سلام
جدیدترین آپدیت تا الان چنده؟
مال من که خیلی وقته از 5.10 جدیدتر براش نیومده!!!
سلام
جدیدترین آپدیت تا الان چنده؟
مال من که خیلی وقته از 5.10 جدیدتر براش نیومده!!!
سلام بچه ها
پورت Wireless Control که پشت تلویزیون مدل lw57000 برا چیه و کاربردش چیه؟
دوست عزیز
Wireless Control برای ارتباط دستگاهای پخش مدیا های که قابلیت وایرلس دارند استفاده می شود مثلا شما دیویدی که قابلیت وایرلس داشته باشد را در یک اتاق دیگر روشن و در اتاق دیگری روی تلویزیونتان به نمایش در می آید البته بشرطی که دانگل به تلویزیونتان وصل باشد
![]()
دوستان سلام
من چند تا فیلم بلوری دانلود کردم اما تلوزیون صدای فیلم ها رو پشتیبانی نمیکنه ! آیا راهی هست که این مشکل رفع بشه ؟
یه مشکل دیگه هم اینکه تلوزیون من فیلم های 3d روی از روی کامپیوتر تشخیص نمیده و حتماً باید به خود تلوزیون usb وصل کنم تا حالت 3d از روی کنترل فعال شه ( 2 تصویر کنار هم ) در حالی که تلوزیون سامسونگ اینطور نیست ! آیا راهی هست که این مشکل حل شه !
آیا با آ÷دیت tv این مشکلات رو میشه حل کرد ؟ اگه میشه فایل آ÷دیت رو کسی هست بذاره ! ممنون !؟
مدل tvمن LW57000
سلام دوستان.من یه مودم tp-link دارم که وصلش کردم به کامپیوتر.و قابلیته وایرلس هم داره.دانگل rf هم برای تلوزیون دارم.میشه بگید چطوری تلوزیون رو به صورت بیسیم به اینترنت وصل کنم؟
سلام. من یک تلوزیون ال جی مدلLW57000 دارم میشه بگید چطوری میتونم روی فلش با ظرفیت 8 یا 4 گیگ از روی تی وی فیلم ظبط کنم اخه وقتی که فلش رو وصل میکنم مینویسه از عملکرد ماشین زمان پیشیبانی نمیکند. حالا راه حل چیه؟(مدل فلش سیلیکون پاور 4 گیگ هستش)
دوستان ایا راهی برای ظبط فیلم از تلوزیون ال جی روی فلش هست؟یا فقط باید هارد 500 گیگ به بالا باشه؟؟؟
مشکل باز نکردن کلیپ های سایت اپارات.
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
باسلام.
مدل تلویزیون من 42lw57000 هستش و ورژن نرم افزاریش 5.10.02 هستش.ولی کلیپ های سایت اپارات رو باز نمیکنه.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
سلام.کسی نیست جواب من و بده؟ خواهشا
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)