مگه htc این مشکلات رو داره؟؟؟
مگه htc این مشکلات رو داره؟؟؟
سری سنسیشن و وان (مدل های V و یک مدل ATT )
One X هم مشکلاتی اعم از زردی صفحه و چفت نبودن محافظ صفحه با ال سی دی ( چند صفحه پیش عکسشو گذاشتم ) و ....
دوست عزیز تو که گوشی رو دستت نگرفتی...من خودم میخواستم گلکسی بخرم اینجوری بودم رفتم مغازه دیدم عالیه...از جند تا عکس که نمیشه نظر داد. به هر حال بیشتره وقت قراره این گوشی واسه یه تماس یا اس ام اس دادن استفاده بشه و خوش دست بودن و زیبا بودن و لذت بردن ازش وقتی روی میز میبینیش خیلی خیلی مهمه . من ادمی نیستم که واسه پز یا کلاس گذاشتن گوشی بخرم ولی واقعا کیفیت و طراحی این گوشی چیپ به نظر میاد و اصلادر سطحه کلاسه طراحیه اپل یا اچ تی سی نیست
HTC اول یه گوشی میزنه بعد تازه یادش میوفته ایراداتش رو بر طرف کنه . من نمیدونم واقعا هیچ واحد کنترل کننده ایی نیست تو یه همچین کمپانی بزرگی مثل htc ایرادات گوشی را قبل از عرضه به بازار پیدا کنه .
واحد خبر mobile.ir : اگر جزو افرادی هستید که اسمارت فون جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را خریده اید احتمالاً متوجه قدری کندی عملکرد هنگام فشردن دکمه "Home" شده اید.
اما علت این کندی چیست؟ آیا انتظار ندارید که یک گوشی مجهز به پردازنده 4 هسته ای پاسخ سریعتری به این تعامل ساده بدهد؟!
اینام به چه چیزایی گیر میدنا!
موبایل .آی آر بیکاره![]()
موبایل. آی آر که از خودش نمی نویسه. چیز کمی هم نیست سی پی یو quad core بعد وقتی home رو میزنی گوشی فکر کنه که حالا چیکار کنم
Samsung Galaxy S III tip: disable S Voice for better home button response
سلام
من هم اس 3 وهم وان ایکس وهم فوراس رادارم وتعصبی هم به هیچکدام ندارم درمورد کندی عملکردهنگام فشردن کلیدHOMEکه دوستمان گفتنددرست است این کندی وجودداردازطرفی نورصفحه نمایش این گوشی روی100درصدتازه تقریبآدرحدمتوسط
می باشدکه کم است البته من هنوززیادبااین گوشی کارنکردم ولی تووب گردی واقعآسرعت خوبی داردسرعت دانلودش هم خیلی خوب است البته گوشی وان ایکس هم گوشی قدرت مندی است ومن نزدیک به سه ماه است باوان ایکس کارمی کنم و
مشکل خاصی باآن ندارم البته هیچ گوشی بدون ایرادنیست
دوستان این کندی بخاطر اینه که شما اگه دو بار فشار بدینش اس وویس فعال میشه...واسه همین بعد از فشردن اول یه تاخیر داره ..اگه اون تیک ورداشته بشه...مشکلش قاعدتا باید حل بشه...در واقع اصلا مشکل نیست
من یه مطلبی بگم واسه همه دوستان فن HTC و حتی سونی و دیگر برندها
قبل از هر چیز لازمه بگم من خودم رو یه کاربر حرفه ای اندروید نمیدونم
اما من ترجیح میدم یه گوشی ارزون قیمت و چیپ دستم بگیرم ( حتی ACE سامسونگ)
ولی یه گوشی 1 میلیونی دستم نگیرم که هربار خواستم یه کرنل ساده عوض کنم
نیاز به اجازه رسمی از سایت فلانش باشه و کلی برنامه دانلود کنم و دنگ و فنگ داشته باشه،
تازه آخر سر هم واسه همین کرنل عوض کردن یا روت کردن یا... کل اطلاعات گوشیم پاک بشه
تو تاپیک GS2 همین فروم
بچه ها هر 3 ساعت یدونه کرنل عوض میکردن،
هر 3 روز یدونه رام رسمی یا کاستوم
کل فرآیند هم 3 دقیقه طول نمیکشید
هیچ مشکلی هم واسه گوشی پیش نمیومد
آدم میره راهنماهای روت کردن گوشیهای سونی و HTC رو فقط و فقط میخونه از کرده خودش پشیمون میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)