آره در این که تنبلن و پرحاشیه شکی نیست ولی این پاتو حیف شد، از سن کم تو میلان بود ومیتونست مثه مسی که بارسلون باعث رشد فوتبالش شد اینم به جاهای خوبی برسه ولی قدر موقعیتشو ندونست.
آره در این که تنبلن و پرحاشیه شکی نیست ولی این پاتو حیف شد، از سن کم تو میلان بود ومیتونست مثه مسی که بارسلون باعث رشد فوتبالش شد اینم به جاهای خوبی برسه ولی قدر موقعیتشو ندونست.
توی خبرهایی که از اسکای منتشر شده گفته شده که گالیانی تقریبا با باشگاه فلامینگو برای انتقال روبینیو به توافق رسیدن .
مبلغ انتقال همون 10 میلیون یورو است که 7.5 میلیون اون با توافقی که بین کمپانی آدیداس و باشگاه فلامینگو صورت گرفته بصورت اشتراکی پرداخت میشه و 2.5 میلیون اون از طریق منابع "Rubronegro" .... {نمیدونم چی هست}
مثل این که تاریخ یک جورایی تکرار شده . دو سال پیش میلان برای فروش رونالدینیو از باشگاه سابق این بازیکن یعنی گرمیو پیشنهاد داشت که مورد توجه میلان قرار نگرفت .
بعد اون بود که باشگاه فلامینگو وارد رقابت شد و با همکاری کمپانی نایک که اسپانسر رونالدینیو بود این انتقال انجام شد .
حالا این بار نوبت به باشگاه سابق روبینیو رسید که پیشنهاد اول رو مطرح کنه و طبق معمول مورد موافقت واقع نشد و این بار فلامینگو وارد رقابت شد و مثل این که دوباره برنده این رقابته و طبق اخبار میلان و روبینیو با این باشگاه به توافق رسیدن.
باید دید وضعیت انتقال پاتو چطور پیش میره ؟!
جای ایبرا خالیست
کوین-پرینس بواتنگ در مصاحبهای طولانی با نشریه آلمانی Die Welt در مورد وضعیت میلان گفت. او گفت که میلان در فصل جاری جای خالی چه کسی را بیشتر احساس میکند، و همچنین در مورد موثرترین گلهای خود در سال 2012 سخن گفت.
در مصاحبه با این نشریه آلمانی از بواتنگ در مورد وضعیت این فصل میلان و این که جای چه کسی در میلان خالی احساس میشود گفت: به عنوان یک مهاجم باید بگویم که جای ایبرا بسیار خالی است. در زمانی که او در تیم حضور داشت، وظایف من و نوچیرینو بسیار راحتتر به انجام میرسید، چرا که با وجود ایبرا ما دو نفر فضای بیشتری برای حرکت در اختیار داشتیم، و همین مساله باعث میشد که در گلزنی نیز موفق باشیم.
بواتنک گه پیش از این اعلام کرده بود که میخواهد در میلان بهترین بازیکن جهان شود همچنین گفت: اما اکنون شرایط کمی سخت شده است، گرچه ما در حال بهبود و تطابق خود با شرایط جدید هستیم. ما در حال حاضر در حال پرورش یک ایبراهیموویچ جدید هستیم، و در صورتی که استفان الشراووی به همین صورت به پیشرفت خود ادامه دهد او میتواند جای ایبرا را در تیم پر کند.
در ایتالیا شرایط از سایر کشورها بسیار سختتر است، در اینجا شما فشار به مراتب بیشتری را احساس میکنید، به خصوص که در باشگاه بزرگ و باعظمتی مانند میلان حضور دارید. شما در چنین باشگاهی باید همیشه در حال درخشش و پیروزی باشید، در غیر این صورت مورد تردید قرار خواهید گرفت.
همچنین از پرینس در این مورد سئوال شد که این مطلب که او در آلمان از محبوبیت چندانی برخوردار نیست صحت دارد یا خیر، وی در پاسخ اینچنین عنوان کرد: من فکر میکنم این کاملاً طبیعی است که در زمان جوانی دچار اشتباهات فراوانی شوید. در ایتالیا کسی از گذشته من خبر نداشت، و من این فرصت را در اختیار داشتم تا همه چیز را از ابتدا شروع کنم. مردم میدانند که من در میدان گاهی اوقات کنترل خود را از دست میدهم،
از وی همچنین در مورد مهمترین گلهایی که در فصل پیش به ثمر رساند پرسیده شد: آنها 3 گل هستند، زمانی که با 3 گل از لچه عقب بودیم، و من از روی نیمکت به زمین فراخوانده شدم، در آن دیدار توانستم هتتریک کنم و دیدار 3-0 باخته را با نتیجه 4-3 پیروز از میدان خارج شویم. آن توپ؟ اکنون آن توپ در خانه من است، هر بازیکنی که در هر دیدار هتتریک کند توپ آن دیدار را با خود به خانه میبرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خریداری پاتو در هفته اول ژانویه یک هدیه خوب به هواداران خود می دهیم
به نظر می رسد الکساندر پاتو در آغاز سال 2013 میلادی,میلان را به مقصد برزیل ترک خواهد کرد و کورینتیانس هنوز به جذب الکساندر پاتو در ژانویه امیدوار است
باشگاه کورینتیانس برزیل در تازه ترین صحبت های خود تایید کرد که آنها امیدوارند در هفته اول نقل و انتقالات زمستانی الکساندر پاتو,مهاجم برزیلی کم فروغ میلانی ها را به خدمت بگیرند.
بر اساس آخرین گزارشات منتشره طی چند هفته اخیر این باشگاه برزیلی قصد دارد برای خریداری پاتو و بازگرداندن او به برزیل مبلغ 15 ملیون یورو هزینه کند و در حال حاضر به نظر میرسد کورینتیانس تنها مقصد جدی پاتو برای خروج از میلان باشد.
دالیو مونتریو آلوس مالک باشگاه کورینتیانس برزیل در صحبت هایی گفت که آنها امیدوارند در هفته نخست نقل و انتقالات زمستانی با خریداری پاتو پیش از شروع فصل جدید یک هدیه فوق العاده به هواداران خود تقدیم کنند.
او در مصاحبه با ای اس پی ان برزیل در این رابطه چنین گفت " بسیاری از مردم درباره به خوبی می دانند که پاتو در زمین مسابقه چه پتانسیل بالایی دارد چرا که او یک بازیکن استثنایی است.در رابطه با مصدومیت های پی در پی او کادر پزشکی و فیزیوتراپ ما در حال حاضر شرایط پاتو را دنبال می کنند و قصد دارند در صورت امکان مشکل او را کاملا حل کنند.
او در پایان گفت "امیدواریم بتوانیم با خریداری پاتو در هفته اول ژآنویه یک هدیه خوب به هواداران کورینتیانس بدهیم"
پاتو از سال 2007 در باشگاه روسونری حضور داشته و 151 بازی برای این باشگاه انجام داد هر چند که بیشترین وقت او در ایتالیا با مصدومیت های سریالی او سپری شد.
پاتو به کورینتیانس نزدیک میشود
بنا بر گزارشات رسیده، قهرمان برزیل، کورینتیانس، در یک قدمی انعقاد قرارداد با الکساندر پاتو قرار دارد.
مهاجم برزیلی و مصدوم میلان در لیست فروش میلان قرار گرفته، و آدریانو گالیانی در حال حاضر برای فروش احتمالی او در برزیل حضور دارد.
آدریانو گالیانی روز گذشته ملاقاتی را را سران کورینتیانس تشکیل داد، اما بعد از اتمام این جلسه تاکید داشت که مذاکرات بیشتری مورد نیاز است. اما به نظر میرسد میلان و کورینتیانس بر سر انتقال 15 میلیون یورویی پاتو به توافقات اولیه رسیدهاند.
گالیانی در این رابطه گفت: مذاکرات به خوبی پیش رفت. اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیدهایم. بعد از پایان سال بار دیگر جلسهای در سائوپائولو خواهیم داشت.
میلان علاوه بر پاتو، در تلاش است که روبینیو را نیز به یک باشگاه برزیلی واگذار کند، چرا که روبینیو نیز ابراز تمایل کرده بود که به کشور خود بازگردد. رقابت بر سر روبینیو بین دو باشگاه سانتوس و آتلتیکو مینیرو میباشد. به نظر میرسد میلان برای روبینیوی 28 سال مبلغی در حدود 12 میلیون یورو طلب خواهد کرد.
ایا بالوتلی در آستانه ی ترک سیتی برای بازگشت به سن سیرو است؟!
به گزارش سایت گل میلان به زودی پیشنهاد نهایی خود برای بالوتلی را ارائه می دهد.
میلان در حال حاضر با باشگاه کورینتیانس بر سر انتقال پاتو در حال مذاکره است و بر اساس آخرین گزارشات، سوم ژانویه قرارداد این بازیکن به ارزش 15 میلیون یورو ثبت خواهد شد و روبینیو نیز در حال حاضر مورد توجه سه باشگاه برزیلی قرار گرفته است و به نظر می رسد وی نیز به زودی میلان را ترک خواهد کرد.
میلان قصد دارد با ارائه ی یک پیشنهاد به منچستر سیتی بالوتلی را به صورت قرضی برای نیم فصل در اختیار داشته باشد و حق خرید وی در تابستان را نیز به قرارداد بالوتلی اضافه خواهد کرد اما منچستر سیتی تنها به فروش این بازکن فکر می کند.
یکی از منابع نزدیک به باشگاه منچسترسیتی به گل گفت :
"شرایط بالوتلی به گونه ای است که طرفین می خواهند هر چه سریع تر از یکدیگر جدا شوند. او به وکیلش اعلام کرده است که می خواهد منچستر را ترک کند و منتظر پیشنهادی از ایتالیا است."
مالک باشگاه میلان به تازگی احتمالات حضور بالوتلی و دروگبا در ژانویه را رد کرد اما به نظر می رسد که این مهاجم ایتالیایی به زودی به ایتالیا باز می گردد.
بالوتلی پس از دربی منچستر و واکنشی که نسبت به تعویضش نشان داد از تیم مانچینی کنار گذاشته شده است و اجازه ی حضور در زمین توسط مانچینی به بالوتلی داده نمی شود.
مانچو که دائما به دفاع از رفتار بالوتلی می پرداخت پس از پایان دربی منچستر نسبت به رفتار او واکنش نشان داد و گفت " او باید در رابطه با شغلش بیشتر فکر کند."
بالوتلی خواهان بازگشت به ایتالیاست و به نظر می رسد برای حضور دوباره در سن سیرو کاهش دستمزدش را نیز پذیرفته است.
میلان قصد دارد در کنار الشراوی بازیکن باکلاس جهانی را در اختیار داشته باشد چرا که دیگر مهاجمان میلان تنها 10 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
قیمت تقریبی بالوتلی 20 میلیون پوند است.
حمایت کلایورت از بارسلونا در مقابل میلان
پاتریک کلایورت مهاجم اسبق دو باشگاه میلان و بارسلونا معتقد است که بارسلونا به راحتی در لیگ قهرمانان می تواند از سد میلان بگذرد.
این غول های اروپایی در نخستین دور مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان، در فوریه سال 2013 باید به مصاف هم بروند.
او که اکنون 36 ساله است در گفت و گو با موندو دپورتیوو گفت: بارسا در سطح دیگری است، آن ها تیم مورد علاقه ی من در لیگ قهرمانان هستند و اتفاق بد برای میلان این است که آن ها نمی توانند بارسلونا را حذف کند.
حقیقتا میلان هم تیم خوبی است و همیشه در حال رقابت هستند. لیگ ایتالیا بسیار دشوار است، اما بارسا برای آن ها بسیار سخت است.
میلان دو بازیکن بسیار مهم خود، زلاتان و تایگو سیلوا را از دست داده، اما بارسا همچنان همان ساختار گواردیولا را حفظ کرده و چیزی به دست تیتو عوض نشده است.
در حقیقت، این سبک بازی آن ها همان اساس سال اول رایکارد در بارسا را دارد، سال آخر من در این باشگاه... .
میلان دیگر جادویی نیست
پائولو مالدینی، اسطوره بزرگ باشگاه میلان، بعد از مدتها سکوت رسانهای خود را شکست، و سیاستهای میلان را به باد انتقاد گرفت. مالدینی میگوید پیشنهاد بسیاری از تیمها را رد کرده، میلان بازیکنان بزرگ خود را از دست میدهد، و در نتیجه دیگر جادویی نیست.
مدافع اسطورهای و بازنشسته روسونری، از مسئولان میلان انتظار پیشنهاد سمتی در باشگاه همیشه محبوب خود را دارد، پائولو مالدینی که تمام دوران حرفهای خود را با میلان سپری کرد، در سال 2009 از دنیای فوبتال خداحافظی کرد، و از آن زمان از فوتبال به دور بوده است.
وی در تازهترین مصاحبه خود با نشریه لاریپابلیکا به طور مفصل در مورد میلان میگوید. مالدینی پیش از این نیز به انتقاد از عملکرد مدیران میلان پرداخته بود.
من در فوبتال چیزهای بسیاری را به دست آوردم، و از زمانی که در آکادمی این باشگاه حضور داشتم به مدت 31 سال با میلان همراه بودم. این برای من ریسک بزرگی بود که از دنیال فوتبال به دور باشم، اما برای من بسیار سخت است که در باشگاهی غیر از میلان به فعالیت بپردازم.
هرگز علاقهای به سرمربیگری نداشتهام، چرا که زندگی کوچوارانه پدرم در زمانی که سرمربی میلان و سایر تیمها بوده را تجربه داشتهام. جدا از آن، هرگز نمیتوانم حضور خود را در باشگاهی به جز میلان تصور کنم. بنابراین این احتمال که در یک باشگاه دیگر در ایتالیا به سرمربیگری بپردازم نزدیک به صفر است.
نمیخواهم یک مدیر باشم، چرا که به سیاست علاقهای ندارم. اگر قرار بر این میبود که در زمینه فوتبال به حرفه خود ادامه دهم، من در انتقال دانش خود به بقیه تلاش خواهم کرد. بسیار معدود کسانی وجود دارند که به طور کامل در مورد تاکتیکها، بازیکنان، و روانشناسی فوتبال اطلاعات کاملی در اختیار داشته باشند.
نمیخواهم نقشی بر عهده داشته باشم، که جنبه نمایشی برای من داشته باشد.
پیش از این شایعاتی مبنی بر اختلاف میان آدریانو گالیانی و پائولو مالدینی منتشر شده بود، که بسیاری این اختلافات را مانع از بازگشت مالدینی به میلان دانستند: من بسیار خوششانس بودهام که به مدت 25 سال در تیم اصلی میلان حضور داشتم.
زمانی که من وارد این باشگاه شدم، کارها به صورت پایهای و اصولی بنا شده بود، آنها قصد داشتند میلان را به یک باشگاه تاریخساز تبدیل کنند. پرزیدنت سیلویو برلوسکنی از راه رسید، و به ما آموخت که باید افکار بزرگ در سر داشته باشیم.
و البته او در این راه بسیار سرمایهگذاری کرد. آریگو ساکی به میلان آمد، و همگان در این فکر بودند که یک میلان بزرگ با سبکی خاص و یکتا در تاریخ فوتبال ایجاد خواهد شد.
این تقریباً یک جادو بود. اما به تدریج این جادو از بین رفته است، و میلان به یک باشگاه فوتبال معمولی تبدیل میشود. و این به این علت است که میلان در راه انتقال دانش و تجربیات کند عمل کرد، و پیامهای بازیکنان و شخصیتهایی که در این باشگاه تاریخسازی کردند دیگر به نسل بعدی منتقل نشد.
اکنون در میلان شخصیتی وجود ندارد که بتواند تاریخ را رقم بزند.
به بایرن مونیخ و رئال مادرید بنگرید. بکنبائر، هوینس، رومینیگه، بوترگانو، گایهگو، و والدانو؛ آنها چنین مدیرانی در اختیار دارند. بنابراین جادوی آنها قابل انتقال به نسل بعد است. میلان نیز برای مدت 25 سال این جادوی بزرگ را همراه خود میدید، امااکنون آن را گم کرده است.
این بسیار دشوار است که بتوان برنامهریزی فعلی میلان را ارزیابی کرد. آنها در تابستان 12 بازیکن خود را به عنوان بازیکن آزاد اعلام کردند، با این حال و با این حجم تغییرات، انتظار فصلی دشورا را نداشتند. صادقانه بگویم، من حتی وجود برنامهای مشخص را در میلان احساس نمیکنم.
آنها وضعیت بازیکنانی مشخص، و آنهایی که قراردادشان با باشگاههایشان رو به اتمام است را پیگیری میکنند، بنابراین این نمیتواند یک برنامهریزی مشخص باشد.
من به شما میگویم که لئوناردو من را در میلان میخواست، حتی در این حد که من بر روی سکوها حضور داشته باشم، و پیامم را به آنها انتقال دهم. من به او گفتم که حضور من بدون نقشی معین در تیم هیچگونه ثمرهای را در پی نخواهد داشت.
گالیانی به من گفت که حضور شخصی به عنوان مدیر ورزشی در یک باشگاه ضرروی نیست، همچنین لئوناردو نیز به من چنین حرفی زد، اما من فکر میکنم هر باشگاهی به چنین پستی نیازی مبرم دارد.
سال گذشته ماکس آلگری با من تماس گرفت، او به من گفت به کسی نیاز دارد که مراقب او باشد. که او را در مواقع لزوم راهنمایی کند، که آیا تاکتیکی را به اشتباه به کار برده است، و این که بتواند وضعیت رختکن میلان را کنترل کند.
او به یک شخصیت باکاراکتر قوی نیاز داشت، که بتواند با حالتی مسئولانه با بازیکنان بزرگتر و مهمتر مشکلات را برطرف کند. او گمان میکرد که من با توجه به گذشتهام توانایی حضور در چنین سمتی را در اختیار دارم.
در هر صورت دوست دارم به این داستان پایان دهم که من یکی از اعضای خانواده میلان هستم. آنها به طور عملی من را در میلان نمیخواهند. احساس خوبی ندارم، نه تنها برای خودم، بلکه برای همه آن چیزهایی که با هم ساختیم، اما اکنون تکهتکه میشوند.
این احساسی است که بسیاری از همتیمیهای سابق من نیز با آن مواجه شدهاند. من فقط میخواهم این جادو را به میلان بازگردانم.
من بیش از هر بازیکن دیگری با این باشگاه پیروز بودهام. و بیشتر از هر بازیکنی برای این باشگاه حضور داشتهام. اما فکر میکنم میلان بیش از اینها به من اهدا کرد، احساس میکنم که باید دین خود را به میلان ادا کنم.
مالدینی همچنین اعتراف میکند که در زمان حضور در میلان، پیشنهادات بسیاری از باشگاههای بزرگ اروپایی را رد کرد: یوونتوس مرا میخواست. همچنین جیانلوکا ویالی از چلسی در سال 1996 من را فراخواند.
اما من ترجیح دادم در میلان بمانم، و سالی دشوار را به همراه این تیم سپری کنم. این تصمیم درست بود. آرسنال نیز یک پیشنهاد اغواکننده ارائه کرد، و همچنین سر الکس فرگوسن نیز مرا در منچستریونایتد میخواست.
مساله در این است که تمام این پیشنهادات در زمانی از راه رسیدند که میلان در وضعیت بسیار بدی قرار داشت. بنابراین به نظر میرسید که پذیرفتن این پیشنهادت بسیار آسانتر از رد آن میبود. اما همه ما در میلان این اراده را در راس قرار دادیم که به مسئولیت نیمهتمام خود در میلان بپردازیم، و بتوانیم به میلان کمک کنیم تا شرایط تغییر کند.
واقعا لذت بردم از صحبت های "اسطوره مالدینی"!
کنجکاو شدم متن اصلی مصاحبه رو ببینم، برای دوستانی که علاقه مند هستند متن کامل مصاحبه که سوال و جواب های بیشتری داره را توی اسپویلر می گذارم.
محتوای مخفی: ...
آلگري: ميلان در مسير صحيح قرار دارد
ماکسي آلگري، سرمربي ميلان، معتقد است تمرکز روي جوانان و ادامه سياست رياضت اقتصادي، مسير درستي است که اين باشگاه بايد آن را ادامه بدهد.
روسونري در تابستان گذشته ستاره هايي مانند زلاتان و تياگو سيلوا را از دست داد. همين مسئله روي عملکرد اين تيم در فصل تاثير گذار بود و موجب شد تا آنها در حال حاضر در رتبه هفتم جدول ليگ برتر قرار بگيرند.
آلگري در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" ما با تمرکز روي بازيکنان جوان، در مسير صحيح قرار داريم. ما يک ميلان جديد را بنا کرده ايم و اين دستاوردي است که نياز به شور و اشتياق و همين طور زمان دارد. رئيس برلوسکوني مسير درستي را انتخاب کرده است. در بحران اقتصادي فعلي ايتاليا کسي نمي تواند دستمزد 7 ميليون يورويي را بپردازد و از نظر فرپلي مالي هم مرتکب تخلف نشود."
ميلان در حال حاضر با 27 امتياز از 18 ديدار، 6 امتياز با تيم رده ششمي رم فاصله دارد و 17 امتياز نيز از يوونتوس صدرنشين عقب است.
" من از امتيازاتي که تاکنون به دست آورديم، راضي هستم. هرچند مي توانستيم امتيازات بيشتري داشته باشيم. من سال را در شرايطي به پايان مي رسانم که با شرايط متفاوتي سازگار شده ام. هوش و زيرکي را مي توان در توانايي يک نفر در تغيير شرايط هم درک کرد. در شرايط دشوار هم آرامشم را حفظ مي کنم و اجازه نمي دهم عصبيت اوضاعم را به هم بريزد. شايد به اين خاطر که توانستم اعتماد باشگاه را حفظ کنم، همچنان در اين شغل هستم.
من به آنها گفتم که اين شرايط را پشت سر خواهيم گذاشت و در مسير صحيح قرار داريم؛ هرچند ديدار مقابل رم نشان داد که چندان مستحکم نيستيم. من تا سال 2014 قرارداد دارم اما واضح است که از بودن در ميلان خوشحال هستم و دوست دارم که پس از آن هم در اين باشگاه بمانم. چالش بازگشت به جمع مدعيان در سه – چهار سال آينده فوق العاده خواهد بود."
او همچنين در مورد پاتو و روبينيو، دو مهاجم اين تيم، که در آستانه جدايي قرار دارند، گفت:" اگر پاتو و روبينو بروند، بيش از پيش ناراحت خواهم شد؟ احساسات متفاوتي خواهم داشت.
پاتو پتانسل بردن توپ طلا را دارد اما من درک مي کنم که او بايد اعتماد به نفسي که به خاطر مصدوميت ها از دست داده را بار ديگر به دست بياورد."
ظاهرا دیروز بازیکن میلان که با یه تیم دسته چهارمی بازی دوستانه داشتن به نشانه اعتراض به توهین های نژاد پرستانه طرفداران به بوآتنگ زمین بازی رو ترک کردن!
امروز صبح تصاویرش رو دیدم واقعا ناراحت کننده بود بقیه بازیکن های زمین هم از بوآتنگ حمایت کردن و همراه با اون از زمین خارج شدن خیلی دیگه ناراحت کننده بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)