ای کاش تو لیگ عربستان بشه تمارض و وقت کشی کرد یا تماشاگرا تو استادیوم بلندگو داشته باشن ! اینجوری خیلی باحال میشه !![]()
ای کاش تو لیگ عربستان بشه تمارض و وقت کشی کرد یا تماشاگرا تو استادیوم بلندگو داشته باشن ! اینجوری خیلی باحال میشه !![]()
[QUOTE=dr_shahrooz;7190484]اینم جدیدترین کلیپی که از فیفا 13 اومده که براتون آپلودش کردم به نام : Fifa 13 : Join The Club
ولی خب ما ایزانیا نمیتونیم Join بشیم... نمیتونم تو مسابقات رسمی جهانی فیفا که خود فیفا برگزار میکنه شرکت کنیم...نمیتونیم بازی رو Pre order کنیم تا بیاد دم خونمون....
بیچاره ما ایرانیا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
حالا pre order بماند !
اما چرا نمیتونیم تو مسابقات شرکت کنیم ؟
اگه منظورت مسابقات آنلاینه که دیگه از ESL معتبر تر نیست . تو این مسابقات حتی نفرات برتر wcg هم هستن و ایرانی ها هم هستن
مسابقات غیر آنلاین هم که ایرانی ها میرن از طریق مسابفات انتخابی
دوستان تو این بازی هم سیستم دفاعی اصلی تاکتیکال خواهد بود؟
و دمویی از بازی قرار نیست منتشر بشه؟
به گفته یکی از دوستان دمو یکی دو هفته قبل از انتشار نسخه اصلی منتشر میشه
دموی بازی 21 شهریور و خود بازی 7 مهر میاد
سیستم اصلی هم به احتمال بالای 99% همون Tactical Defending خواهد یود البته با رفع ایزاد هایی که داشت...
Tactical Defending به نظر من یکی از نکات مثبت 12 بود ، هر چند ایرادای هم داشت که تو این نسخه رفع میشه ...!همون Tactical Defending خواهد یود البته با رفع ایزاد هایی که داشت...
تمارض نمدونم ولی وقت کشی تو بازی بود ... با Cpu که بازی میکردم وقتی جلو بود گاه اوقات میرف نزدیک پرچم کرنر می ایستاد تا نمیرفتی طرفش تکون نمی خورد ... نهایتش هم یه کرنر واسه اونا گرفته میشد
کلیپ جدید از فیفا از قسمت Career Mode ،من که دیدم فشارم افتاد ، واستون آپلود کردم که شما هم ببینین.....
امکان اینکه یه پول + یه بازیکن بدی و یه بازیکن بگیری رو هم اضافه کردن
یعنی N1
خدایا دیگه طاقت ندارم م م م م م م م م م م م م م م م م
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
این فایل که میگه فرمت خاصی داره رو پخش نمیکنه
لطفا جای دیگه ای آپ کنین.
سپـــــــــــاسگذارم.
از اینجا میتونین دانلود کنین
FIFA 13 Career Mode Transfers
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)