الان از مخابرات .
در کل مخابرات بهتره یا های وب ؟ سرعت رو های وب میگن چند ماه بعدش پایین میارن درسته ؟
الان از مخابرات .
در کل مخابرات بهتره یا های وب ؟ سرعت رو های وب میگن چند ماه بعدش پایین میارن درسته ؟
والا داداش منکه از شرکتای دیگه جز مخابرات نت نگرفتم ...
ولی میگن که شرکتای دیگه بهترن ...باید خودت از کسایی که استفاده کردن بپرسی ...من چون خطم فیبر نوری هستش نمیتونم جز مخابرات از جای دیگه ای نت بگیرم ...
تو بنر داخل مخابرات نوشته بود طرح 6 ماه به بالا شبانه رایگان داره... دوستان کسی اینجا طرح 6 ماه نداره تست کنه؟
های وب تعرفه ی ترافیکش به نسبت بالاست، ولی اگه مصرفتون بیشتر برای دانلوده و وبگردی کمی دارین میتونین از طرح "فشفشه" استفاده کنین و از ترافیک کوتاه مدت با تعرفه ی مناسب استفاده کنید (که فکر میکنم قیمتش یه مقدار از چیزی که داخل سایتشون نوشته شده کمتر هست)
من برای یه دانلود فوری از اینترنت های وب دوستم استفاده کردم و سه گیگ فایل کمتر از یک ساعت با سرعتی نزدیک به یک مگابایت بر ثانیه دانلود شد که واقعا برای من ارزشمند بود
مخابرات اگر وضعیت شبانه رایگان رو روشن کنه با تعرفه ی جدیدش بازم میتونه بهترین گزینه باشه
سلام بچه ها
من امروز رفتم نت 256 یه ماهه و محدود شارژ کردم ...میگم سرعتش چرا پایینه؟مگه محدودا سرعتشون بالا نبود اخه؟ انگا شناس ندارما...سرعت 15-18 هستش ..
بعدش یه سوال دیگه من همین الان از 2020 یوذر و پسوردمو گرفتم واسه ورود به سایت ..ولی وقتی میزنم میگه که رمز عبور و نام کاربری اشتباه است!
شما این مشکلو داشتین؟ میشه یه نمونه یوذر و پسوردو بگین تا بدونم ماله من صحیح هستش یا نه؟ مال من گفت یوذر 172 با شماره و رمز پسورد هم سه تا دبلیو حرف بزرگ و چندتا عدد دیگه ..درسته؟ یا ؟
نه برای من اینطوری نیست
پست 346 توضیح دادم یوزر و پس چطوریه
سلام
من جند هفته پیش 256 مخابرات 5 گیگ داشتم سرعت دانلودم بین 50 و 60 بود
الان هم 512 دارم حدود 120 و 130 هست
در مورد یوزر هم برای من یوزرم همون شماره تلفنم هست ، رمزمم با سه تا M بزرگ شروع میشه![]()
ای بابااااا انگار هرچی به من میرسه خراب از آب در میاد ..شورشو دیگه در اووردن اخه چطور وقتی محدود هم میگیرم سرعت همون قبلیه مثه نامحدود؟
مال من گفت که یوذر نیم اولش 172 داره ..بدون 172 بزنم ببینم چی میشه
تو به این ادرس میری واسه ورود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میشه حجم و اینارو دید تو سایت؟
از این آدرس چک میکنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میزنه که چند گیگ دیگه از حجمت مونده
اقا خبر فوری
مخابرات از اول طرح رایگان داشته اگر 6 ماهه میگرفتی
قضیه اینه من یک مدت از ا ابان سال 92 به مدت 6 ماه اینترنت داشتم طرح 1 مگ محدود
بعد از 4 ماه حجمم تموم شد ( 30 گیگ حجم داشتم ) و قطع کردم و نامحدود 3 ماهه گرفتم که 20 روز دیگه تمومه
القصه امروز رفتم مصرفم رو دیدم و ذیدم که تو این 4 ماهه 174 گیگ دانلود داشتمکه فقط 36 گیگ حساب شده
در نتیجه طرح رایگان داشته من پر مصرف بودم
اینم مدرک
خوشت اومد بزن تشکرو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)