برادر ، شماره 5 ، حدود 4 سال بعد از 4 اومد و الآنم حدودا 4 سال از شماره 5 می گذره و 6 قراره بیاد .
در این مورد توجه شما رو به این حرف دیوید کیج جلب می کنم :
Cage: صنعت بازی یا باید نوآوری کند یا بمیرد
یعنی بی نهایت با این حرف موافقم . همه بازیها شدن مثل هم ، هر کی می خواد بازی خوب بسازه سریع میره دنبال سبک شوتر که فروش بیشتری داره ، دیگه واقعا این سبک خسته کننده شده ، حتی آخرین شماره COD رو من تموم نکردم ، اون که هیچ GEOW 3 رو هم تموم نکردم . همش تکرار پشت تکرار . سازندگان Resident Evil هم کاملا این عنوان رو تجاریش کردن و برای کسب درآمد دست به هر کاری می زنن .
از نظر من همین الآنشم صنعت گیم مرده .
نمونش توی همین فروم ، سر زدن تاپیک COD دعوا میشه ، برای تاپیک Crysis دعوا میشه ، تاپیک های فعال واسه بازی های شوترن ، بعد یه بازی مثل Lollipop Chainsaw میاد ، من میام که از این بازی تعریف کنم بعد متوجه میشم که اصلا تاپیک نداره . بازی Anarchy reigns اومده ، اصلا انگار نه انگار . بازی های آر پی جی تاپیکشون خلوته و ...
می بینید ، حتی مردم هم دنبال نو آوری نیستن ، فقط دنبال اینن که یه اسلحه بگیرن دستشون راه بیفتن به این و اون شلیک کنن .
بازم به قول دوستان دم شرکت هایی مثل ND گرم یا انسانهایی مثل دیوید کیج .
البته من به شخصه Platinum * رو هم خیلی قبول دارم ، دم اونها هم گرم .
پ.ن :
آقا من نمیفهمم چرا انقدر به RE4 گیر میدین شما !؟ مگه بازی بهتر از اونم هست ؟ انتظار نداشتین که برای نسل جدید هم از همون سیستم نسل قبلیش استفاده کنن !؟ به نظر من RE4 همون در ادامه ی شماره های قبلی بود فقط با گرافیک و نوآوری های بسیار زیاد تر ولی خب کمی هم از ترسش و معماهاش کم شده بود .
من به شخصه نقطه تخریب این سری رو از شماره 5 می بینم .