تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 328 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

تقریباً مطمئن بودم کـه رئالِ میزبان نمیتونه از سدِ دورتموند بگذره !

من نمیخوام بگم که باخت تقصیرِ این و اون بوده فقط میشه گفت که زورمـون به دورتمـوند نرسیـد .

دورتمـوند با اینکه در حال حاظر بوندسلیگا خوب نبوده اما یکی از 5 تیمِ برتر جهانه در حال حاظر توی بازی دیشب و البته بازیشون با منچستر سیتی کاملاً ثابت شد .

سبکِ بازیشون فوق العاده قشنگه واقعاً به نظرم در حال حاظر بهترین تیمی هست که دیدم تازه دیشب چندتا از بازیکن هاشون نبودن .

در ضمن من طرفدارِ رئال هستم ، گفتم یه وقت سو تفاهمی پیش نیـاد .

دیشب بهترین بازیکنـمون به نظرم آلونسو و متاسفانه باز هم ضعیف ترین دیماریا بود که ضعیف ظاهر شد .

2. این کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

تو این چند سال یکی از بدترین بازی های رئال رو دیدم در حد یه تیم دسته دو بودن
    پاسکاری ضعیف - اشتباهات فردی زیاد - بی فروغ بودن ستاره هامون و از همه مهمتر بنظر من دسته کم گرفتن تیم حریف بود
    در سمت چپ که معلوم بود کلا مشکل داشتیم
    کاسیاس کمی ضعیبف عمل کرد
    اوزیل هم اصلا انگار تو زمین نبود کلا این بشر جلو تیمهای المانی مشکل داره

4. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز منم با بعضی از نظرات تو موافقم ولی به نظرم نبود چندتا از بازیکنان رئال هم باعث این باخت شد و اینکه بدترین بازیکن به نظرم دیماریا نبود بلکه په په و بنزما بود که همش سوتی میدادن

7. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبري رئال مادريد : در دیگ جوشان وست فالن ، کریستیانو توانست که آقای گل چمپیونزلیگ شود . او در دقیقه 37 گل زد تا نتیجه بازی 1-1 شود تا طلسمش در آلمان را بشکند و فاصله اش را با رقبایش در جدول گلزنان جام باشگاه های اروپایی افزایش دهد . مسی فقط دو گل زده که آن را در بازی اول مرحله گروهی به اسپارتاک زد . اما مقابل بنفیکا و سلتا نتوانست گل بزند . در حالی که کریستیانو در هر سه بازی خود گل زده است : یکی مقابل سیتی ، سهتا به آژاکس و یکی هم به دورتموند . میانگین گلزنی او 1.67 گل در هر بازی است که امسال بهترین است . شماره 7 رئال مادرید برای اولین بار در دوران فوتبالش در چهار بازی پیاپی اروپایی گل زده است . اتفاقی که در تاریخ رئال فقط چهار بازیکن موفق به انجام آن شده بودند : پوشکاش ، رائول ، نیستلروی و بنزما . آماری که نشان از شایستگی های او دارد . کریستیانو در هبت بازی رسمی اخیر 12 گل زده که این بهترین آمارش در رئال است . او پیش از این بین فوریه تا مارس 2011 نیز بین بازی با لوانته تا سوسیه داد در هفت بازی ، 11 گل زده بود . یکشنبه مقابل مایورکایی قرار می گیرد که اولین هت تریکش در اسپانیا را مقابل آن انجام داد . کریستیانو با گلش در وست فالن با دل پیرو به عنوان نهمین گلزن برتر تاریخ چمپیونزلیگ برابری کرد . هدف بعدی او ، اوزه بیوی 46 گله خواهد بود.
    +
    پ‌ن: همیشه پای یک مادریدیسمو در میان است!

9. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بچه ها!!!
    خیلی حیف شد مورینیو از تیممون رفت؛
    امروز اخبار ورزشی زیرنویس کرد رفته پرسپولیس!!!!!

دیگه آرزوی گرفتن یه جام قهرمانی یا بردن بارسلونا بدون مورینیو باید به دلمون بمونه!!!!

11. 14 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این رو در فیس بوق گذاشته بودن:

شایعه ای که تکدیب شد : ایکر نه به راموس رای می دهد نه به ژاوی

بر خلاف شایعه پردازی ها ، ایکر کاسیاس اصلا نمی تواند برای توپ طلا به سرجیو راموس رای بدهد . فرانس فوتبال اعلام کرد که کاپیتان ها و مربیان تیمهای ملی حق رای دادن به هموطنانشان را ندارند و بدین ترتیب به نظر می رسد که رونالدو رای اول کاپیتان رئال باشد .

هفته گذشته شایعه شده بود که ایکر به ترتیب به راموس ، رونالدو و ژاوی رای می دهد اما با تغییر قوانین به نظر می رسد که این حرف همچنان شایعه ای بی اساس به نظر برسد و بازیکنانی نظیر اوزیل و رونالدو ، در اولویت سن ایکر باشند .

همچنین بعید است که رای اول کاسیاس برای عنوان بهترین مربی به مورینیو نباشد . دوشنبه لیست 23 نفره نهایی اعلام خواهد شد .

3 روز پیش هم کاسیاس در مصاحبه ای رای دادنش به راموس را رد کرده بود .

کاسیاس گفت : هنوز لیست 23 نفره فرانس فوتبال اعلام نشده اس که من بخواهم به کسی رای دهم

13. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب دوستان برد 5-0 در برابر مایورکا به دست اومد که شاید اندکی از ناراحتی ما رو بتونه کم کنه.
    کریس و گونزالو هر کدوم 2 گل و گل آخر رو هم کایخون زد.

نکتۀ عجیب بیخبری آقای علیفر (گزارشگر) از وضعیت رئال بود. نیمۀ ول که گفت چون مورینیو میخواد به واران بازی بده راموس رو برده سمت راست و آربلوا نیمکت نشین شده. بعد هم که گفت مودریچ اونقدر خوب بوده که خدیرا نیمکت نشین شده. بعد هم که سوتی رو تموم کرد و گفت عجیبه دو تا دفاع چپ خوب تیم (مارسلو و کوئنرائو) نیمکت نشینِ اسین شدن.
    کسی که اولین اخبار و داده های ورودی کار خودش رو نمیدونه بعد میاد در مورد اشتباه بودن پاس بلند و پاس در عرض در خط دفاع و از همه معروف تر بد بودن دفاع چهار نفرۀ خطی و خوب بودن سه مدافع و .... اظهار فضل میکنه.

15. 11 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

عکس واکنش رونالدو به فحاشی هواداران مایورکا
    مرجع خبري رئال-مادريد: کریستیانو حسابی با هواداران مایورکا درگیر بود. او که در این بازی دبل کرد، در حین بازی وقتی با سوتها و فحاشی هواداران حریف مواجه شد، با اشاره دستش از آنها خواست که به این حرکات ادامه دهند.

17. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

خوب دوستان برد 5-0 در برابر مایورکا به دست اومد که شاید اندکی از ناراحتی ما رو بتونه کم کنه.
    کریس و گونزالو هر کدوم 2 گل و گل آخر رو هم کایخون زد.

نکتۀ عجیب بیخبری آقای علیفر (گزارشگر) از وضعیت رئال بود. نیمۀ ول که گفت چون مورینیو میخواد به واران بازی بده راموس رو برده سمت راست و آربلوا نیمکت نشین شده. بعد هم که گفت مودریچ اونقدر خوب بوده که خدیرا نیمکت نشین شده. بعد هم که سوتی رو تموم کرد و گفت عجیبه دو تا دفاع چپ خوب تیم (مارسلو و کوئنرائو) نیمکت نشینِ اسین شدن.
    کسی که اولین اخبار و داده های ورودی کار خودش رو نمیدونه بعد میاد در مورد اشتباه بودن پاس بلند و پاس در عرض در خط دفاع و از همه معروف تر بد بودن دفاع چهار نفرۀ خطی و خوب بودن سه مدافع و .... اظهار فضل میکنه.
    اگه این سوتی هارو نده باید تعجب کنیم
    کلا بازی های دیروقت رو گزارش میکنه و قبل بازی هیچ خبری نمیخونه تا یکم اطلاعات بگیره!
    ولی بازم دمش گرم بی طرف گزارش میکنه، مثل خیابانی مزدک اعصاب ادم رو خورد نمیکنه:|

--------

دیشب کار خاصی نداشتیم اگه یکم بیشتر فشار میاوردیم میتونستیم بیشتر هم بزنیم ولی همینم خوب چند نکته تو زهنم از بازی مونده که میخوام بگم:

1.مودریچ خیلی پر جنب جوش شده و خیلی زود و خوب با تیم هماهنگ شده پاساش واقعا عالی و درجه یکه! پا به توپش هم خیلی عالیه دوست دارم یکم جلوتر بازی کنه
    2.بازیکنا چرا اینقد پاس های بلند میدن:| خیلی از توپا همینطوری الکی لو میره! به نظرم بازی روی زمین خیلی بهتر و زیباتره و باید سعی کنن بیشتر رو زمین بازی کنن تا هی بزنن زیر توپ
    3.بازی عالی کایخون !! تو این چند بازی اخیر نشون داده که خیلی پیشرفت کرده هم تو استارت ، دربیل استوپ با توپ و هم گل زنی!! به نظر من حقشه فیکس بازی کنه!!
    4.پیشرفت چشمگیر موراتا !! همیشه عاشق این بازیکن بودم مورینیو باید بیشتر بهش فرصت بده و اگه بازم اینطوری کار کرد حتما باید تو ترکیب اصلی فیکس بازی کنه، به نظر من میتونه یه رائول دیگه بشه :X

بازی بعدی تو جام حذفیه پنجشنبه ساعت 00:30 اگه اشتباه نکنم
    کسی میدونه با کجا بازی داریم؟

19. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •