تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 101 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1002

نام تاپيک: ►►گالری تصاویر زیبا و بیاد ماندنی از فضا ◄◄

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

حرکت رجوعی مریخ
    چرا باید مریخ به عقب بازگردد؟ در اکثر مواقع حرکت مریخ در آسمان زمین آرام و در مسیری با شیب یکنواخت است. اما در هر دوسال، زمین یک بار از نزدیکی مریخ عبور می‌ کند و آن را پشت سر می‌ گذارد. آخرین این گذرها در سال گذشته، سبب شد تا مریخ درخشان‌ تر و بزرگ تر از معمول به نظر آید. در این مدت همچنین به نظر می‌ رسد که مریخ عقب‌گرد می‌ کند. پدیده ا‌‌‌ی که به آن حرکت رجوعی می گویند. تصویر بالا حاصل مجموعه‌ ای از تصاویر است که به صورت دیجیتالی ترکیب شده ‌ا‌‌‌‌ند. در این عکس، حرکت حلقه‌ ای مریخ مشخص است. در بالای این حلقه، زمین مریخ را پشت سر گذاشته است. حرکت رجوعی را در سیارات دیگر منظومه شمسی نیز می‌ توان مشاهده کرد.
    عکس از:Tunç Tezel

منبع: apod.nojum.ir

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی زین الدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عکس های بسیار جالبی بود فقط منابع آنها را هم اگه میشود اشاره کنید تا ما یه سری به آن بزنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی زین الدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونم رشته تحصیلی خودتون را هم بدونم !!!! من هم خیلی علاقه دارم به نجوم وفضانوردی
    خودم هم دو سه تا صورت فلکی را بلدم

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوست عزيز

سلام عکس های بسیار جالبی بود فقط منابع آنها را هم اگه میشود اشاره کنید تا ما یه سری به آن بزنیم
    !!!!! (ضميمه عكس)

میتونم رشته تحصیلی خودتون را هم بدونم !!!! من هم خیلی علاقه دارم به نجوم وفضانوردی
    خودم هم دو سه تا صورت فلکی را بلدم
    رشته من ربطي به نجوم نداره ... منم مثل شما علاقه مند به نجوم بودم و هستم ... ولي خودم رفتم دنبال علاقم .

( اينجا نبايد سوالي غير از مورد عكس پرسيده بشه ... منم به خاطر سوال اولتون .. جواب دومي رو دادم )

ممنون

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    A Fire Rainbow Over New Jersey
    Credit & Copyright: Paul Gitto (Arcturus Observatory) Explanation: What is that inverted rainbow in the sky? Sometimes known as a fire rainbow for its flame-like appearance, a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is created by ice, not fire. For a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to be visible, the Sun must be at least 58 degrees high in a sky where [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are present. Furthermore, the numerous, flat, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that compose the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] must be [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to properly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] like a single gigantic [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Therefore, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are quite unusual to see. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , however, a rare [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] was captured above trees in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in late [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    من این عکسو از apod ناسا گرفتم فقط نفهمیدم چیه از دوستانی که فهمیدن(باتوجه به توضیحات پایین عکس) یه توضیح به ما هم بدن.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

2008 June 13
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] At Last, GLAST
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Jerry Cannon, Robert Murray, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Explanation: Rising through a billowing cloud of smoke, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] left Cape Canaveral Air Force Station's launch pad 17-B Wednesday at 12:05 pm EDT. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the payload section was GLAST, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , now in orbit around planet Earth. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] detector technology was developed for use in terrestrial [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . But from orbit, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] study [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] extreme environments in our own Milky Way galaxy, as well as supermassive black holes at the centers of distant [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , and the sources of powerful [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Those cosmic accelerators achieve energies not attainable in earthbound laboratories. GLAST also has the sensitivity to search [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of new physics in the relatively [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] high-energy gamma-ray regime.
    اینم باز دقیق نفهمیدم ولی فکر کنم تلسکوپی که در اشعه گاما عکس میگیره.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Saturn's Rings from the Other Side
    Credit: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Explanation: What do Saturn's rings look like from the other side? From Earth, we usually see [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from the same side of the ring plane that the Sun illuminates them. Geometrically, in the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] taken in April by the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] now orbiting [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the Sun is behind the camera but on the other side of the ring plane. This vantage point, specifically 17 degrees above the ring plane, gives a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s of the most [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the Solar System. Strangely, the rings have similarities to a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of a front view. The ring brightness as recorded from different angles [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ring thickness and particle density of ring particles. Elsewhere, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] can be seen on the sunlit face of Saturn, shown sporting numerous [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in nearly true color.
    حلقه های زحل از طرف دیگش که توسط کاسینی گرفته شده.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •