خرید دوو سی یلو مدل 82 با قیمت حدود 10 تومن بهتره یا خرید پراید نو یا کارکرده توی همین رنج قیمت
با تشکر
خرید دوو سی یلو مدل 82 با قیمت حدود 10 تومن بهتره یا خرید پراید نو یا کارکرده توی همین رنج قیمت
با تشکر
Last edited by ak313; 10-10-2012 at 23:01.
با 10 میلیون تومان فکر نکنم سیلو تمیزو عالی اونم مدل 82 بشه پیدا کردچون هفته پیش یکی قیمت گرفتم
حدود 12.5 میلیون تومان میگفتن.
پراید کارکرده مدل 91 میتونید انتخاب کنید با خیالی راحت
سلام
با 5-6 تومن به غیر از پراید چه ماشین هایی رو میشه پیدا تهیه کرد ؟
یه پژو زرشکی رنگ، مدل 77 یا 78 فکر کنم، 2000 تر و تمیز با قیمت 6 تومن می ارزه ؟ + مخزن گاز پیکان بار هم روش هست و گویا تا 200-250 کیلومتر رو میره.
ممنون میشم بگید چه ماشین هایی میشه پیدا کرد با این رنج قیمت که خرج نگهداری هم کم باشه چرا که قراره به عنوان ماشین رفت و آمد داخل شهری مسافت های کوتاه استفاده بشه. چند سال قراره ازش استفاده بشه به عنوان ماشین دانشجویی و بعد به فروش بره.
با تشکر.
Last edited by Benygh; 11-10-2012 at 03:06.
پژو 405 موتور 2000 خودرویی بسیار پر اصطهلاک و کم بازده هست ، مصرف بنزین شهری این خودرو گاهی تا 18 لیتر در 100 کیلومتر دیده شده ، سیستم سوخت رسانی کاربراتوری هست و قطعا این خودرو با توجه به کارکردش توی خرج هست و بعضا قطعات موتوریش هم بد گیر میاد .
در کل برای شما پیشنهاد نمیشه .
پراید مدل 86 گیرتون میاد که گزینه مناسب تری هست ، قطعات بسیار ارزان ، کم اصطهلاک و کم مصرف ، البته ایمنی پایین هم مد نظر داشته باشید . در کل پراید مناسب تر هست .
ممنونم از نظر مفید شما.
خواهش میکنم سایر دوستان نیز پیشنهاد خودشون رو بدند.
تا این مبلغ چه ماشینی میشه گرفت ؟ مدل مهم نیست برام.
Last edited by Benygh; 11-10-2012 at 16:20.
خوب دیگه به تاپیک 10 میلیون به بالا مراجعه نمی کنم خوب حالا بفرمایید پراید نو ex که دوازده و نیم میلیونه بهتره یاهمون سی یلو. برای من امنیت مهمه البته اگر قطعات دوو وجود داشته باشه که توی این زمینه هم اطلاعاتی ندارم
پژو مدل پایین تمیز گیرمیاد با 6 تومن ؟
دوست من برای خرید 405 تمیز و مناسب باید نهایت 10 میلیون تومان هزینه کنید تا بتونید مدل 84 رو انتخاب کنید
با 6 میلیون تومان باید به پژو های دهه 70 فکر کنید
من یک پژو GLX مدل 91 بدون رنگ (در طرف سرنشین جلو ضربه خورده بود که بدون رنگ صاف شد + کمی تو رفتگیهایی که همه جزیی و بدون رنگ حل شدند) بدون ایربگ دارم، این رو از من چند میخرن ؟
اگر بنزینی باشه قیمتش حدود 17500000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)