تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 68 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و تبریک بمناسبت سال نو ...ال ای دی سامسونگ f6400ar خریدیم و فروشنده خواسته در منوی مخفی زبان فارسی را فعال بکنه حالا ریموت کنترل لمسی ان از کار افتاده ولی با اون یکی ریموت مشکلی نداره میخوام راهنمایی بکنید مشکل را برطرف بکنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام لینک دانلودش مشکل داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahivid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    م.ک.ج

پيش فرض

سلام
    دیدم دوستمون مشکلش مثل منه گفتم فایلی که درست کردم و بذارم. عیدی ما

البته دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ، اگه خواستن به پست اول اضافه کنن تا بغیه راحت دسترسی داشته باشن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از ahivid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    دیدم دوستمون مشکلش مثل منه گفتم فایلی که درست کردم و بذارم. عیدی ما

البته دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ، اگه خواستن به پست اول اضافه کنن تا بغیه راحت دسترسی داشته باشن

داداش مگه این با بقیه فایلا چه فرقی میکنه ؟ کنترلی ک من درست کردم دیدی ک چه بلایی به سر تی وی آورد ؟ یعنی این درسته ؟
    لطفا برید پست های قبلی من رو هم بخونید..اگه مشکل رو فهمیدی ..بگید چیکار کنم ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahivid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    م.ک.ج

پيش فرض

اگه ریموتی که درست کردید مشکلی نداره و روشن میشه.
    این همون 20db خروجی 16بیتی است. که برای من مشکل حل کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست گرامی من تازه این مدل رو خریداری کردم (ue40eh5000w)، کنترلی که گفته بودین رو هم ساختم اما متاسفانه این روش هم جواب نمی ده ، اگه براتون امکان داره بررسی کنید و اگه روش جدید دیگه وجود داره بگین .
    ممنون از کمکتون .
    Last edited by hadi2163; 07-04-2014 at 20:25.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست گرامی من تازه این مدل رو خریداری کردم (ue40eh5000w)، کنترلی که گفته بودین رو هم ساختم اما متاسفانه این روش هم جواب نمی ده ، اگه براتون امکان داره بررسی کنید و اگه روش جدید دیگه وجود داره بگین .
    ممنون از کمکتون .
    دوست عزیز
    این تنها روش است
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت راتوضیحمی دهد.
    دانلود فایل میکس شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست کنترول دست ساز
    دوست عزیز
    برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
    نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان بالاخره این کنترل رو درست کردم.اما وقتی رفتم به منو مخفی و فایلها رو اجرا کردم یهو منوها رفتن و پایین صفحه زد (unavilable) !!!
    بعد خاموش شد و الان که دوباره میرم به منو مخفی وقتی رو (option) کلیک میکنم همون (unavilable) رو میزنه !!!
    چیکارش کنم؟

مدل تلوزیونمم UA4ES5600R

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان بالاخره این کنترل رو درست کردم.اما وقتی رفتم به منو مخفی و فایلها رو اجرا کردم یهو منوها رفتن و پایین صفحه زد (unavilable) !!!
    بعد خاموش شد و الان که دوباره میرم به منو مخفی وقتی رو (option) کلیک میکنم همون (unavilable) رو میزنه !!!
    چیکارش کنم؟

مدل تلوزیونمم UA4ES5600R
    دوست عزیز
    اگر بدون داشتن دانش کافی وارد منوی مخفی بشوید و آیتمی را که نمی شناسید دستکاری کنید همین وضعیت بوجود می آیداز مسیر زیر استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود
    تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون آقای متین پور.مشکل حل شد با راهنمایی جنابتون.اما حالا وقتی سرچ میکنم هیچ کانال دیجیتالی رو نمیگیره.در حالی که با همین آنتن با گیرنده دیجیتال کانالها رو میگیره !!! من عراق زندگی میکنم.لوکال ست رو همون ایران بذارم باشه؟تو قسمت جستجو در منوی کشورها فقط ( استرالیا و سنگاثور و نیوزیلند رو داره).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •