دوستان تبلت رو reset کردم سیم کارت انداختم ، روشن کردم حالا تو صفحه ای که نوشته select wifi to compelet set up گیر کرده ااصلا هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه ا! انگار وای فای از کار افتاده ....
چه کار کنم....؟
سیم کارتم در آوردم باز هم همین وضعه....
دوستان تبلت رو reset کردم سیم کارت انداختم ، روشن کردم حالا تو صفحه ای که نوشته select wifi to compelet set up گیر کرده ااصلا هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه ا! انگار وای فای از کار افتاده ....
چه کار کنم....؟
سیم کارتم در آوردم باز هم همین وضعه....
بله بله ! متاسفانه باگ این تبلت همینه !!
سیم کارت بندازی وای فای خراب میشه ! باید با یه برنامه درستش کنی که حالا که توی محیط تبلت نمیتونی بری نمیشه !!
پس :
برو فست بوت - رام رسمی رو از اول فلش یزن - سیم کارت ننداز - برو تو محیط سیستم اندروید - برنامه رو نصب کن بعد سیم بنداز !!
دم شما گرم .... این یه باگه خیلی بزرگه از مدیران استدعا دارم این رو به صورت یک اخطار در پست اول قرار بدن.....
در هر صورت من خودم هم نفهمیدم چه طوری ... ولی درست شد.... power + volume down رو نگه داشتم رفتم تو ریکاوری مود و بهد یک گزینه داشت erase all نمیدونم چی چی بلاخره بدون سیم کارت تونستم بالا بیارمش.
الان که بالا اومده امکان داره از طیرق چه نرم افزاری مشکلش رو حل کنم...؟ بدون روت کردن میشه یا نه؟
توضیحات کامل توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده شده.
موفق باشید
Last edited by IceLord; 09-05-2013 at 22:49. دليل: اضافه کردن لینک
میگم دوستان کسی مشکل نصب برنامه نداره ؟
نمیدونم چرا از بعد از ظهر هر چی برنامه میخوام نصب کنم دکمه ای INSTALL از کار افتاده و هر چی میزنم کار نیمکنه
فقط دکمه کنسل کار میکنه !!!
Last edited by YAHYA-PRO; 09-05-2013 at 22:09.
من فکر می کنم اگر سیم کارت تو دستگاه باشه شارژ دستگاه زودتر تموم میشه
دست شما درد نکنه...
بعد از 40 دقیقه کلنجار رفتن بلاخره هم آنلاک شد هم روت و هم 3g رااه افتاد....
این روت کردن چه مضراتی داره ؟
ریسک و خطر(البته خیلی ضعیف)که در این کار هست
اینجا در مورد این موضوع صحبت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسلما همین طور هست
چون اتصال مداوم با شبکه وجود داره.
من فقط از اینترنت سیم کارت استفاده می کنم به همین خاطر در مواردی که به اینترنت نیاز ندارم تبلت رو به حالت Flight Mode می برم.
ممنون
من هر وقت به حالت Flight Mode میرم وقتی غیر فعال می کنم وایرلسم از کار می افته
همان مشکلی با انداختن سیم کارت هست
بعد دستگاه را خاموش روشن که می کنم خوب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)