پیش بازی بنفیکا- بارسلونا: انتظار سی ساله برای برد یک تیم اسپانیایی
شاگردان تیتو ویلانووا برای انجام دومین بازی شان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا روانه لیسبون شده اند
ترکیب احتمالی
بنفیکا
Artur
Pereira, Garay, Jardel, Melgarejo
Salvio, Aimar, Enzo Perez, Gaitan
Rodrigo, Lima
بارسلونا
Valdes
Dani Alves, Puyol, Mascherano, J.Alba
Xavi, Busquets, Cesc
A.Sanches , Messi, Villa
سایت گل- بنفیکا فردا شب در حالی میزبان بارسلونا خواهد بود که اسکار کاردوسو مهاجمش را به دلیل گرفتگی عضلانی دراختیار نخواهد داشت. انتظار می رود که ژرژ ژسوس مربی بنفیکا رودریگو و لیگا را در خط حمله تیمش به کار بگیرد.
لوئیسائو، مدافع برزیلی بنفیکا هم محرومیت دوماه اش را پشت سرمی گذارد. محرومیت او به دلیل حمله به داور در یکی از بازیهای دوستانه پیش فصل درنظر گرفته شده.
بارسلونا هم تیاگو آلکانتارا را برای دو ماه دراختیار نخواهد داشت. او در بازی شنبه شب بارسا مقابل سویا که با برد2-3 تیم کاتالان به پایان رسید از ناحیه لیگامنت زانو مصدوم شده است.
البته خبر خوب در رختکن بارسا این است که کارلس پویول، آندرس اینیستا و آدریانو همگی بهبود یافته و در جلسه تمرینی روز یکشنبه به خوبی تمرین کردند. البته پیکه احتمالا در این بازی غایب خواهد بود. او در دوران ریکاوری بعد از مصدومیت به سر میبرد.
آیا می دانستید؟
بنفیکا سی سال است که نتوانسته درخانه مقابل تیمی اسپانیایی به پیروزی برسد.
بنفیکا و بارسلونا در حالی گام به این بازی می گذارند که هردویشان در لیگ های داخلی پرتغال و اسپانیا، تا به اینجای کار شکستی نداشته اند.
هرزمانی که این دو تیم باهم روبرو شده اند، برنده به جام اروپایی رسیده. این روند در سال 1961 و با درخشش بنفیکا در برن آغاز شد.
در طول 4 سال حضور گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بارسلونا، این تیم تنها در 3 دیدار از 24 دیدارش در خارج از خانه و در لیگ قهرمانان اروپا شکست خورده و به 11 برد و ده تساوی در خارج خانه دست یافته.
رکورد بارسلونا در پرتغال، 3 برد، 3 تساوی و 4 باخت است. آخرین شکست آنها در دور پایانی یوفا کاپ در فصل 8-1987 بود که آنها در اوس بلننسس مغلوب شدند که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-2 به دور بعد راه یافتند.
آخرین مصاف بارسا با حریفی پرتغالی در سوپرکاپ سال 2011 بود که بارسا توانست با نتیجه 0-2 از سد پورتو عبور کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویلانووا: بعد از بنفیکا به رئال فکر می کنیم
بعد از شکست مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا، آبی و اناری ها در 7 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده اند
سایت گل- تیتو ویلانووا، سرمربی بارسا، در آستانه دیدار تیمش مقابل بنفیکا در لیگ قهرمانان تاکید کرد که از این پس برای رسیدن به پیروزی باید تلاش بیشتری بکنند.
بعد از شکست مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا، آبی و اناری ها در 7 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده اند اما تنها در دو دیدار دیدار توانستند دروازه شان را بسته نگه دارند.
ویلانووا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اینکه ما این تعداد پیروزی به دست آوردیم، چیزهای زیادی در مورد بازیکنان به ما می گوید. می توانید ببینید که هیچ پیروزی ای آسان نیست. بعضی اوقات ما حریف را دست کم می گیریم اما دیدیم که سویا چقدر تیم خوبی بود.
همیشه سایر تیم ها به دنبال شکست دادن ما هستند و این شرایط را خیلی برای ما دشوار کرده است زیرا سایر تیم ها می دانند که ما چطور بازی می کنیم."
بارسا امشب در دومین دیدارش در چمپیونزلیگ مقابل بنفیکا قرار خواهد گرفت و سرمربی کاتالان ها معتقد است که تیمش دیدار دشواری را در پیش دارد.
" هفته مهمی است. ما با سویا، بنفیکا و رئال بازی داریم اما هیچ یک از این دیدار سرنوشت ساز نیست. مگر اینکه اتفاق بزرگی رخ دهد. وگرنه سرنوشت در هفته های پایانی رقم می خورد.
بنفیکا در خانه بازی می کند و فکر نمی کنم آنها دفاعی بازی کنند. اما اگر آنها بخواهند دفاع کنند، ما با آن کنار خواهیم آمد. به هر حال، فکر نمی کنم آنها برای تساوی به میدان بیایند.
برای ما همیشه مهمترین دیدار، اولین دیدار پیش رو است. بعد از آن، به بازی های بعدی فکر خواهیم کرد. در این مرحله گروهی، تنها 6 دیدار خواهیم داشت."
تیتو همچنین در مورد وضعیت چند بازیکن تیمش صحبت کرد و گفت:" باید ببینیم وضعیت اینیستا، پویول و آدریانو چطور خواهد بود. ابتدا باید با پزشکان صحبت کنیم.
بدترین خبر این هفته مصدومیت تیاگو آلکانتارا بود؛ هم برای تیم و هم برای خود او. او تازه یک جراحی جدی را پشت سر گذاشته بود. او یکی از بازیکنانی است که می توانست گزینه های زیادی در اختیار ما قرار دهد."
2012/10/2
مسی: فقر حالم را بد می کند
گفت و گوهای روزنامه «ال پاییس» اسپانیا معمولا خیلی جذاب و متفاوت از آب در می اید. این مصاحبه ال پاییس است با لیونل مسی، بهترین بازیکن دنیا...
سایت گل- ستاره بارسا در آستانه دیدار تیمش مقابل بنفیکا در چمیپونزلیگ، با نشریه ال پائیس صحبت کرد که متن کامل آن در ادامه با هم می خوانیم:
گفته می شود که خوابیدن را خیلی دوست داری، اما ساعت 30: 8 صبح سر تمرین حاضر می شوی. داری خودت را برای رقابت با تیاگو آماده می کنی؟
من همیشه خوابیدن را دوست داشته ام اما به تدریج دارم کمش می کنم. از خواب بعد از ظهر هم خیلی خوشم می آید. برای رقابت با تیاگو هم کاملا آماده هستم و این موضوع به من انگیزه زیادی می دهد.
خوابیدن بعد از ظهر را در بارسلونا یاد گرفته ای...
من همه چیز را اینجا یاد گرفته ام! وقتی 13 سالم بود به بارسا آمدم و همین جا بزرگ شدم، به مدرسه رفتم ... بیشتر چیزهایی که بلدم را در بارسلونا یاد گرفته ام. همیشه هم گفته ام که به خاطر این موضوع از باشگاه سپاسگذارم.
فکر می کنی توانسته ای کارهای بارسا را جبران کنی؟
نه، نمی دانم ... همیشه سعی ام این بوده که تعهدم را به باشگاه نشان بدهم. البته فکر کنم که آن اوایل این موضوع بیشتر معلوم بود و حالا به یک چیز عادی تبدیل شده. اینجا خانه من است، باشگاه من است. همه چیزم را مدیون بارسا هستم و همیشه هم گفته ام که اینجا احساس خوشحالی و خوشبختی می کنم.
همیشه می گویی که رکوردشکنی به اندازه قهرمانی برایت مهم نیست. چیز خاصی هست که بیشتر از چیزهای دیگر ذهنت را مشغول کند؟
بله. من قهرمانی با تیمم را به جایزه های فردی یا بیشتر شدن گل هایم از یک بازیکن دیگر ترجیح می دهم. برایم بیشتر مهم است که آدم خوبی باشم تا بهترین فوتبالیست دنیا. هدفم این است که وقتی بازنشسته می شوم من را به عنوان یک انسان خوب به یاد بیاورند. این خیلی خوب است که برای تو به عنوان یک انسان ارزش قائل باشند و از تو چیزی بیشتر از گل هایی که زده ای در ذهن ها بماند.
پس بدست آوردن توپ طلای چهارم هم برایت اهمیت چندانی ندارد؟
واقعیت این است که این طور جوایز بیشتر ذهن شماها را مشغول می کند چون همیشه می خواهید بدانید کدام بازیکن از دیگری بهتر است. شانسی که من آورده ام این بوده که در این بارسا بازی کنم، تیمی که بهترین ها را در خود دارد. من این شانس را داشته ام که هم در اینجا و هم در تیم ملی آرژانتین در کنار برزگ ترین فوتبالیست های دنیا باشم. تیم من باعث بهتر شدن من می شود. بدون کمک هم تیمی هایم هیچ چیز نبودم و هیچ قهرمانی یا جایزه ای بدست نمی آوردم.
چه چیزی عصبانی ات می کند؟
از دست دادن، عصبانی ام می کند. در زندگی، فقر حالم را بد می کند. من از کشوری می آیم که فقر زیادی در آن وجود دارد و بسیاری از کودکان جز آمدن به خیابان ها، گدایی کردن یا انجام دادن هر کاری که بهشان داده می شود، چاره دیگری ندارند.
داری پدر می شوی. این موضوع دید تو نسبت به مسائل را عوض نکرده؟
چرا، در این شرایط طور دیگری برای همه مسائل زندگی ات برنامه ریزی می کنی. دیگر به خودت فکر نمی کنی. به بچه ات فکر می کنی و این که هیچوقت هیچ مشکلی نداشته باشد. بله، معلوم است که دید آدم عوض می شود.
حرف از تغییر شد. پوشک کردن بچه را تمرین کرده ای؟
این کار را در مورد خواهر زاده هایم انجام داده ام. این کار را خیلی خوب بلدم.
برگردیم به فوتبال؛ نظرت در مورد مورینیو چیست؟
نمی توانم چیزی بگویم. او را نمی شناسم و هیچوقت هم با او حرف نزده ام. من فقط می توانم در مورد چیزهایی که خودم بدست آورده ام حرف بزنم، قهرمانی هایی که زیاد هم هستند. من فقط می دانم که شاگردانش از او خوب می گویند، اما خودم نمی شناسمش.
و سوال آخر ... غلغلکی هستی؟
نه، غلغلکی نیستم.
2012/10/2