فک کنم اون 98 مربوط به یاهو باشه
اون لحظه از مسنجر استفاده نکردی؟ یا یه همچین چیزی
فک کنم اون 98 مربوط به یاهو باشه
اون لحظه از مسنجر استفاده نکردی؟ یا یه همچین چیزی
چرا از مسنجر استفاده میکنم بیشتر اوقات... اون موقع هم همزمان لوگین نبود.. وقتی لپتاپ اومد بالا بالافاصله نود اون پیغام هارو داد..
بعدش دیگه لوگین کردم توی مسنجر و این پست رو دادم
جالب اینجاست من هیچ فایلی از کسی توی مسنجر نمیگیرم حتی روی هر لینکی هم کلیک نمی کنم.. ایمیل اصلی منم gmail هست و فقط میرم توی اینباکس یاهوم و میل هارو نخونده پاک میکنم
چطور ممکنه اتک از یاهو یا مسنجر باشه؟ یعنی کسی داره زور میزنه منو -- کنه؟
سلام.
این مشکلات برای هر فایروالی زیاد پیش میاد. ممکنه ناد از دسترسی یک برنامه جلوگیری کرده باشه یا مثلا کوکی ها.
البته پروتکل ICMP ، درحمله های سایبری به بهترین نحو ازش استفاده میشه. ولی اینجا تمام تارگتهای شما !Yahoo
هستش! مبدا هم سیستم خودتون. ناد یکم بامزه شده اینجا.
میتونید هشدارهای مربوط به اینطور جلوگیری هارو غیر فعال کنید تا همه چیز در بک گراند اتفاق بیفته و شمارو هم اذیت
نکنه.
ناد رو باز کن کلید F5 رو بزن تا به تنظیمات Advanced بری و به این آدرس پایین برو و تیک گزینه ی Display notification after attack detections رو بردارین
![]()
کسی نیست جواب مارو بده
آقا منم دقیقا همین مشکلو دارم باید چیکارکنم؟
سلام
ادامه بحث در تاپیک اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطالب این تاپیک رو هم میفرستیم اونجا.
با تشکر.
ویرایش: تاپیک منتقل شد
Last edited by *Batman*; 25-08-2012 at 10:28. دليل: انتقال انجام شد
آقا منم دقیقا همین مشکلو دارم باید چیکارکنم؟
سلام
این برنامه رو در safe mode اجرا کنید و طبق مراحل پیش برید تا فایلهای باقی مونده ناد 32 کاملا از رو سیستم شما حذف شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جا از شما y\ n خواست y وارد کنید و اینتر بزنید و ممکنه در اجرای مراحل بخواد که عدد 1 وارد کنید و بعد از پایان مراحل سیستم ریستارت و اقدام به نصب ناد32 کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)