واقعا تفاوت ری اکشن ها از عوض شدن سیستم فروم آدم رو به مرز نابودی میکشونه
ری اکشن: واکنش
.....
این روی اعصاب پیاده روی میکنه ها
Started by for example, 20-08-2010 02:15
واقعا تفاوت ری اکشن ها از عوض شدن سیستم فروم آدم رو به مرز نابودی میکشونه
ری اکشن: واکنش
.....
این روی اعصاب پیاده روی میکنه ها
Started by for example, 20-08-2010 02:15
Last edited by CRIS Joon CR7; 23-05-2012 at 16:18.
الان خیلی زیبا و دلنشین شده ، رنگ بندی عالی
به جرأت می تونم بگم یکی از بهترین تم های vB شده
والا از ما روز اول اینجوری نبود روز دوم با زدن تشکر صفحه یبار ریفرش میشه با این کارا هم حل نشد...........
اگر برای گزینه های پروفایلها مثل سابق کلید جمع کردن قرار بگیره و یا دستکم گروه های اجتماعی (خیلی صفحه را طولانی کرده) تبدیل به یک تب جدید بشه خیلی بهتره.
فرق این دوتا چیه؟ :
ممنون از مدیران عزیز. مشکل پیدا کردن پست ها و کامنت هایی که گذاشتیم حل شد ( فسمت پروفایل - اخرین پست ها )
اما هنوز یک مشکل داره و اونم اینه که رنگ تمام پست ها رو ابی نشون میده. سابقا 3 حال داشت
1- کسی کامنت را مشاهده نکرده ( ابی رنگ )
2- کامنت یا پست مشاهده شده اما جواب داده نشده ( زرد رنگ )
3- کامنت یا پست جواب جدید داده شده ( نارنجی رنگ )
الان که به اخرین کامنتم نگاه کردم. یه نفر جواب داده. اما در قسمت "مشاهده اخرین پست ها " در پروفایل. همان رنگ ابی است و تغییر نکرده است
واقعا یه چیزایی هستن که همه به اونا عادت کردند و سخته تغییر عادت![]()
یه چیزی که یکمی اذیت می کنه و دوستان اشاره نکردن شکل پروفایل و همین طور گروه هاست مخصوصا برای کاربرایی که زیاد به اونا سر می زنن
شکل قبلی این دو تا به مراتب خیلی بهتر بود و اصلا نمیشه با این شکل جدید کنار اومد که نسبت به قبل به طور اساسی تغییر کرده!
یه نکته منفی اونا هم اینه که در صفحه اصلی اونا بعضی از اسامی لیست دوستان یا لیست کاربرا ناقص نوشته میشن
امیدوارم حداقل توی قالب های جدید این دو قسمت به شکل قبلیشون نزدیکتر باشن
هر چه با این تمپلت کار میکنم مشکلاتش بیشتر اشکار میشه . امروز داشتم یه متن مینوشتم که مرورگرم کرش کرد فکر کردم فقط با Opera این مشکل رو داره ولی با Chrome و Firefox و safari هم امتحان کردم هر 4 تاش از 20 خط بیشتر میشد نوشته کرش میکردن
لطفا رسیدگی کنید اصلا با قبلیه از این مشکلات نداشتیم
این سایز درشتی فونت ها در تیتر ها خصوصا در پروفایل خیلی زشت کرده پیج پروفایل رو! اینقدر فونت درشته که آدم فکر میکنه زوم مرورگرش به هم خورده! این اندازه زیاد باعث شده عبارت های کوتاه هم دو خطه بشن!
این موضوع سایز فونت کلا تو جاهای مختلفی هست!
ببخشید میشه بگین چطور توی FF کوکی ها و هیستوری رو باید پاک کرد؟
و نکته مهم تر اینه که خب من الان حدود 6 ماه توی مرورگرم هیستوری دارم که نمیخوام پاک بشه. باید چکار کنم؟
یه نکته اصلاحی هم بگم
قبلنا توی UserCP امکان Minimize کردن ستونها وجود داشت که الان دیگه نمیشه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)