از نظر فنی سالم باشه و بدنش هم رنگ و صافکاری نداشته باشه خوبه اما نه با این قیمت .
با این بودجه میتونی تیپ 2 مدل 85 هم پیدا کنی
از نظر فنی سالم باشه و بدنش هم رنگ و صافکاری نداشته باشه خوبه اما نه با این قیمت .
با این بودجه میتونی تیپ 2 مدل 85 هم پیدا کنی
يادم رفت بگم اين كه پيدا كردم تيپ3!
تيپ 3 فقط abs و airbago كولر ديجيتال يا يه همچين چيزي داره كه با تيپ 2 فرق ميكنه؟ ديگه فرقي ندارن؟
مواردی که گفتین درسته به علاوه موارد زیر:
پشت سری صندلی عقب
بلندگر درب های عقب
اگر تیپ 3 با این قیمت بوده ارزش داره
بازم ممنون از راهنماييتون!![]()
منظور بلندگو دربهاي عقب؟
بله .
206 تیپ 2 تو درب های عقبش بلندگو نداره اما تیپ 3 و 5 و 6 دارن.
دوستان من قصد خرید یه ماشین دارم زیر 20 تومن البته خودم حدود 15 -16 میلیون دارم که بقیش روقسطی بدم (یعنی یه ماشین باسودی که به صورت قسطی میره روش تا 20 تومن دربیاد)
خودم نظرم رو 206 V8 و L 90 E2 گازسوز هستش به نظرتون کدومشون بهتره؟
یکی از دوستان که نمایشگاه داره میگه اگه قسطی با این پیش پرداخت بخوای ببری 206 می افته 21 تومن و L 90 هم می اوفته حدود 18 و200 .
قیمتارو بهم خوب گفته ؟
بهم گفت قیمت v8 الان نقدش 20 میلیونه . درسته؟
اگر به صورا اقساطی خریداری کنید بله همون قیمت تمام میشه.
206 SD V8 صفر کیلومتر تو بازار الان نهایت تا 19500000 تومان قیمت داره و اصلا به 20 میلیون نرسیده .
انتخاب بین تندر 90 و SD V8 بستگی به ملاک های شما داره که باید مشخص کنید
یه سفید دیدم تازه بیمه کرده میگه 23
یه نوک مدادی هم دیدم که چراغ عقب روی سپرش شکسته. و یه سمتش هم اندازه 20سانتیمتر خط داره. یعنی مالیده شده. (به نظرتون درست میشه) میگه 21.5 یه دزدگیر تصویری هم داره. البته یه ماه دیگه هم باید بیمه کنم.34000 هم کار کرده.
هر دو 90 هستند.
فقط نمیدونم چرا لاستیکشون بارز هست!!!
به نظر شما کدوم بهتره و ارزش خرید داره؟
خودم هم یه سمند دارم مدل 88. بیمه هم تا آخر ماه داره. 10.5 میخوان. خوبه یا بیشتر میره؟
به نظر من 207 مدل 90 که 23 میلیون تومن هست ارزش خرید داره چون هیچ خوردگی و خط و خشی نداره.
اما اون یکی 207 علاوه بر خط و خش و شکستگی چراخ تازه بیمه هم نداره .
سمند LX معمولی مدل 88 قیمت تا 11 میلیون هم جا داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)