاق بزرگی رخ دهد. وگرنه سرنوشت در هفته های پایانی رقم می خورد.

بنفیکا در خانه بازی می کند و فکر نمی کنم آنها دفاعی بازی کنند. اما اگر آنها بخواهند دفاع کنند، ما با آن کنار خواهیم آمد. به هر حال، فکر نمی کنم آنها برای تساوی به میدان بیایند.

برای ما همیشه مهمترین دیدار، اولین دیدار پیش رو است. بعد از آن، به بازی های بعدی فکر خواهیم کرد. در این مرحله گروهی، تنها 6 دیدار خواهیم داشت."

تیتو همچنین در مورد وضعیت چند بازیکن تیمش صحبت کرد و گفت:" باید ببینیم وضعیت اینیستا، پویول و آدریانو چطور خواهد بود. ابتدا باید با پزشکان صحبت کنیم.

بدترین خبر این هفته مصدومیت تیاگو آلکانتارا بود؛ هم برای تیم و هم برای خود او. او تازه یک جراحی جدی را پشت سر گذاشته بود. او یکی از بازیکنانی است که می توانست گزینه های زیادی در اختیار ما قرار دهد."

2012/10/2

مسی: فقر حالم را بد می کند

گفت و گوهای روزنامه «ال پاییس» اسپانیا معمولا خیلی جذاب و متفاوت از آب در می اید. این مصاحبه ال پاییس است با لیونل مسی، بهترین بازیکن دنیا...

سایت گل- ستاره بارسا در آستانه دیدار تیمش مقابل بنفیکا در چمیپونزلیگ، با نشریه ال پائیس صحبت کرد که متن کامل آن در ادامه با هم می خوانیم:

گفته می شود که خوابیدن را خیلی دوست داری، اما ساعت 30: 8 صبح سر تمرین حاضر می شوی. داری خودت را برای رقابت با تیاگو آماده می کنی؟

من همیشه خوابیدن را دوست داشته ام اما به تدریج دارم کمش می کنم. از خواب بعد از ظهر هم خیلی خوشم می آید. برای رقابت با تیاگو هم کاملا آماده هستم و این موضوع به من انگیزه زیادی می دهد.

خوابیدن بعد از ظهر را در بارسلونا یاد گرفته ای...

من همه چیز را اینجا یاد گرفته ام! وقتی 13 سالم بود به بارسا آمدم و همین جا بزرگ شدم، به مدرسه رفتم ... بیشتر چیزهایی که بلدم را در بارسلونا یاد گرفته ام. همیشه هم گفته ام که به خاطر این موضوع از باشگاه سپاسگذارم.

فکر می کنی توانسته ای کارهای بارسا را جبران کنی؟

نه، نمی دانم ... همیشه سعی ام این بوده که تعهدم را به باشگاه نشان بدهم. البته فکر کنم که آن اوایل این موضوع بیشتر معلوم بود و حالا به یک چیز عادی تبدیل شده. اینجا خانه من است، باشگاه من است. همه چیزم را مدیون بارسا هستم و همیشه هم گفته ام که اینجا احساس خوشحالی و خوشبختی می کنم.

همیشه می گویی که رکوردشکنی به اندازه قهرمانی برایت مهم نیست. چیز خاصی هست که بیشتر از چیزهای دیگر ذهنت را مشغول کند؟

بله. من قهرمانی با تیمم را به جایزه های فردی یا بیشتر شدن گل هایم از یک بازیکن دیگر ترجیح می دهم. برایم بیشتر مهم است که آدم خوبی باشم تا بهترین فوتبالیست دنیا. هدفم این است که وقتی بازنشسته می شوم من را به عنوان یک انسان خوب به یاد بیاورند. این خیلی خوب است که برای تو به عنوان یک انسان ارزش قائل باشند و از تو چیزی بیشتر از گل هایی که زده ای در ذهن ها بماند.

پس بدست آوردن توپ طلای چهارم هم برایت اهمیت چندانی ندارد؟

واقعیت این است که این طور جوایز بیشتر ذهن شماها را مشغول می کند چون همیشه می خواهید بدانید کدام بازیکن از دیگری بهتر است. شانسی که من آورده ام این بوده که در این بارسا بازی کنم، تیمی که بهترین ها را در خود دارد. من این شانس را داشته ام که هم در اینجا و هم در تیم ملی آرژانتین در کنار برزگ ترین فوتبالیست های دنیا باشم. تیم من باعث بهتر شدن من می شود. بدون کمک هم تیمی هایم هیچ چیز نبودم و هیچ قهرمانی یا جایزه ای بدست نمی آوردم.

چه چیزی عصبانی ات می کند؟

از دست دادن، عصبانی ام می کند. در زندگی، فقر حالم را بد می کند. من از کشوری می آیم که فقر زیادی در آن وجود دارد و بسیاری از کودکان جز آمدن به خیابان ها، گدایی کردن یا انجام دادن هر کاری که بهشان داده می شود، چاره دیگری ندارند.

داری پدر می شوی. این موضوع دید تو نسبت به مسائل را عوض نکرده؟

چرا، در این شرایط طور دیگری برای همه مسائل زندگی ات برنامه ریزی می کنی. دیگر به خودت فکر نمی کنی. به بچه ات فکر می کنی و این که هیچوقت هیچ مشکلی نداشته باشد. بله، معلوم است که دید آدم عوض می شود.

حرف از تغییر شد. پوشک کردن بچه را تمرین کرده ای؟

این کار را در مورد خواهر زاده هایم انجام داده ام. این کار را خیلی خوب بلدم.

برگردیم به فوتبال؛ نظرت در مورد مورینیو چیست؟

نمی توانم چیزی بگویم. او را نمی شناسم و هیچوقت هم با او حرف نزده ام. من فقط می توانم در مورد چیزهایی که خودم بدست آورده ام حرف بزنم، قهرمانی هایی که زیاد هم هستند. من فقط می دانم که شاگردانش از او خوب می گویند، اما خودم نمی شناسمش.

و سوال آخر ... غلغلکی هستی؟

نه، غلغلکی نیستم.

2012/10/2

6. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

امشب قطعا بازی سختی پیش رو داریم
    امیدوارم با یه بازی منطقی بتونیم ببریم

8. 5 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

- فقط بگم خبر می رسه که آرنجش در رفته و شکستگیه کامل نیست

10. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام...

تبریک واسه برد خوب برابر بنفیکا و پیروزیهای متوالیمون...

تو لالیگا هم که یکه تازیم...

ویوا بارسا...!

12. 4 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

تبریک برده خوبی بود فقط مصدومیت کاپیتان این برد رو تلخ کرد!
    باز هم بدشانسی برای بارسا و کاپیتان
    خدا کنه زودتر برگرده به تیم.......
    به این راحتی ال رو از دست داد آخه لازم نبود انقدر بپره بالا سر بزنه ما که بازی رو برده بودیم!!

14. 6 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

وای وضعیت خط دفاعیمون تو این فصل افتضاح شده, کاپیتان پویولم ال کلاسیکو رو از دست داد......

=====================

پويول ال‌کلاسيکو را از دست داد

کاپيتان بارسلونا به دليل مصدوميت در بازي شب گذشته ليگ قهرمانان اروپا حضور در ال‌کلاسيکو يک‌شنبه شب را از دست داد.

کارلس پويول شب گذشته در جريان پيروزي 2 بر صفر مقابل بنفيکا در دومين ديدار ليگ قهرمانان اروپا دچار در رفتگي آرنج دست و به بيمارستان منتقل شد تا ديدار ال‌کلاسيکو روز يکشنبه آينده مقابل رئال مادريد در نيوکمپ را از دست بدهد.

به گزارش فارس، وي که پس از بهبودي از ناحيه زانو در اولين بازي خود به ميدان مي‌رفت، پس از اينکه براي ضربه زدن به توپي که از نقطه کرنر ارسال شده بود، پريد، روي زمين افتاد.

کاپيتان 34 ساله بارسا در دقيقه 78 از شدت درد زمين مسابقه را ترک کرد تا الکس سانگ به جاي وي به ميدان بيايد.

ويلانووا سرمربي بارسلونا در اين باره گفت: منتظر اطلاعات بيشتري از مصدوميت وي هستيم اما او صد در صد ال‌کلاسيکو را از دست خواهد داد.

اين مصدوميت در حالي براي پويول رخ داد که پيکه، ديگر مدافع اين تيم نيز مصدوم است.

بارسا شب گذشته در دومين ديدار خود در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا با گل‌هاي الکسيس سانچس و سسک فابرگاس مقابل بنفيکا به پيروزي رسيد تا با 6 امتياز همچنان صدرنشين باقي بماند.

=====================

اینم فیدبک پویول بعد از مصدومیتش... :
      محتوای مخفی: ... 

Last edited by M E S S I; 03-10-2012 at 11:06.

16. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم تبریک میگمولی امیدم رو برای ال کلاسیکو از دست دادم خط دفاعی که از سویا دو گل بخوره با رئال میخواد چیکار کنه؟ هرچند من همیشه بر این عقیده بودم که حساب بازی های مهم جداستو فک کنم اگه ماسکرانو و بوسکتس دفاع وسط بازی کنن و سانگ بیاد هافبک دفاعی ینی جای قبلا بوسکتس بهتر باشه شایدم نه نمیدونم والاو دراخر لعنت به اینترنت گوشی ببخشید اگه حروف چسبیده بهمیادم رفت بگم مسی خیلی امادست فک کنم جلو رئال بترکونه

18. 5 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا مصدومیت کاپیتان ذوق و شوق بحثای فنی رو از بین میبره

امروز توی دانشگاه اکثرا در مورد این حرف میزدن که نیازی نبود توی اون دقیقه با وجود دو گل برتری اصلا جلو بیاد
    توی فضای مجازی هم نگاه که این بحث بود
    حتی میشنیدم که فوتبالیست باید سیا*ست داشته باشه از خودش مراقبت کنه و خلاصه باید هوش فرار از مصدومیت رو داشته باشه

اما من وقتی خوب فکر میکنم میبینم این نگاه ما به فوتبال و تعاریف گاه متناقض با ذات فوتبال ماست که با نگاه امثال پویول فرق میکنه
    پویول در درک ذات و فلسفه فوتبال بسیار پیشروتر از حتی بازیکنایی مثل ژاوی اینیستا یا خیلی از ستاره های امروز فوتباله

چه بپذیریم و چه نپذیریم و هر چقدر هم با معیارها و تعاریف امروز فوتبال متفاوت باشه، فلسفه فوتبال جز این نبود که یک رقابت یا بهتره بگم یک بازی سالم باشه که در چارچوب ورزش تعریف میشه
    وقتی کسی فوتبال رو از چنین زاویه ای ببینه تمرین و مسابقه رسمی براش فرقی نمیکنه
    اون سعی میکنه وقتی سوت این بازی زده شد برای بیشتر لذت بردن خودش و دیگران اون بازی رو جدی بگیره حالا ممکنه این بازی یه فوتبال تمرینی باشه یا یه مسابقه رسمی
    وقتی کسی فوتبال رو اینچنین درک کرده باشه به این فکر نمیکنه که بازی آینده یه بازی حساسه که شاید بهتر باشه من خودم رو برای اون بازی نگه دارم

اگر بازیکنی دقایقی از یک فوتبال رسمی رو برای سالم رسیدن به فوتبال بعدی قربانی کنه به بهانه سیا*ست و منافع تیمی یا شخصی یا هر دلیل دیگه ای در واقع بر اساس تعاریف اغلب تجاری و رسانه ای امروز به فوتبال نگاه میکنه
    اما عملکرد پویول نشون میده این دیدگاه رو قبول نداره و براش مهم نیست که بازی بعدی حساسه یا نه یا این بازی ارزش تلاش تا دقیقه نود رو داره یا نه
    چون اون تصمیم داره بعد از سوت شروع هر فوتبال تنها به همون نود دقیقه و همون بازی فکر کنه (نکته ای که اگر در فوتبال نهادینه بشه فوتبال به سرمنزل مقصود خودش میرسه)

احساس میکنم پویول یه بازیکنه که از زمان فوتبال سیاه و سفید و توپهای پارچه ای به این دنیای فعلی ما منتقل شده
    برشی در تاریخ فوتبال باعث شده ما با بازیکنی مواجه بشیم که دیدگاهی و تعریفی بسیار نزدیک به ذات فوتبال داره که اکثر اوقات صرفا موجب شگفتی و تحیر ما میشه
    یا بهتره بگم با تعاریف ما از فوتبال تجاری و رسانه ای شده امروزی جور در نیاد

و چقدر لذت بخشه که تیمی مثل بارسا که ادعای فوتبالی متفاوت داره کاپیتانی متفاوت داشته باشه

20. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •