بادرود
دوستان من کاسپرسکیوریتی9روی لپ تاپم نصب بودتاازچندروزپیش هرچی آبدیتش میکردم اخطارdatabases:obsolete میدادآمدمکاسپرسکیوریتی2012ر وش نصب کردم آپدیتشم کردم ولی بازهم همان اخطاررامیدهدلطفاراهنمایی بفرمایید
بادرود
دوستان من کاسپرسکیوریتی9روی لپ تاپم نصب بودتاازچندروزپیش هرچی آبدیتش میکردم اخطارdatabases:obsolete میدادآمدمکاسپرسکیوریتی2012ر وش نصب کردم آپدیتشم کردم ولی بازهم همان اخطاررامیدهدلطفاراهنمایی بفرمایید
یعنیpureبه کار نمیاد؟anti virusبهتره؟اخه تو سایتش که امکانات اینو بیشتر زده.من فقط یه نسخه شو میخوام که به خوبی ویروس بگیره راحت پچ شه و بتونم یه فایروال مثلnod32داشته باشم منظورم اینه که بشه دید کدوم برنامه ها با اینترنت کار میکنن و چه مقدار اپلو و دانلود میکنن.کدوم ودژن خوبه؟
راستی سایتی نیست که همین اپدیت های اون برنامه رو واسه دانلود بزاره؟برنامه کنده میخوام با اینترنت دانلود منیحر بگیرمش
عزیز من پیور با اینترنت سکیوریتی از نظر قدرت یکی هستند و اینترنت سکیوریتی هم سبک تر هست و هم کلید براش راحت تر پیدا میشه.فایروال کسپر صد در صد بهتر از نود هست عزیزم.
بله عزیزم نسخه اینترنت سکیوریتی این قسمت نتورک مانیتورینگ داره.
ورژن که الان 2012 که برای اعشاری بودنش این میشه 12.0.0.374
سایت سافت گذر یا ایران ستاپ اپدیت افلاین نسخه 2012 را میگذاره ، البته نسخه اینترنت سکیوریتی هست.
شما نسخه اینترنت سکیورییت را باید نصب بکنید
والسلام
تاریخ سیستم تنظیم هست؟
تایم زون سیستم چطور؟
اپدیت هایی که انجام می دهید از چه وقتی هستند؟
روش که باید انجام بدهید ، کسپر را ریمو بکنید و بعد ریجستری و فایل های تمپ را ریمو بکنید با برنامه های ریجستری کلینر ها و بعد اقدام به نصب و اپدیت بکنید.
باید پچ های کسپر نصب شود تا این باگ ها رفع شود و پچ ها با اپدیت انلاین نصب می شوند.
Last edited by Karkas20; 11-07-2012 at 20:01.
تمام این کارهاراانجام دادم ولی دوباره همونجورشده دیروز120مگ آپدیت گرفت امروزهم حدود100 مگ هنوزهم میزنهdatabases:obsolete
سلام
دوست من اگه آپدیت آفلاین انجام دادی و آدرس آپدیت سورس رو تغییر دادی اونو به حالت اول برگردون
آپدیت کاسپر 2012 من بالای 300 مگ هست!
توصیه می کنم وقتی برای بار اول آپدیت کردید، ریستارت کنید و از نو دوباره آپدیت کنید. این طوری ممکنه چند بار ریستارت کنید ولی وقتی بار آخر در عرض چند دقیقه آپ دیت شد دیگه دوره های کوتاه تری آپدیت میشه.
درود به اساتید محترم...
دوستان من kiss 2012 دارم در ضمن آپدیت هست .
حالا میخوام ویندوز عوض کنم / چجوری میتونم این آپدیت ها رو اونجا هم استفاده کنم بدون هیچ مشکلی ؟؟؟
اول باید از آپدیتهای فعلی نسخه ای داشته باشی.
بعد که ویندوز عوض شد، کاسپر رو تنظیم کنی که به جای آزمایشگاه خودش، از آدرس بک آپ که باید بهش بدی آپدیت بشه.
وقتی آپدیت تموم شد حالا باید تنظیماتش رو برگردونی که از خود سایت و آزمایشگاهش آپدیت بشه.
برای این منظور باید بری settings
تب سوم که مربوط به آپدیته
هم update source هست که از کجا باید آپدیت بشه
هم آدرس محل ذخیره آپدیتها
فقط به صورت پیش فرض تیک مربوط به آدرس محل ذخیره آپدیتها خاموشه.
من خودم ماهیانه ویندوز عوض می کنم و فقط از کاسپر استفاده می کنم، بدون کرک!
در راه کاسپر موفق باشید.
سلام دوستان
من Kaspersky Internet Security 2012 رو نصب کردم.یه مشکلی باهاش دارم !
میخواستم بدونم چطور میشه حالت فایروالش رو از روی اتوماتیک خارج کرد ؟ یعنی برای هر اپلیکیشنی که میخواد متصل بشه به اینترنت از من سوال کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)