تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 421 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان دیدید وقتی برای کاری به یه مکان اداری مراجعه میکنید افراد یا پرسنل اونجا چطور باهاتون رفتار میکنند

واقعا رفتارشون زننده و بعضی وقتها اعصاب خورد کنه .اما یکی از این پرسنل آشنای ما بود گفت تا وقتی با ارباب رجوع روبرو نشی نمیتونی در این باره قضاوت کنی و بگی کار ما درسته یا غلط

چند ماه پیش برای کاری مجبور شدم برم پست(کارآموزی)

باورتون نمیشه تازه اونجا بود که به این بنده خداها حق دادم که اینطور با ارباب رجوع رفتار کنند!!!!!

باورتون نمیشه چه تیپ ادمهایی تو اون مدت و با چه ادبیاتی مراجعه میکردن برای کارهای پستی و اصلا احترام حالیشون نبود ................احترام هیچ یه سلام و خسته نباشید رو هم معمولا نمیگفتن به من.......فقط تعداد کمی شعور برخورد با پرسنل رو داشتن

اینو گفتم که بگم زیاد از کارکنان اداری ایراد نگیرید .اونا هم از خودمون و همین مردمن.ما تا خودمون رو درست نکنیم جامعه درست نمیشه
    حرفت کاملا تایید میشه من توی همچین جایی به مراتب بدتر با افرادی که همه با اعصاب خورد که چه عرض کنم داغون میومدن و خلاصه یه وضعیتی بود با تعداد روانه 200 الی 250 نفر مراجعه

اما اینم بگم به شخصه میدیدم که همکارم هم تا جایی که راه داشت می پیچوندن طرف رو و کسایی که داد و بیداد میکردن تو 3 سوت کارشون انجام میشد و من خودم چون نه دلم میومد مشتری رو بپیچونم و کارش رو عقب بندازم و از طرفی هم طاقت کل کل هایی که آدم رو تا مرز جنون میبرد رو نداشتم اومدم بیرون با تمام مزایای عالی که داشت و خیلی ها آرزوی اون موقعیت رو داشتند

ودر نهایت این تجربه ای شده برام تا جاهایی که میرم و کار اداری دارم و ببینم طرف داره کار من رو عقب میندازه و یا به قولی میخواد پیچ بده (به دفعات برام پیش اومده) طوری رفتار کردم که سریع کارم رو انجام دادند میخوام بگم نه ارباب رجوع برخورد درستی داره نه کارمند وجدان کاری داره (البته نه همه) پس در برخی ازموارد استفاده از سایر روش ها هر چند که شاید درست نباشه اما در مورد بعضی از افراد الزام پیدا میکنه .

2. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

- سلاااااااام ، چه خبر، بابا یه یادی از ما می کردی تو این مدت بد نبودا !
    - قربونت ...
    .
    .
    .
    .
    - یه قرار بزار همدیگرو ببینیم ...
    .
    .
    .
    .
    -داداش کاری نداری...
    - نوکرتم خدافظ...
    رفیق طرف مونث ـه نمیدونم شوخ طبع باشم یه جدی بحرفم ...

4. این کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

رفیق طرف مونث ـه نمیدونم شوخ طبع باشم یه جدی بحرفم ...
    خب در مورد دخترا باید همون جوری باشی که همیشه بودی ...
    اگه قبلا باهاش شوخ بودی همون جوری باش اگه نبودی هم خب...

6. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان يه سئوال
    بعضي وقتا ميشه براي كسي يه كاري انجام ميدم بعد طرف خيلي تشكر ميكنه ، من فقط ميگم " خواهش ميكنم ، قابلي نداشت ، وظيفس ، لطف داريد ، نه بابا كاري نكردم كه " ولي يارو ول كن نيست هي بازم ادامه ميده و باز من هي همينا رو تكرار ميكنم ، اما دوباره اون كم نمياره باز ميگه آخر من قاطي ميكنم اما بروي خودم نميارم بازم همون كلمه ها رو تكرار ميكنم .
    اينجور مواقع ديگه چيا بايد گفت .
    اين جا توي موقعيت حساسي قرار داري ،‌سعي كن لبخند بزني و موضوع رو عوض كني و اگه نشد هم تعارفات عادي فقط يه نكته ي خيلي مهم اينه كه لفظ غالب نداشته باشي تا يارو حس نكنه منتي ميزاري يا حس برتري نسبت بهش داري ،‌اونوقت ازت بدش مياد !‌همون تشكر عادي و خواهش ميكنم و تكرارش كافيه ،‌چون اگه بخواي غالب حرف بزني بدش مياد و اگه بخواي زياد بگي كاري نكردم و اين حرفا ،‌كارت از ارزش ميافته ،‌سعي كن ميانه رو باشي تا هم بفهمه افتادگي داري هم ارزش كارت رو بفهمه !‌
    دوستان یه نفر که خیلی وقته دوست بوده بعد بخوای باهاش تلفنی بحرفی بعد خیلی مدت چطوری صحبت کرد خوبه ؟
    اگه اون زنگ زده :
    بگي كه توام به يادش بودي و دلت ميخواست باهاش حرف بزني
    خيلي خوشحالي كه زنگ زده
    از زندگيش بپرسي كه در چه وضعيه
    كلا يه جور شلوغش كن كه بفهمه هنوز صميميتت رو حفظ كردي باهاش و حس نكنه فاصله گرفتين چون اگه يكم سكوت كني و حس كنه حرفي براي گفتن باهات نداره
    اگه خودت ميخواي زنگ بزني :
    سعي كن اگه اون گرم برخورد نكرد نسبت به زنگ زدن و حال احوال پرسيدن ،‌خودت گرم صحبت كني و وادارش كني اونم مثل تو باشه ،‌ايجاد حس صميميت توي رابطه ي تلفني اونم باكسي كه خيلي وقته باهاش ملاقات نداشتي و ميخواي دوباره يه شك به رابطه ات بزني تا تازه بشه خيلي مهمه !
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 03-11-2012 at 19:45.

8. 10 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان یه 7-8 تا نکته اصلی که برای وارد شدن به یه جمع جدید باید مد نظر داشته باشیم رو میتونید نام ببرید ؟؟؟
    مخصوصا محیط های کاری و رسمی که شما تازه واردید و بقیه مدتی هست باهم اونجا بودند
    ممنون

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

خوب محیطهای جدید کمی ترسناک هستند!!!البته شاید........چون شناختی نداریم.نسبت به محیط وهمجنین اطرافیان

به نظر من به چند تا نکته توجه کن

1. سعی کن روزهای اول یا شاید ماه اول که وارد میحط جدیدی میشی کمتر حرف بزنی.........چون دیگران رو نمیشناسی و نمیدونی چه برداشتی از حرفات دارن
    2. سهی نکن سریع باهاشون خودمونی بشی.مطمئن باش روند صمیمی شدن خود به خود اجرا میشه و شما عجله نکن
    3. از شوخی های بی مورد و به اصطلاح دستی تو هیچ شرایطی استفاده نکن......
    4. هر کی هر چی گفت بگو چشم.......!!! تعجب نکن اگه روزهای اول گارد بگیری دیگران سعی میکنن دربرابر تو موضع بگیرن و این کارتو سخت میکنه
    5.همیشه به همه سلام بده و اصلا تتحت تاثیر موقعیت یا سمت خودت نباش......ژست گرفتن باعث دشمن پیدا کردن میشه

6. اگه دیدی دیگران دارن پشت سر یکی غیبت میکنند شما فقط گوش بده.وارد بحثشون نشو........
    7.کارتو درست انجام بده و از کم کاری پرهیز کن.فکر نکن زرنگی......دیگران حواسشون به همه چیز هست
    8.درباره اعتقادات مذهبی کسی نظر نده...شاید کسی هم مصلک شما نباشه اونوقت .........
    9.در مورد ادبیاتت کمی تمرین کن....فکر نکن اونجا خونس و میتونی به همه دستور بدی.ادبیات شما یعنی شخصیت شما
    10.با همکارای خانم درست برخورد کن.نکنه خدایی نکرده چشم و دلت دنبال هوس و نگاه حروم باشه

فعلا اینارو داشته باش تا ببینم دیگه چی به فکرم میرسه

11. 9 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

دوستان یه 7-8 تا نکته اصلی که برای وارد شدن به یه جمع جدید باید مد نظر داشته باشیم رو میتونید نام ببرید ؟؟؟
    ممنون
    چگونگی ارتباط در محیط کار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

ممنون
    خودت باش. بعد سعی کن خودتو بهتر کنی. بهتر کردن هم میتونه از نظر ارتباطی باشه هم از نظر اون حرفه و تخصصی که واردش شدی(مثلا در یک شرکت وارد شدی..)
    منتها برای بهتر کردن بنظرم باید اول خودت باشی. وقتی خودتو پذیرفتی اون وقت بهترش کن. مطالعه کن یا از افراد موفق الگوبرداری کن

---
    بچه ها من یه سوالی داشتم
    .
    Last edited by Nocturne; 20-11-2012 at 01:16.

15. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها من یه سوالی داشتم

اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که در این زمینه من اگر دوست صمصمیم ازم سوال کرده بود و می خواستم کمک کنم باید جزئیات بیشتری می دونستمو دوم اینکه به شمام می گم به اونم میگفتم حتما نمیخواد کسی بفهمه ولی خودت به تنهایی پاشو برو پیش یه مشاور کار درست (چند تا امتحان کن تا با اونی که راحت تری گیرت بیاد) بعد از اون بپرس که کمک کنه یه چند دلیل:
    مشاورها بزرگ ترند و به دلیل شغلشون تجربه دارند و روابطو می شناسند درسشم خوندن و علمی تر برخورد می کنند می تونی با جزئیات بیشتر باهاشون حرف بزنی و غریبه اند بنابراین باهاشون راحت تری جلسه 1 ساعته هم فکر نکنم بیش از 20تا 30 تومن بشه از اینکه من یه چی بگم یکی دیگه یه چی تو فضای مجازی بهتره

17. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من یه سوالی داشتم
    همینی که تو امضامه
    با پدرت شفاف باش
    یه بار بهش بگو "بابا جان اگه حوصله داری میخوام باهات حرف بزنم"
    مودبانه بهش بگو بابا نمیخوام روابط من و شما اینجوری باشه
    میخوام بیشتر پشت هم باشیم
    میخوام با هم راحت تر باشیم نه مقابل هم
    تا اینجاهاش که برسه مطمئن باش خود پدرتم کم کم شروع به صحبت میکنه و سر درد دلش باز میشه
    اگه این کار رو بکنی 50 درصد کار رو به نظرم جلو رفتی

19. 3 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •