تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 52 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 512

نام تاپيک: Crysis 3

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان بعد یه کم بازی کردن فقط میتونم بگم که واقعا خارق العادست!!!
    در مورد گیم پلی و داستان که صحبتهای لازم رو بچه ها کردند من فقط چند مورد از نکات فنی بازی رو اشاره میکنم
    TESSELLATION که واقعا در حد نهایت خودش هست!،تابش و بازتابش غیر مستقیم نور در حالت real time که البته برای اولین باره توی یه بازی به کار میره خارق العادست!،فیزیک توی بازی واقعا عالیه که رسما پدر CPU رو در میاره که البته علت اصلی افت فریم در مرحله دوم همینه چون پردازش فیزیک چمنزار به طور کامل real time و واقعیه که کلا CPU رو به فنا میده!...البته بازی فقط یه کم از نظر هوش مصنوعی ضعیفه که اونم با این همه حسن تا حدی قابل چشم پوشیه!!
    البته اوج گرافیک بصری بازی توی مرحله سومه چون مرحله اول و مخصوصا دوم در واقع فقط تست CPU هست و بیشتر از اینکه روی گرافیک فشار بیاره CPU رو به کار میگیره(البته توی مرحله اول باگهایی هم وجود داره که افت فربم رو بدتر هم میکنه ولی در مراحل بالاتر ابن موضع خیلی بهتر میشه)...که همینطور که گفتم علت اصلی این فیزیک بالا هم به خاطر وجود باد و پردازش REAL TIME عکس العمل اجسام و علفزار در برابر فشار باد ناشی از محیط و انفجارهاست!!
    از مرحله سوم به علت کاهش فشار CPU گرافیک میتونه قدرت خودش رو نشون بده و اونجاست که آدم متوجه میشه که این CRYTECK چی زائیده به نحوی که تقریبا تمام اون افکتها و فاکتورهایی رو که CRYTECK توی اون تریلر معروف خودش ارائه داد توی بازی به کار رفته!
    البته محض اطلاع دوستانی هم که میگن در حالت HIGH و VERY HIGH تفاوتی وجود نداره بله این امر تا قبل از اینکه به مرحله سوم بازی برسید زیاد چشمگیر نیست ولی وقتی توی مرحله سوم به بعد گرافیک رو روی VERY HIGH بگذارید متوجه میشد که بازی در حالت VERY HIGH هست که کولاک میکنه و افکتهای نظیر PIXEL ACCURATE DISPLACEMENT MAPPING و به قول خود کرایتک همون TOP SECRET TESSELLATED TOAD TECK فعال میشه...به خاطر همین به دوستانی که میگن بازی از نظر گرافیک پیشرفت خارق العاده ای نداشته پیشنهاد میکنم حتی با افت فریم هم شده یک بار مرحله سوم رو در حالت VERY HIGH تست کنند تا اونها هم مثل من به معجره CRYTECK در صنعت گیم ایمان بیارن!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای نمونه تفاوت خاموش و روشن بودن PIXEL ACCURATE DISPLACEMENT MAPPING
    رو در دو حالت HIGH و VERY HIGH مشاهده میکنید!!
    خلاصه بازی واقعا از نظر گرافیک و فیزیک در حد نسل بعد که هیچ حتی به نظر من بالاتر از اونه چون اگه قرار باشه قدرت آخر PS4 همون 30 فریمی که توی KILLZONE 4 داد باشه هرگز قادر به پردازش کامل گرافیک این بازی در حالت FULL HD نخواهد بود چون کسی که از گرافیک و سخت افزار سر در بیاره متوجه میشه که این بازی کجا و اون تریلری که از PS4 نشون داده شد کجا!!!!
    Last edited by mehdy.z; 23-03-2013 at 03:52.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عنوانی که باید پارسال تمومش میکردم امسال تمومید...

از بابت طراحی مراحل بازی مابین عنوان اول و دوم و از طرفی هم متنوع تر کار شده اما حیف که کمپین پرداخت کافی روش انجام نگرفته بود. بسته بودن و روی یه خط حرکت داشتن آزار دهنده بود. اما این وسط دو مرحله آخر رو پسندیدم. اینکه یه فضای باز رو داشته باشین و به ضد هوایی ها یورش ببرین و آخرش هم با ویتول بر فراز اون مرحله پرواز داشته باشین منو به یاد کرایسیس اول انداخت. داستان بازی خوشبختانه اینبار پرداخت بهتری رو نسبت به بازی دوم داشت و کشش لازمه رو داشت. پایان بندی هم مناسب و راضی کننده برای این سه گانه بود. کوتاه تر شدن بازی نسبت به قبل این احساس رو در من به وجود آورد که انگار یه یه دی ال سی رو تموم کردم! چیزی هم که به کوتاه بودن بازی دامن میزد هوش مصنوعی نه چندان چالش برانگیزش بود.

خوشبختانه تعداد اسلحه و دشمن در حد بازی قبل محدود نشده بود. در دست گرفتن تایفون و کمان (که البته این یکی بالانس مبارزات رو کمی بهم میزد) و تسلیحات ثف, به همراه سر و کله زدن با نیروهای اسپاتر و اسکورچر تنوع خوبی به مبارزات داده بود اما حیف که این طور نبود که این ویژگیها به طوری اثر گذار معرفی بشن. این مشکل در بازی قبل هم بود... بخش رانندگی هم خوب بود و هم بد - سواری با اورکا تعجب اور بود که اینقدر دردناک باشه ولی از طرف دیگه نفربر یا همون آی سی وی وضع بهتری رو داشت. ویژگی اضافه شده هـک کردن هم خوب در بازی جای گرفته بود. سیستم آپگرید نانوسوئیت به شدت ناکارآمد بود. 16 آپگرید رو در 4 دسته 4 تایی داشته باشیم که فقط یکی از آپگرید ها در هر دسته قابل انتخابه؟ این سیستم چرا باید اینقدر بسته باشه؟ نکته آزار دهنده تر اینه که دو تا آپگرید که بهشون نیاز دارم باید رو یه نوار عمودی قرار گرفته باشن. اون وقت تلاش برای پیدا کردن کیتهای آپگرید هم میرفت زیر سوال...

میرسم به بحث چسبناک گرافیک و بعدش صداگذاری که میشه پایان صحبتم... در بالاترین جزییات, گرافیک شدیدا چشم نوازه, نورپردازی و بافتها واقعا جایی برای پیشرفت ندارن از بس کیفتشون بالاست, اما چه فایده که برای رسیدن به این زیبایی باید پرفورمانس پایینی رو داشته باشم؟ در حالت High با اینکه وضعیت بهتر بود اما گهگاهی هم افت فریم به چشم میومد. شک دارم بازی دیگه ای بتونه از بابت گرافیک حالا حالاها به این بازی نزدیک بشه... موسیقی این بازی رو اگه مقایسه داشتم باشم نسبت به بازی قبل بیشتر پسندیدم بخصوص موسیقی صفحه منوی بازی رو. در صدا گذاری هم ایرادی رو ندیدم.

نمره 8 از 10 هم میدم برای این بازی.

حالا منتظرم برای بایوشاک که اونم دو سه روز آینده دستم میرسه! چه شود...

3. 10 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

عنوانی که باید پارسال تمومش میکردم امسال تمومید...

از بابت طراحی مراحل بازی مابین عنوان اول و دوم و از طرفی هم متنوع تر کار شده اما حیف که کمپین پرداخت کافی روش انجام نگرفته بود. بسته بودن و روی یه خط حرکت داشتن آزار دهنده بود. اما این وسط دو مرحله آخر رو پسندیدم. اینکه یه فضای باز رو داشته باشین و به ضد هوایی ها یورش ببرین و آخرش هم با ویتول بر فراز اون مرحله پرواز داشته باشین منو به یاد کرایسیس اول انداخت. داستان بازی خوشبختانه اینبار پرداخت بهتری رو نسبت به بازی دوم داشت و کشش لازمه رو داشت. پایان بندی هم مناسب و راضی کننده برای این سه گانه بود. کوتاه تر شدن بازی نسبت به قبل این احساس رو در من به وجود آورد که انگار یه یه دی ال سی رو تموم کردم! چیزی هم که به کوتاه بودن بازی دامن میزد هوش مصنوعی نه چندان چالش برانگیزش بود.

خوشبختانه تعداد اسلحه و دشمن در حد بازی قبل محدود نشده بود. در دست گرفتن تایفون و کمان (که البته این یکی بالانس مبارزات رو کمی بهم میزد) و تسلیحات ثف, به همراه سر و کله زدن با نیروهای اسپاتر و اسکورچر تنوع خوبی به مبارزات داده بود اما حیف که این طور نبود که این ویژگیها به طوری اثر گذار معرفی بشن. این مشکل در بازی قبل هم بود... بخش رانندگی هم خوب بود و هم بد - سواری با اورکا تعجب اور بود که اینقدر دردناک باشه ولی از طرف دیگه نفربر یا همون آی سی وی وضع بهتری رو داشت. ویژگی اضافه شده هـک کردن هم خوب در بازی جای گرفته بود. سیستم آپگرید نانوسوئیت به شدت ناکارآمد بود. 16 آپگرید رو در 4 دسته 4 تایی داشته باشیم که فقط یکی از آپگرید ها در هر دسته قابل انتخابه؟ این سیستم چرا باید اینقدر بسته باشه؟ نکته آزار دهنده تر اینه که دو تا آپگرید که بهشون نیاز دارم باید رو یه نوار عمودی قرار گرفته باشن. اون وقت تلاش برای پیدا کردن کیتهای آپگرید هم میرفت زیر سوال...

میرسم به بحث چسبناک گرافیک و بعدش صداگذاری که میشه پایان صحبتم... در بالاترین جزییات, گرافیک شدیدا چشم نوازه, نورپردازی و بافتها واقعا جایی برای پیشرفت ندارن از بس کیفتشون بالاست, اما چه فایده که برای رسیدن به این زیبایی باید پرفورمانس پایینی رو داشته باشم؟ در حالت High با اینکه وضعیت بهتر بود اما گهگاهی هم افت فریم به چشم میومد. شک دارم بازی دیگه ای بتونه از بابت گرافیک حالا حالاها به این بازی نزدیک بشه... موسیقی این بازی رو اگه مقایسه داشتم باشم نسبت به بازی قبل بیشتر پسندیدم بخصوص موسیقی صفحه منوی بازی رو. در صدا گذاری هم ایرادی رو ندیدم.

نمره 8 از 10 هم میدم برای این بازی.

حالا منتظرم برای بایوشاک که اونم دو سه روز آینده دستم میرسه! چه شود...
    دقیقا هومان جون، این موسیقی منوش نافرم به من حس غریبی میداد....انگار یه جورایی داشت حس درونی شخصیت اول بازی رو القاء میکرد!

5. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام من خواستم بخرمش گفت گرافیک DDR5 میخواد اگه نداری نبرش اما من با ATI DDR3 بدون هیچ مشکلی خیلی خیلی راحت شماره های قبلیشو بازی کردم رو بالاترین جزئیات گرافیک.حالا این نسخه رو میشه با این گرافیک بازی کرد؟رم 2گیگ "حافظه گرافیک 512 و قدرتش 4830 "و سی پیو هم 5300 AMD
    Last edited by ahmad rezaa; 31-03-2013 at 16:57.

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان سلام من خواستم بخرمش گفت گرافیک DDR5 میخواد اگه نداری نبرش اما من با ATI DDR3 بدون هیچ مشکلی خیلی خیلی راحت شماره های قبلیشو بازی کردم رو بالاترین جزئیات گرافیک.حالا این نسخه رو میشه با این گرافیک بازی کرد؟رم 2گیگ "حافظه گرافیک 512 و قدرتش 4830 "و سی پیو هم 5300 AMD
    دوست عزیز باید این مسائل رو در تاپیک مشکلات نصب و اجرا مطرح کنی.

هیچ ربطی هم به DDR5 نداره. طبق معمول فروشنده یه حرف الکی زده.
    فقط باید کارت گرافیک از DX11 پشتیبانی کنه. 4830 از DX11 پشتیبانی نمی کنه و شما نمی تونی بازی رو اجرا کنی.

8. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه جا هست که میگه یه وسیله یا چیزی را پیدا کنیم تا از آرماگدون جلوگیری کنیم . ( همون جایی که باید یه چیزی روی برج را از بین ببریم ) . دقیقا میشه بگید چی کار باید کرد ؟

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

دوستان طبیعی هست که من با مشخصات زیر با گرافیک نرمال و AA 2x با یه کم افت فریم بازی رو اجرا میکنم؟؟ من فکر میکردم با این سیستم راحت میشه رو گرافیک High بازی کرد

GPU : nvidia 635GT
    CPU : intel core i7
    RAM : 8GB

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

دوستان طبیعی هست که من با مشخصات زیر با گرافیک نرمال و AA 2x با یه کم افت فریم بازی رو اجرا میکنم؟؟ من فکر میکردم با این سیستم راحت میشه رو گرافیک High بازی کرد

از طبیعی هم طبیعی تر هست

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

100% غیرطبیعی .
    من با سیستم
    Core i5
    AMD 6700
    8GB
    با بهترین کیفیت 60 فریم بازی می کردم . البته شاید بخاطر کارت گرافیکتون باشه. چون هنگام بازی برای من حدود 26% CPU اشغال بود. اما صدای کارت گرافیکم همسایه ها رو شاکی کرده بود . همه فکر می کردن دارم چاروبرقی میکشم اتاقم رو . ( البته این از خصوصیات شرکت AMD هست .... دی )

یه نکته : درایور مخصوص crisis 3 رو گرفتی ؟ شاید فرجی بشه .

هنگام بازی از Task Manager استفاده کن ببین چند درصد CPUـت اشغاله ؟

مگه nvidia 635GT 2GB نیست ؟
    Last edited by GOLDFINCH; 03-04-2013 at 23:54.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

100% غیرطبیعی .
    من با سیستم
    Core i5
    AMD 6700
    8GB
    با بهترین کیفیت 60 فریم بازی می کردم . البته شاید بخاطر کارت گرافیکتون باشه. چون هنگام بازی برای من حدود 26% CPU اشغال بود. اما صدای کارت گرافیکم همسایه ها رو شاکی کرده بود . همه فکر می کردن دارم چاروبرقی میکشم اتاقم رو . ( البته این از خصوصیات شرکت AMD هست .... دی )

یه نکته : درایور مخصوص crisis 3 رو گرفتی ؟ شاید فرجی بشه .

هنگام بازی از Task Manager استفاده کن ببین چند درصد CPUـت اشغاله ؟

مگه nvidia 635GT 2GB نیست ؟
    رو چه رزولوشنی؟
    شاید کارت ما هم مشکلی داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •