تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 122 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تو دنیای گیم فقط سیاست راکستار رو قبول دارم ! اگه کاپکام هم اویل و هر 4 الی 5 سال می داد بیرون مطمئنا هم روش بیشتر کار می شد ! هم طرفداران بازی رو تشنه ی این عنوان نگه می داشت و ...
    ولی متاسفانه الان فقط دلار حرف اول و می زنه !
    برادر ، شماره 5 ، حدود 4 سال بعد از 4 اومد و الآنم حدودا 4 سال از شماره 5 می گذره و 6 قراره بیاد .

منم موفق شدم این دموی شکیل رو بازی کنم...

گفتنی هارو دوستان گفتن فقط با این وضعیت که دنیای گیم جلو میره انصافا من یکی که اصلا لذت نمی برم...همه چی تکراری شده من از طرفداران Capcom هستم ولی دیگه واقعیت اینه که نیازی نیست که Capcom این سری رو ادامه بده اقا مگه Valve الان یک نسله دیگه نیمه جان رو ادامه نمیده فکر میکنید برا چیه...؟ خب این دلیلش واضحه Valve هم از این اوضاع متشنج بازی ها ناراضیه نمی خواد عنوانشو الکی خراب کنه مثلا بده بیرون که چی بشه ...وقتی میبینه اشوبی این چنینی هست حتما ارزش های نیمه جان رو انقدر بالا میدونه که نسخه ای ازش منتشر نمیکنه دو نوع بازی با سبک های مختلف داد بیرون در این نسل که هر دو عالی بودن ...خب جیگر Capcom اقا کسی زور نکرده که نساز برادر نساز...این بازی ترس نداره نساز...چرا به زور باید این شخصیت های فوق العاده رو خراب کنی اقا به خدا همون evil 3 دیگه ته کارت بود ترسش تموم شد تو 4
    چرا خاطراهای مارو می خوای خراب کنی...اقا من دوس دارم لیون رو مثل اویل 2 ببینم...میکامی رو هم که حساب نمیکنید باز اون برگرده میتونه کاری بکنه...
    Capcom اگه خیلی دلش می خواد بازی بسازه بهتره یک سر به ND بزنه ببینه امید به تحول در دنیای گیم رو چجوری میشه ایجاد یاد بگیره..
    در این مورد توجه شما رو به این حرف دیوید کیج جلب می کنم :

Cage: صنعت بازی یا باید نوآوری کند یا بمیرد

یعنی بی نهایت با این حرف موافقم . همه بازیها شدن مثل هم ، هر کی می خواد بازی خوب بسازه سریع میره دنبال سبک شوتر که فروش بیشتری داره ، دیگه واقعا این سبک خسته کننده شده ، حتی آخرین شماره COD رو من تموم نکردم ، اون که هیچ GEOW 3 رو هم تموم نکردم . همش تکرار پشت تکرار . سازندگان Resident Evil هم کاملا این عنوان رو تجاریش کردن و برای کسب درآمد دست به هر کاری می زنن .
    از نظر من همین الآنشم صنعت گیم مرده .
    نمونش توی همین فروم ، سر زدن تاپیک COD دعوا میشه ، برای تاپیک Crysis دعوا میشه ، تاپیک های فعال واسه بازی های شوترن ، بعد یه بازی مثل Lollipop Chainsaw میاد ، من میام که از این بازی تعریف کنم بعد متوجه میشم که اصلا تاپیک نداره . بازی Anarchy reigns اومده ، اصلا انگار نه انگار . بازی های آر پی جی تاپیکشون خلوته و ...
    می بینید ، حتی مردم هم دنبال نو آوری نیستن ، فقط دنبال اینن که یه اسلحه بگیرن دستشون راه بیفتن به این و اون شلیک کنن .
    بازم به قول دوستان دم شرکت هایی مثل ND گرم یا انسانهایی مثل دیوید کیج .
    البته من به شخصه Platinum * رو هم خیلی قبول دارم ، دم اونها هم گرم .

پ.ن :
    آقا من نمیفهمم چرا انقدر به RE4 گیر میدین شما !؟ مگه بازی بهتر از اونم هست ؟ انتظار نداشتین که برای نسل جدید هم از همون سیستم نسل قبلیش استفاده کنن !؟ به نظر من RE4 همون در ادامه ی شماره های قبلی بود فقط با گرافیک و نوآوری های بسیار زیاد تر ولی خب کمی هم از ترسش و معماهاش کم شده بود .
    من به شخصه نقطه تخریب این سری رو از شماره 5 می بینم .

2. 12 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

موافقم و به شخصه راه چاره رو برگشت میکامی میبینم
    و البته یکم شل کردن سره کیسه از سوی شرکت گدای کپکام
    تمام این افتضاحاتی که کپکام داره بالا میاره رو لباس ما فقط به خاطر پوله
    که البته راهو خوب بلده
    با این وضع گیمرهای امروزی که هیچ عقل و منطقی پشت بازی کردنشون نیست و فقط میخوان بکشن برن جلو/
    به نظرم کپکام خوب شناخته این جماعت رو.اما اگه بخواد به اعتبار و جایگاه معنویش لطمه نخوره باید تجدید نظر کنه
    من دمو رو بازی نکردم اما از فیلم و عکسها تا حدودی معلومه نسخه پس رفت کرده شمارههای گذشته هست از نظر داستانی و سبک وسیاق اصلی بازی
    شاید هم روزی برسه که کاملا شاهد یه left for dead مضحک با اسم خاطره انگیز اویل باشیم.اما امیدوارم که اینطور نشه.
    کاش به جای این شماره شماره کردن سریهای موفق و تجاری کردنشون شاهد یه بازسازی حتی در حد hd کردن از سه گانه اول بودیم.
    شاید این راهی میشد برای کار آموزیه بازیسازان این دوره...
    به هر حال من به احترام کارکترهایی که یه دورانی حتی توی خواب هم باهم ماجرایی رو پیش میبردیم بازی میکنم شماره های جدید رو اما با دله چرکین از سازنده
    به امین بازگشت اون موزیک و روایت داستان و جو خفه کننده سه گانه اول

4. 6 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

واقعا سازنده این بازی کپکامه؟ یا نه! سازندش کپکامه؟!

یه سازنده که میدونه عنوانش طرفدار زیادی داره و تم اصلی بازی رو ترسناک بودن و محیط تاریکش هست و تونسته با همون به موفقیت بی نظیر دست پیدا کنه باید رو همون جزئیات کار کنه یه سری هم نواوری جدید کنارش بیاره که شماره 4 این سری دقیقا اینطوری بود در کنار محیط های تاریک سری قبل و ترسناک بودنش اومد نواری گذاشت تو بازی...

حالا بیان و به اشتباه یه سوم شخص ترسناک رو با شوتر سوم شخص و البته اول شخص مثل cod اشتباه بگیرن! از یه مورد دیگه هم میشه گفت اینکه که اصولا کپکام توجهی به طرفدار های قدیمی دیگه نداره میخواد یه سری طرفدار جدید جذب کنه از هر طریق! حتی با از بین بردن عناصر اصلی بازی...

اینکه کالکشن بزرگی از شخصیت ها تو یه شماره باشن مثل RE6 اول به نظرم جالب میومد ولی میبینم انگار افتضاحه! واقعا خیلی راحت کپکام به شعور مخاطب های قدیمی توهین کرد! اگر بازی اکشن هست و کاور گیری چرا اسم بازی RE ؟؟؟؟ خب یا اینا اسم بازی رو نمیدونن چیه! یا اینکه واقعا.........

در کل چیزی که کپکام داره انجام میده نه فقط برای RE برای همه بازی هایی که قبلا به عنوان سبک ساز و شاهکار ازشون یاد میشد رو داره نابود میکنه هدفش اصلا مشخص نیست! تو این نسل کپکام گند زد به بازی هاش و البته به طرفدار ها!

الان یه بازی مثل dead space بهتر از re شده تو این سبک دلیلش استفاده درست از یک سبک و قرار دادن موراد خوب تو بازی هست کاری که کپکام خودش انجام داد بعد نخواست کاملش کنه و زد نابودش هم کرد!
    +
    یعنی بی نهایت با این حرف موافقم . همه بازیها شدن مثل هم ، هر کی می خواد بازی خوب بسازه سریع میره دنبال سبک شوتر که فروش بیشتری داره ، دیگه واقعا این سبک خسته کننده شده ، حتی آخرین شماره COD رو من تموم نکردم ، اون که هیچ GEOW 3 رو هم تموم نکردم . همش تکرار پشت تکرار . سازندگان Resident Evil هم کاملا این عنوان رو تجاریش کردن و برای کسب درآمد دست به هر کاری می زنن .
    اره دیگه یه عنوان رو که درامد داشته باشه براشون اینطوری میکنن cod که کلا هیچی داره میشه دقیقا مثل RE وضع جالبی نداره!
    GEOW هم که میگن شوتر خوبیه البته هست ولی برای طرفدار هاش اینم دلیلش از نداشتن نواری سازندش هست که تو این نسل فقط بازی خشونت دار ساخت یکی همین یکی هم bs که بازی جالبی نبود...
    می بینید ، حتی مردم هم دنبال نو آوری نیستن ، فقط دنبال اینن که یه اسلحه بگیرن دستشون راه بیفتن به این و اون شلیک کنن .
    بازم به قول دوستان دم شرکت هایی مثل ND گرم یا انسانهایی مثل دیوید کیج .
    البته من به شخصه Platinum * رو هم خیلی قبول دارم ، دم اونها هم گرم .
    اره واقعا درسته! همه جا الان میگن cod در حالی که اصلا جذابیت نداره دیگه ولی این طرفدار ها همون گروه های جدید هستن نه گیمر قدیمی!
    حالا یه سری شرکت مثل همین ناتی داگ که گفتی خب ناشر خوب دارن! مایکروسافت هم فقط میخواد پول در بیاره و البته که انحصاری خوب داشت که اونم از دست داد شاهکار رمدی این شرکت هم از اونایی هست که کارش نواوری هست چیزی مثل الن ویک!
    اصولا اگر یه بازی ساخته بشه که مخاطب توش کشتار نبینه یا اکشن نباشه طرفش نمیره البته گروهی هستن که دیوانه این جور بازی ها هستن!
    +
    dark souls همینطور بود فقط شما بودی و چند تا از دوستان در حالی که چقدر از نظر منتقد ها بازی بزرگی بوده ولی کسی بهش زیاد توجه نکرد دلیل هم سخت بودن! اینا رو گیمر ها جدید خوششون نمیاد گیمر های جدید یه چیزی مثل GEOW یا COD میخوان که بکشن فقط طوری که نویسنده Dead Space در وصف گیرز چه چیز هایی که نگفت بخصوص درباره داستانش : دی
    Last edited by Killzone2; 09-07-2012 at 12:52.

6. 8 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

GEOW هم که میگن شوتر خوبیه البته هست ولی برای طرفدار هاش اینم دلیلش از نداشتن نواری سازندش هست که تو این نسل فقط بازی خشونت دار ساخت یکی همین یکی هم bs که بازی جالبی نبود.
    سهیل اومدی نسازیا !!!
    GEOW نواوری نداشت ؟ تقریبا کل شوتر های سوم شخص نسل تحت تاثیر این بازی بودن ، نوع کاور گیری ، بلایند شات و ... همه سوم شخص های نسل تقریبا تحت تاثیر این بازی بود اونوقت میگی نواوری نداشت ! BS هم میشه گفت نواوری داشت اما منم مثله خودت باهاش نتونستم رابطه برقرار کنم .
    +
    بچه جان میشه تو یه جا بری این بحثا پیش نیاد !!
    +
    گیمر های جدید یه چیزی مثل GEOW یا COD میخوان که بکشن فقط طوری که نویسنده Dead Space در وصف گیرز چه چیز هایی که نگفت بخصوص درباره داستانش : دی
    سهیل اونوقت بازیی مثله انچارتد رو چرا بین مثال هات نیاوردی ؟ خوب سبک پلتفرمینگ بازی که بسیار شبیه ( کپی!) AC و TOMB RAIDER بود ، طی بازی هم بکش بکش به سبک GEOW به قوله تو !
    برادر من از بازی های سونی هم مثال میزنی حداقل بازیی مثله HEAVY RAIN رو مثال بزن که همه قبولش دارن ! مو هم لای درزش نمیره !!!
    +

از بحث تاپیک دور نشیم :
    دمو رو انجام دادم ! دوستان میدونن من کلا با نواوری تو بازی ها بخصوص بازی های ریشه دار موافقم و بنظرم یه ضرورته ( الان مراد سر MAX PAYNE 3 میاد سر منو میکنه D پس کلا نتیجه میگیریم دید مثبتی به تغییرات دارم
    .... اما انصافا تغییرات این نسخه همش منفی بوده !! اخه یه بازی ترسناک چه نیازی به کاور گیری داره !!! ( اونم بصورت کاملا محدود !) یا شیرجه زدن رو زمین به چه کار چنین بازیی میاد !
    با نظر دوستمون علیرضا موافقم بنظر من هم قسمت leon هنوز جای امیدواری داره اما قسمت کریس بدون لحظه ای تردید میگم که فاجعست ! ( البته بنظر من خیلی خیلی کم میشه به بخش جیک هم امیدوار بود )
    با مراد هم کاملا موافقم بخصوص بخش گرافیکی بازی رو (البته بخش گرافیکی بازی جزئ نقاط مثبت بازیه و بسیار خوب کار شده اما جزئ بهترین ها نیست بنظرم ).
    البته من قطعا بازی به خاطر بخش leon هم که شده تهیه میکنم ولی بنظرم همون طور که NG دیگه اون بازی قدیم نمیشه ، RE هم دیگه کلا فاتحش خوندست !

+
    .....

باز هم میگم من دارم با علیرضا جان بحث میکنم البته نظرات رو داریم میگیم.
    بحث شخصی تو پروفایل ، تو تاپیک مطرح میکنی یعنی عموم در موردش نظر بدن
    Last edited by amin 2010; 09-07-2012 at 16:19.

8. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

پيش فرض

کاش به جای این شماره شماره کردن سریهای موفق و تجاری کردنشون شاهد یه بازسازی حتی در حد hd کردن از سه گانه اول بودیم.
    این سه گانه ای که شما میگید خیلی وقته که برای PS3 اونم به صورت HD منتشر شده :

10. 6 کاربر از hackboter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

الان هر کی با یکی بخواد بحث کنه طرفش شما هستین؟! اصلا شاید من بگم گیرز بازی چرتی هست باز حرفی هست؟!

خودتون دارین بحث درست میکنین!.... خودشون پایه بحث و و اینا هستن بعد به من میگن! یعنی نمیشه نظر هم داد؟ البته این حرف من درباره چیز دیگه هست!

من با علیرضا جان دارم صحبت میکنم و نظر هم دیگه رو میگیم فکر نمیکنم موضوع زیاد عجیبی باشه الان تو داری تاپیک فیفا بحث میکنی من بیام بگم اومدی نسازی و هر جا تو باشی بحثه؟!
    +
    درباره اون مثال زدن خب همه بازی های سونی بزرگ هست آنچارتد هم کپی نبوده سر اون بحثی که داشتیم هم گفتم فعلا که جو طوری شده تهیه کننده tr میاد میگه بازی ما شبیه آنچارتد نیست!
    +
    نواری در گیرز هم منظورم سازندش هست که کلا ایده ای به غیر از گیرز ساختن با اون تم نداره مثل شرکت های سونی ایده نداره که گیمر خوشش بیاد البته ایده هم داشته باشن بدردخودشون میخوره : دی

باز هم میگم من دارم با علیرضا جان بحث میکنم البته نظرات رو داریم میگیم....
    بحث شخصی تو پروفایل ، تو تاپیک مطرح میکنی یعنی عموم در موردش نظر بدن
    من از کسی نظر خواستم مگه؟! دو نفر دارن با هم بحث میکنن دیگه بقیه بیان نظر چی رو بگن؟!
    Last edited by Killzone2; 09-07-2012 at 22:07.

12. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

دنیای مبارزه با زامبیها دیگه زیادی از حد خودش فراتر رفته...چه تو سینما که همین رزیدنت اویل فاتحش بعد از قسمت 2 و 3 خونده شده هم تو گیم که اصلآ معلوم نی چه خبره...
    موافق نیستم....
    Wahking Dead در حال حاضر هم سریالش قشنگه هست و هم بازیش فوق العاده هست.
    در مورد بازی اویل ،4و 5 که اصلا زامبی نداشتن .
    در مورد فیلماش ،اونا هم بدک نبودن مثلا اخرینش 300 میلیون فروش جهانیش بوده .

14. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

فک کنم اگه یه گروه بزنیم و این بحثارو اونجا ادامه بدیم خیلی بهتر میشه ....تاپیک ترکید !دی !
    +

اگه RE5 فروشش اونقد بالا نمیرفت الان شاهد یه RE6 با طعم RE میشدیم !

16. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

حالا بی خیال .....لازم نیست پدر همه بازیهای بازارو جلو چششون بیارین...تاپیک تاپیک re هست ...خیلی جدی نگیرید

از نظر من همین الآنشم صنعت گیم مرده .
    +
    آقا من نمیفهمم چرا انقدر به RE4 گیر میدین شما !؟
    البته به نظر من این جمله که میگن صنعت گیم مرده و فلان خیلی جمله احساسی هست.....چون ما تو همین نسل بازیهایی مثل :
    portal 2
    batman
    limbo
    journey
    minecraft
    bioshock
    uncharted
    unfinished swan
    mass effect
    dragon age
    mw1
    و دهها بازی دیگه دیدیم که کاملا بدیع و جالب بودن و هر کدومشون به تنهایی چندگام رو به جلو تو این صنعت بودن.......ولی چون بالطبع بازیسازی سازی شده یه صنعت در نتیجه تعداد بازیهایی که سالانه میاد بیرون خیلی خیلی بیشتر شده(شماره دار کردن بازیها هم در همین راستای صنعتی شدن) و در نتیجه باعث میشه تکرار هم توشون بیشتر باشه.
    یعنی همین سینما هم اینطوری شده و میشه گفت سالی به جز چند تا فیلم سطح بالا همشون تکراری و یه جوراند.

+

خود شینجی میکامی تو مصاحبش مدتها بعد انتشار re4 گفت که ساخت این نسخه به اون فرم اشتباه بود.یعنی وقتی خالق یه چیزی خودش میگه غلط کردمشما خودت تا آخرش برو....(علتش از این حرف هم ایجاد تغییرات شدید و بیشتر اکشن تو بازی بود که شاید تو نسخه 4 خیلی آزار دهنده نبود ولی متاسفانه به زیبایی ایده های اکشن بسیاری داد دست کپکام)

.

18. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

البته من اینو بگم ، تا این RE6 نیاد و نشینیم بازی کنیم نظر دادن در موردش شاید کار درستی نباشه .
    قسمت لیان واقعا پتانسیل بالایی داره ، اگه خرابش نکرده باشن احتمالا جذاب خواهد بود .

الان یه بازی مثل dead space بهتر از re شده تو این سبک دلیلش استفاده درست از یک سبک و قرار دادن موراد خوب تو بازی هست کاری که کپکام خودش انجام داد بعد نخواست کاملش کنه و زد نابودش هم کرد!
    +
    dark souls همینطور بود فقط شما بودی و چند تا از دوستان در حالی که چقدر از نظر منتقد ها بازی بزرگی بوده ولی کسی بهش زیاد توجه نکرد دلیل هم سخت بودن! اینا رو گیمر ها جدید خوششون نمیاد گیمر های جدید یه چیزی مثل GEOW یا COD میخوان که بکشن فقط طوری که نویسنده Dead Space در وصف گیرز چه چیز هایی که نگفت بخصوص درباره داستانش : دی
    اینکه dead space بهتر از RE هست اصلا قبول ندارم ، شخصیت پردازی که RE داره رو عمرا Dead space نداره ضمن اینکه اونم در هر صورت اکشنش بالاست .
    +
    گفتی dark souls دیوانم کردی یعنی از بعد از سال 2006 این بهترین بازی ای بود که بازی کردم ، زیر و بم بازی رو کشیدم بیرون انقدر که جذاب و نوآورانه و خلاقانه بود .
    به نظرم سازندگان بازی های نقش آفرینی باید این بازی رو بازی کنن و ازش درس بگیرن .

GEOW نواوری نداشت ؟ تقریبا کل شوتر های سوم شخص نسل تحت تاثیر این بازی بودن ، نوع کاور گیری ، بلایند شات و ... همه سوم شخص های نسل تقریبا تحت تاثیر این بازی بود اونوقت میگی نواوری نداشت ! BS هم میشه گفت نواوری داشت اما منم مثله خودت باهاش نتونستم رابطه برقرار کنم .
    کسی نگفت Geow نو آوری نداشت ، ولی به شخصه اعتقاد دارم که GEOW 3 کلا هیچی نداشت (البته آنلاینشو بازی نکردم ، حتما در حالت آنلاین وضعیتش بهتره)

البته به نظر من این جمله که میگن صنعت گیم مرده و فلان خیلی جمله احساسی هست.....
    +
    خود شینجی میکامی تو مصاحبش مدتها بعد انتشار re4 گفت که ساخت این نسخه به اون فرم اشتباه بود.یعنی وقتی خالق یه چیزی خودش میگه غلط کردمشما خودت تا آخرش برو....(علتش از این حرف هم ایجاد تغییرات شدید و بیشتر اکشن تو بازی بود که شاید تو نسخه 4 خیلی آزار دهنده نبود ولی متاسفانه به زیبایی ایده های اکشن بسیاری داد دست کپکام)
    نمرده ولی در حال مردنه ... تعداد بازی های خلاقانه انگشت شمار شده.
    وقتی می بینی بازی های بزرگ از بین میرن و جانشین مناسبی هم پیدا نمی کنن یعنی چی ؟
    جانشین RE چیه ؟ یا Commandos ؟چند وقته یک بازی معمایی P&C سطح بالا (بعد از RPG و H&S عاشق این سبکم) بازی نکردی ؟ و خیلی چیزای دیگه ...
    +
    اون منظورش این بود که باید از معماهای کلاسیک این سری بیشتر استفاده می کرده و به قول خودت اکشنش رو خیلی بالا نمی برده که به نظر من اکشنش چیز قابل قبولی بود .
    من اون روزی نگران این سری شدم که میکامی از تیمش کنار رفت و گفت : "من RE5 رو بازی نمی کنم چون میترسم اتفاقات ناخوشایندی ببینم" .
    حق داشت بیچاره ، بعید میدونم ORC و RE6 رو هم بازی کنه .

20. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •